Литекс - Зимна селекция и подготовка, сезон 2011/2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна селекция и подготовка, сезон 2011/2012
Аз до колкото виждам този бразилец не е играл в последните ви два мача,а днес е играл близо 60 минути само, така че не си правете крайни изводи от тези контроли.Руснаците са играли почти цял мач с еднакъв състав докато вие сте сменили цял такъв след почивката.В отбора ви има много млади и нови момчета и им трябва време да се сработят, а така като ги менкат за по едно полувреме не може да стане лесно. 

Литекс 2:1 Петролул, първият гол за нас е в 10-та минута дело на Томи Костадинов, а вторият е от дузпа, но не зная кой е реализирал същата.
Стартовият състав: Александров, Динчев, И. Миланов, Бодуров, Божиков, Жос, Цветков, Костадинов, Ваюши, Тодоров, Цветанов
Стартовият състав: Александров, Динчев, И. Миланов, Бодуров, Божиков, Жос, Цветков, Костадинов, Ваюши, Тодоров, Цветанов

Не са от най-добрите резултатите в контролите, но в никакъв случай това не е толкова голям критерий. Мен повече ме притеснява, че някак си я няма креативността в атака.
Иначе предни години сме мачкали в подготовката- победи над Цървена звезда, Локомотив Москва и не знам кой още, а в първенството сме били трагични. Рано е да се правят изводи, но аз си мисля, че ще изглеждаме поне с една идея по-добре отколкото през есента.
Иначе предни години сме мачкали в подготовката- победи над Цървена звезда, Локомотив Москва и не знам кой още, а в първенството сме били трагични. Рано е да се правят изводи, но аз си мисля, че ще изглеждаме поне с една идея по-добре отколкото през есента.
[center]
[/center]

Литекс победи с 1:0 датския първодивизионен Сьондериске в последната си контрола в Турция. Мачът трябваше да се играе във вторник вечерта, но бе отложен с 15 часа заради пороен дъжд.
Томи Костадинов, който влезе през втората част, донесе успеха на ловчанлии. Той се разписа в 70-ата минута. Привлеченият от Чавдар Етрополе полузащитник засече с глава центриране на Никола Колев.
През първото полувреме шампионите имаха пълно превъзходство, като на три пъти пропуснаха да открият резултата. Първо, Марсело Никасио бе изведен в удобна позиция, бразилецът мина и вратаря, но защитник изчисти пред голлинията. След това Момчил Цветанов прехвърли празната врата, а накрая Георги Миланов свали топката на Итуа Онанга в наказателното поле, но французинът стреля в аут. До почивката датския тим нито веднъж не застраши вратата на Илко Пиргов.
През второто полувреме Томи Костадинов можеше да отбележи още едно попадение, засичайки добър пас на Янаки Смирнов, но датският вратар спаси. Сьондериске имаха само една ситуация за гол, но резервният вратар Александров се намеси решително. Удар да датски нападател пък среща гредата, но при това положение бе маркирана засада.
Така активът на оранжевите в контролите в Турция е две победи и три загуби - 1:0 Сьондериске, 2:1 Петролул, 0:1 Клуж, 1:2 Цървена звезда и 1:3 Кубан
Литекс се прибира в България в четвъртък в 18,20 часа с редовен полет от Истанбул.
Съставът на Литекс: Пиргов, С. Попов., Жос, Итуа, Занев, Сандриньо, Янев, Г. Миланов, Цветков, Никасио, Цветанов
(влезли след почивката: Александров, Динчев, Божиков, Бодуров, Тодоров, Смирнов, Руменов, И. Миланов, Костадинов, Ваюши, Колев).
Втори гол за Томи Костадинов си е добър сигнал...

Нашите ще са на лагер някъде около Солун и ще играем контрола с Локомотив Пд.

Дано Литекс има проценти от трансферите на Том и Дока в следващ клуб тъй като и двамата играят много силно.Том който за 11 мача не е направил нито 1 голова асистенция за Литекс този сезон за Истанбул Б.Б има вече 4,а и е вкарал 1 гол за купата.Изглежда смяната на обстановката му се е отразила много добре.
Дока няма какво да го коментирам.Както е тръгнало ще е има повече от 10 гола и сумати асистенции този сезон,а това за халф в силно първенство като Турското не е никак малко.Лятото някой ще цака няколко милиона за него и смея да твърдя първата цифра ще е по-голяма от 4-ка.
Дока няма какво да го коментирам.Както е тръгнало ще е има повече от 10 гола и сумати асистенции този сезон,а това за халф в силно първенство като Турското не е никак малко.Лятото някой ще цака няколко милиона за него и смея да твърдя първата цифра ще е по-голяма от 4-ка.

[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Има проценти и те са големи.
Тези футболисти трябваше да играят в западни клубове... митът обаче, че България е трамплин е абсолютно разбит. Никой не е бил готов да извади същите пари като турците, китайците и тн, за футболисти от България.
А колкото за Том... той беше ясен. Май си просеше трансфер? Може ли да разминава като пътни знаци играчи на Висла и Динамо, а после да не може да мине дърветата от Миньор и Монтана??
Тези футболисти трябваше да играят в западни клубове... митът обаче, че България е трамплин е абсолютно разбит. Никой не е бил готов да извади същите пари като турците, китайците и тн, за футболисти от България.
А колкото за Том... той беше ясен. Май си просеше трансфер? Може ли да разминава като пътни знаци играчи на Висла и Динамо, а после да не може да мине дърветата от Миньор и Монтана??
Нападател от Зимбабве е желан от Литекс
http://www.transfermarkt.de/de/quincy-a ... 83882.html

[center]R.I.P[/center]
Футболният мениджър Мирчо Димитров лети днес за Москва. На място той трябва да договори последните подробности по преминаването на защитника на Литекс Пламен Николов в елитния Том Томск. Очаква се визитата му да завърши с подписване на договор.
[center]R.I.P[/center]
Ако се отървем от Пламен ще е страхотно, пък ако за него и пари вземем ще е безценно.