Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Радуканов:Искам да видя Ботев на финал за купата
Милене върни обратно Лимона.Няма човек с повече футбол в сърцето което да бие за Ботев Пловдив.
-
- Контакти:
izgrevist написа:Милене върни обратно Лимона.Няма човек с повече футбол в сърцето което да бие за Ботев Пловдив.
Лекувай се,Лимона няма място дори на трибуните.
- B__A__N__DA__TA
А бе нека видим, дали ще изкара до края на сезона, пък после да коментираме.Все още не е записал и един мач начело на Ботев.Мисля, че той ще е "пример ,като по учебник" за скоростно пропадане от върха до дъното..дано се лъжа, но надали
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]
- Show Must Go On
izgrevist написа:Милене върни обратно Лимона.Няма човек с повече футбол в сърцето което да бие за Ботев Пловдив.
Сърцето му бие само за барове и пудра за лицето

- Пловдив Обича Ботев
- Контакти:
Окей,бие му сърцето за Ботев!Много е несериозен,по-добре да отиде на трибуните и да вика за любимия отбор!
12 март 1912 г.

Хайде спрете с глупостите!
миле гърбавия написа:Много му порасна работата на специалиста! А малко по-скромно!
Не виждам нищо лошо в това човек да има амбиции и мечти,дори напротив.Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му.Моята философия за футбола е,че няма непобедими отбори във футбола и се радвам,че и Милен е такъв тип човек,с големи цели и амбиции.Да може да не се постигнат веднага,но е важното да ги имаш.Един мач може да бъде решен от един миг,от една ситуация,от една грешка и неконцетрация в твоя отбор или в противника,така че гаранция за нищо няма,но е важен стремежа,амбициите и мечтите на един човек,изключително важно е,защото човек няма ли мечти все едно е мъртъв,а в Ботев "МЪРТВИ ДУШИ" не трябва да има,така че браво на Милен за смелите амбиции,независимо дали ще ги постигне още този сезон.
УСПЕХ МИЛЕНЕ,ВСИЧКИ СМЕ С ТЕБ!
Последна промяна от emo_75 на 02 ное 2011 00:33, променено общо 1 път.
radezki написа:izgrevist написа:Милене върни обратно Лимона.Няма човек с повече футбол в сърцето което да бие за Ботев Пловдив.
Хайде спрете с глупостите!
Да го беше показал това сърце на терена.И моля не давайте акъл на Милен кой да връща и кой да взима от тук нататък,той прекрасно знае своята работа.
B__A__N__DA__TA написа:А бе нека видим, дали ще изкара до края на сезона, пък после да коментираме.Все още не е записал и един мач начело на Ботев.Мисля, че той ще е "пример ,като по учебник" за скоростно пропадане от върха до дъното..дано се лъжа, но надали
И какво те кара да мислиш така?Когато човек твърди нещо,би трябвало да е на базата на някакви факти или поне индикации за това,а в случая няма такива по отношение на Милен,така че съвета ми е да не гледаме негативно както обикновено в България,а да оставим човека да работи.До сега фактите работят в негова полза и затова всички в България са възхитени от работата му.На практика няма голям опит и е старши треньор от една година,но взе ЦСКА когато бяха в клинична смърт,изкара ги от ковчега,от 9-то място ги докара до 3-то,спечели купата на България,направи перфектна селекция през лятото,започна с 8 поредни победи и това само за една година работа,което доказва максимата,че няма стари млади,има можещи и не можещи. И понеже не вървеше по гайдата на онези малоумници "ТИТАНИТЕ" те му скроиха шапка с някакво нелепо обяснение за уволнението му.Да са живи и здрави и аз лично МНОГО ИМ БЛАГОДАРЯ,а съм сигурен,че един ден и Милен ще им благодари.
Успех на Милен и на Ботев.
Ехееееее Великан
Давай майна тоя ще ми четвърти
Все един трябва да вземем най-накрая