acmilan написа:Радвам се,че сме съмишленици

Действително казусът Кунева е много интересен и нейните гласове ще са решаващи за втори тур.Разбира се,че не искам комунист-президент и няма как да бъда за Калфин,но за мен ГЕРБ не е дясна партия,няма как да е,при положение,че лидерът й е член на БКП,мутра,охрана на Тодор Живков и т.н.В ГЕРБ има страшно много други като него,а младите са вътре само заради интереса.Нивото на компетентност в ГЕРБ е близко до абсолютната нула.Колкото до десните-днес стигнахме дъното.За мен обединение на дясното означава СДС-ДСБ,никакви Софиянски и Бакърджиев нямат място,това се вижда ясно,чрез резултата за Румен Христов.За съжаление,максимумът на Синята коалиция е около 300 000 мобилизация и евентуално още стотина хиляди периферия при определени обстоятелства.Ясно е,че това е много малко и недостатъчно.Партньорство с ГЕРБ изглежда повече от невъзможно.Аз лично смятам,че човек трябва да си остане на позициите,дори те да не бъдат широко споделяни.
Това дъно беше стигнато още 2009-та. За мен решението е следното: обединение на всички партии и партийки от дясното пространство и най-вече на техните избиратели, докато сегашните им ръководители трябва да си ходят! Никакви Софиянски, Костов и т.н. Тези партии вярвам, че имат нови и свежи лица, които трябва да застанат отпред и да възродят синьото пространство. Само при чистка на старите ръководни муцуни мисля, че ще почне възраждане.
В момента не съм настроен прекалено крайно към Бойко, защото просто няма алтернатива.