26.09.2011 ЦСКА - Видима-Раковски (Севлиево)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: 26.09.2011 ЦСКА - Видима-Раковски (Севлиево)

Мнениеот POPCORN » 27 сеп 2011 00:29

Днеска не пяхме много за отбора, но евала за другите неща!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 27 сеп 2011 01:38

milen.hristov написа:
david_villa написа:
milen.hristov написа:момчета какъв плакат сте опънали срещу бенатова на стадиона

"К*ролюба, кое е по-важно - циганските къщи или двете убити българчета?".

благодаря пратиха ми преди малки линк от спртала.Браво за всики плакати и специално за този.Дълбок поклон пред вас момчета

;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 27 сеп 2011 02:57

Браво Сектор Г, браво момчета, браво българи ;) Много точни и истински послания, тук няма ЦСКА, Левски, Славия, Ботев или друг, има България и българи, които трябва да са обединени ;)
Честита победа, но далеч по-важното е това, което вие сте пяли и написали :!:
Последна промяна от Viktor4o_Rs на 27 сеп 2011 09:01, променено общо 1 път.
Изображение

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 сеп 2011 08:11

Някой разбра ли какво игра Янчев.Или целта му е да направи бройката мачове за да не го изгонят. Срамно и много неспортсменско поведение спрямо можещите млади момчета в отбора.За това основна вина има Радукан -ов.Дано някой да го разбере но топлите връзки стават все по-явни. а това никак не е здравословно за отбор като ЦСКА

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 27 сеп 2011 09:22

fen0212 написа:Някой разбра ли какво игра Янчев.Или целта му е да направи бройката мачове за да не го изгонят. Срамно и много неспортсменско поведение спрямо можещите млади момчета в отбора.За това основна вина има Радукан -ов.Дано някой да го разбере но топлите връзки стават все по-явни. а това никак не е здравословно за отбор като ЦСКА

абе всички сте голями разбирачи.остави радуканов да си върши работата.не давайте съвети кой играе и кой не!нали биеме какво искате повече?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 сеп 2011 10:57

Слаб мач на Мболи с 2 много сериозни грешки, но е пределно ясно, че дори и той все някога бърка. Хубаво е, че сбърка в този мач, а не в някой по-труден. ;)
Специални поздравления за Крачунов за хубавия гол, но да внимава малко повече, защото пак си изкара бърз картон и трябваше да треперим.
Не ми хареса тази схема. Едва ли точно аз трябва да давам акъли, но за дадена схема трябва да имаш и точните изпълнители. В нашия случай имаме един типичен опорен халф и един титпичен плеймейкър, но не мисля, че Платини трябваше да бъде другият офанзивен вътрешен халф. По-добре щеше да бъде, ако Делев беше играл в центъра със Зику и пред Янчев, но тогава излиза, че Платини трябва да се изнесе на фланга, а не му е това силата. Тъй или иначе, с това хвърляне напред допуснахме лек гол и още няколко опасности. (През второто полувреме имаше периоди, в които Платини игра едва ли не като втори опорен халф, а това вече е смешно.)
Въпреки това, не мога да отчета положителния факт, че срещу толкова затворен отбор създадохме голям брой положения. 31-4 удара (12-3 точни) и 17-3 корнера си е показателна статистика. Все пак си мисля, че и с двама опорни халфове щяхме да създадем много положения най-малкото поради факта, че някои от 5-мата ни в атака не играха кой знае колко силно - не знам за вас, но Делев и Мораеш не ми харесаха чак толкова.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 сеп 2011 11:16

И на мен мен Мораес не ми прави добро впечатление. Има умения но само ако е близо да вратата и даже тогава се издъни. А пък паданията му след всяко съприкосновение с противников играч съвсем не му увеличават класата и двете дузпи досега според мен си бяха симулативни.Именно това ме дразни по принцип в играчите- вместо борба падане за фаул.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 27 сеп 2011 11:17

Udoji90 написа: Все пак си мисля, че и с двама опорни халфове щяхме да създадем много положения най-малкото поради факта, че някои от 5-мата ни в атака не играха кой знае колко силно - не знам за вас, но Делев и Мораеш не ми харесаха чак толкова.

Ами поне изпробвахме тази схема и видяхме, че не работи както трябва, поне при нас.
Делев си играе така от началото на сезона, така че това не е изненада. Все пак вкара много важния втори гол, който поуспокои нещата, направи и още 2-3 много хубави удара. Аз бих му дал добра оценка, за разлика от Мораеш. Не стига, че изтърва сума ти положения, ами и накрая взе сръдни на показва. Недопустимо е това, още повече, че съм убеден, че Милен е разпоредил Зику да бие всички дузпи, когато е на терена.

Отново слаба игра на Костадин Стоянов, това момче ще ни провали в тежките мачове, помнете ми думата.
Имаме 2-ма играчи в отлична форма - Нелсън и Платини и един абсолютен вкарвач - Зику. Другите в момента са под тяхното ниво, поне според мен. А Милен е длъжен да вкара всички във форма за последните 5-6 срещи от този полусезон. Още в тях може да бъде решена титлата в наша полза.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 27 сеп 2011 11:40

Между другото, за дузпата аз имам малко различно мнение. И на мен в първия момент ми изглеждаше като симулация, но на едно повторение ми се стори, че Павлин Иванов (май така се казваше играчът на Видима) задържа Мораеш продълкжително за дясната ръка, така че защо да няма дузпа? Както и да е, този момент не реши мача, тъй като беше 3-4 мин. преди края при 2 гола наш аванс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

fen0212
Контакти:

Мнениеот fen0212 » 27 сеп 2011 12:13

Ами като са им казали че ще ги наблюдават скаути и горките момчета хукнаха в несвяст да правят голове като забравиха за постовете си .Така се получи и с Коста а и с Бандата -голямо тичане му дръпнаха напред та трябваше другите момчета да им пазят гърба.Само дано скаутите да са разбрали на кои постове играят.Е това беше малко за смях.

Върни се в “Архив”