джони написа:хубчев имаше пълен кредит на доверие.въпреки лошите резултати и никаквата игра никой не каза една лоша дума за него до преди вчерашния мач и отбора получи такава подкрепа от феновете която никой друг отбор в България не е получил.имаше предостатъчно време-цяла подготовка+5 кръга=това са сигурно 15 мача за 3 месеца и никъде не си пролича нещо свършено от него-играчите не знаят къде се намират,къде да застанат,няма нито едно заучено положение,нито една комбинация на скорост,огромни грешки в стартовите състави, резервите и воденето на мачовете,всичко е бом-бок.и това не е само мое мнение,а вече на почти всички на стадиона,разбирам че феновете на други отбори искат Ботев да е все така зле(и аз искам бранко и македонския лапач да останат възможно най дълго на лаута),но имам пълно доверие в ръководството и съм сигурен че ще натиснат хубчев и ще си тръгне скоро
Напълно съм съгласен с твоето и на втора на темата мнения. Най лошото за което писах е, че цяла подготовка той не намери време да избистри някакъв състав, или си мислеше че ще ги върти целия сезон като отбори които практикуват "тотален футбол". За нашите БГ стандарти и за сравнително скромната ни селекция от свободни агенти, беше наистина неоправдано до 5 кръг да не използваш по-опитните си футболисти, които да играят едновременно а да ги сменяш един за друг (пример вади Тимонов вкарва Кривия). Казах го и преди и сега пак ще го повторя така Ботев загуби класа в тези мачове. Оттам и дойдоха и междуличностните проблеми на засегнатите ни "звезди", които седяха на пейката при много слаба продукция на неговите избранници. Последните кръгове Хубчев заложи "на инат" и държа в състава неоправдано дълго (защо ли може би мениджърски интереси) П. Атанасов и Д. Христов които показаха че не са готови да са титуляри. Затова моето мнение е да се освободи възможно най-скоро треньора Хубчев, защото не очаквам той да смени схемата и разбирането си играта в следващите кръгове откъдето ще дойде и затъването на отбора в посредственост и ще се влоши още повече климата вътре. Уважавам и ценя качествата му като дисциплинираност и толерантност , но понякога тези добродетели не са достатъчни да си добър треньор.