Черно Море - ЛЕВСКИ - 3:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Re: Черно Море - ЛЕВСКИ 13.08.2011 /18:00ч/ А група 2 кръг

Мнениеот Middlesbrough » 09 авг 2011 19:33

ИИ е готов за мача - още една лоша новина : (

Офтопик:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2011 19:42

ultralevski написа:Цяла София реве К.Р ЗА ЧЕРНО ХЮМНЕ!

Няма ли модове за такива изпълнители?Като свършат доводите и започват обидите.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 авг 2011 19:47

Middlesbrough написа:ИИ е готов за мача - още една лоша новина : (

Предпочитам Рисп-Иванов;Гаджев-Грийн,отколкото Рисп-Грийн:Гаджев-Йовов(пфу,пфу,пфу,Боже упази).

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 09 авг 2011 19:54

1.Пл.Илиев го направи национал МАТЕУС,а не феновете!
2.Не е важно дали Райков е "свалил самолет" в Търнава!Важно е на вас да ви "скъса...мрежата"!
3."На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би..."
Ако Галин можеше да вкарва голове,нямаше да играе в Славия!Впрочем,той на кого е вкарал гол за последно?Че нещо ми се губи?”Да обичаш,когато те обичат е човешко!Да мразиш,когато те обичат е жестоко!Да обичаш,когато те мразят е Велико!”
По1т-Да си чувал за мениджърски интереси?
По2т-Аз пък досега по думите на левскарските фенове си мислех,че за Левски е по-важно да побеждават в Европа,а не Черно море.Явно съм ви разбрал погрешно.Радвам се,че Черно море ви е по-голям дразнител от Спартак Търнава.
По3т-На уреден мач и аз не съм го виждал да вкарва.
А на колегата относно статистиката ви с Локо и Славия ,искам да напомня че миналото ви участие в Европа,бе подарено именно от Гигов.Или си забравил за по-удобно?
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Мнениеот talpata » 09 авг 2011 20:17

Няма значение кои ще играят,Гонзо е пообъркал подготовката и не му е ясно как да се оправя сега отбора,затова,ако вземем Х,ще вдигна банкет.

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 авг 2011 20:21

evgenimilenov написа:
ShooterMan написа:Чорбата слабо ме вълнуват,те са ми проблем когато играе Черно Море с тях,а това е далечен момент.Хайде сега,канонизирайте Пламен Дузпата(дето всичките 20 дузпи дето му ги биха му ги вкараха и отпаднахте ВИНАГИ,защото не може да пази като хората) и другия-Мони Райков,24 годишния довчерашен аматьор дето вместо да елиминира Търнава в стил Йовов уби гаргите в небето и закла отбора ви?Канонизирайте и простака Гаджев дето псувал вчера иначе тъй добрия Райков като селянин дотам,че Инженера го пратил после да му се извинява?Оплюйте сега Гърбавия,единствения дето играе нещо във вашия отбор заедно с другия пенсионер-Цветков

Ей .... византиец - кой си ти че да коментираш синия отбор ? Какъв стадин имате вие ? Какви фенове имате вие ? Какъв отбор имате вие ? Какви резултати имате вие ? Кой си ти , че да плюеш футболистите на Левски ? Страх ли те е от тях , какво ? Кажи ми като сте истински фенове що по дяволите си пълните стадиона само срещу Левски и ЦСКА ( най-вече срещу Левски - мисля всички са го забелязали това ) . Ти си единствение който оспорва качествата на Пламен Илиев , а и на Симеон Райков . Дори цесекарите не го правят ! Пиргов какъв вратар е бе ? Гном ... 1.50 висок с вдигнати ръце . Освен това не ми приказвай ,че бил добър вратар ... Гола на Черноморец помниш ли го миналата година ? А голът на Локомотив София по-миналата година в София ? И още купища такива голове .... вярно треаше си закачи ръкавиците след онзи мач с Левски във Варна ,в който ние победихме с 3:2 ... Дуспа имаше да ! Всички я видяха .. само вие не ! Ти ще ми говориш колко сте чисти и т.н. Юношите ви продават мачове , а ти ще ми говориш колко сте некорумпирани и т.н. И ще плюеш вратар като Пламен Илиев ....

Чули бе?В събота тръгваме в 15:45 ! :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 авг 2011 20:23

Варнанлията има право за Пламен Илиев. И за мен не е нормално колкото дузпи да ти бият, уж хваща ъглите, но не може да спаси нищо. Ако беше Иванков, нямаше начин да не хване поне две. На млади години редовно спасяваше дузпи, че даже и после започна вкарва. Все пак Иванков е българският Чилаверт.
Иначе спасява другите ситуации, но дузпите са също важен елемент от играта.
А за Черно море, да се научат да играят тази игра и тогава да претендират, че ще бият Левски. Че не могат да победат при нормални обстоятелства.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 авг 2011 20:29

Готвача написа:1.Пл.Илиев го направи национал МАТЕУС,а не феновете!
2.Не е важно дали Райков е "свалил самолет" в Търнава!Важно е на вас да ви "скъса...мрежата"!
3."На два пъти Галин можеше да вкара голо и двато пъти не би..."
Ако Галин можеше да вкарва голове,нямаше да играе в Славия!Впрочем,той на кого е вкарал гол за последно?Че нещо ми се губи?”Да обичаш,когато те обичат е човешко!Да мразиш,когато те обичат е жестоко!Да обичаш,когато те мразят е Велико!”
По1т-Да си чувал за мениджърски интереси?
По2т-Аз пък досега по думите на левскарските фенове си мислех,че за Левски е по-важно да побеждават в Европа,а не Черно море.Явно съм ви разбрал погрешно.Радвам се,че Черно море ви е по-голям дразнител от Спартак Търнава.
По3т-На уреден мач и аз не съм го виждал да вкарва.
А на колегата относно статистиката ви с Локо и Славия ,искам да напомня че миналото ви участие в Европа,бе подарено именно от Гигов.Или си забравил за по-удобно?

Обаче, младежо, помниш ли как се представихме? Вие ако се представите така при "подарено" участие, шапка ще ви сваля.
Я, чакай да те питам нещо, че имам приятели от Добрич. Защо винаги ощетяват добруджанци срещу вас? Момчетата преди години, когато "Добруджа" играеха в А група, се оплакваха. И като казвам преди години, това е доста време. Май за последно се срещнахте заедно през есента на 1993 година.
Че защо толкова ви толерират срещу "Добруджа" при положение, че това е житницата на България, а вие сте едно голямо НИЩО?
София - столицата на България, Пловдив - столицата на Източна Румелия, Търново - столицата на Княжество България, Преслав - столица на България, Плиска - столица на България, Охрид - столица на България.
Вас не ви виждам къде сте?
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 09 авг 2011 20:39

Blue Mind написа:Щото в техния форум пишат 2-3 човека ,и няма с кой да се проведе дискусия по простата причина че морето нямат фенове :? И пишат тук за да може някой да ги зебележи ;) :!:

Прав си във форумите повече пишете,ама на стадиона сте "милиони" (3-4 хиляди) долу-горе колкото нас,айде малко повече. :mrgreen: Изводи сам може да си направиш какви фенове сте.
Иначе надявам се да ви отнесем. ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Архив”