Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: Литекс непоставен за ШЛ, Левски с най-висок коефициент

Мнениеот Alex » 13 юни 2011 10:20

russia написа:
Alex написа:
paceto написа:Имаха късмета да им се паднат леки съперници затова се класираха.

Левски или ЦСКА (единия отговор може да предизвика бурен смях)

Да бе, знаем. Те в Белгия и Финландия още ви се смеят. Не е хубаво да се изказваш неподготвен. :)

Верно е така - включваш се в разгвор на тема квалификациите за ЛЕ от тази години и си говориш за каквото си ти е на душата, че и с пориш със хората... :roll:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 юни 2011 10:23

mistreated написа:
Alex написа:Левски все пак изтегли най-силния от непоставените....... какво повече да коментираме.

Сред непоставетните отбори в плейофа миналата година АИК Стокхолм е на 27 място от 37 отбора с коефициент 3,838! Не говори глупости, без да си наясно.

Аз мисля, че знаеш за какво говоря, ама се правиш на тъп...... с кое точно не съм наясно? :roll:

пп след като Киево е бил лесен вход за ШЛ (май само Осасуна бяха по-зле от тях) нямам какво да говорим - явно всички страдате от сериозна липса на съизмеримост къде е БГ, къде е ШВеция, къде а Италия, Франция и т.н. (добре, че и Лил тая година бяха слабаци според медиите и феновете, че да станат шампиони на Франция)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 юни 2011 10:26

Alex написа:
mistreated написа:
Alex написа:Левски все пак изтегли най-силния от непоставените....... какво повече да коментираме.

Сред непоставетните отбори в плейофа миналата година АИК Стокхолм е на 27 място от 37 отбора с коефициент 3,838! Не говори глупости, без да си наясно.

Аз мисля, че знаеш за какво говоря, ама се правиш на тъп...... с кое точно не съм наясно? :roll:

пп след като Киево е бил лесен вход за ШЛ (май само Осасуна бяха по-зле от тях) нямам какво да говорим - явно всички страдате от сериозна липса на съизмеримост къде е БГ, къде е ШВеция, къде а Италия, Франция и т.н. (добре, че и Лил тая година бяха слабаци според медиите и феновете, че да станат шампиони на Франция)

Стига с тая Швеция бе момчета, не се излагайте бе. Клубният им футбол е трагедия. Погледнете с какъв коефициент са им отборите, та те нашите имайт тройно по-голям коефициент. Защо говорите за АИК и Калмар сякаш сте отстранили сретовни грандове. Айде запрете се малко.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 юни 2011 10:36

Добре без да се заяждам, вие вижда ли ли сте някога левскари да си признаят нещо?Първо откакто отпаднаха от Бате , Жилина милина всичи по1наха да ги хвалят какви отбори са, преди мачовете с тях говориха какви и не глупости за тия отбори...как Левски няма как да не ги бие, тия били ебати слабаците, Батков и той говори щуртии..паднаха от тях и от жилина и сега понеже са паднали от по непретенциозни отбори, почват да говорят как тези отбори са много голями.Тези отбори благодарение на вас, станаха нещо!Бате ви остраниха влезнаха в Шампионската.Взеха едни 8 милиона някъде, за разлика от Левски явно знаят как да ги похарчат,за да продължат да се развиват , а не като Левски на другата година да паднеш от Тампере!После Жилина и те така, ако не бяха били Левски кои ,знае кога щяха да влезнат в някой от турнирите!Сега миналата година Левски би 2 непретенциозни отбори и видете ли тия са били ебати отборите..Кой беше ,чувал за Калмар и АИК допреди Левски да играе с тях.Както казва колегата по-горе, абе вижте им коефициентите бе...отбори с такива коефицинети как може да наречете добри отбори!Това, че Швеция ни бие на национално ниво няма нищо общо!Почти всички играчи на Швеция не играят в тяхното си първенство...аз не си спомням кога български отбор е отпадал от шведи.Да говорите за датчаните да, ама шведите моля ви се!Може Каламр да е бил най-добрият отбор от 3-ти кръг, обаче това незначи, че са добър отбор!Ае престанете се биете в гърдите и деа говорите глупости.Да носите най-голям коефициент за България!Факт!Но да ми казвате,че Калмар и АИК са добри отбори е смешно!Същото беше като паднаха и от нас...вместо да кажат ЦСКа ни надигра, бяха по-добри бля бля повечето от феновете им говориха тука по форума как сме купили мача!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отборите

Мнениеот loko1 » 13 юни 2011 10:37

Дюделанж и малтийските това ще е късмет
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 13 юни 2011 10:42

Такива сме си... Вместо да обяснявате как на другите им било лесно, подкрепяйте БЪЛГАРСКИТЕ отбори ! Ако ви е трудно, просто подкррепяйте своя отбор, стига плюли ! Нормално е Левски да е с най-висок коеф., имайки впредвид че поседните доста години Левски играе най-успешно от нашите отбори в ЕКТ ! Приказвайте каквото си искате, факта си е факт... Желая успех на всички !

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 13 юни 2011 10:48

Нека автора да добави това в темата.

Българското участие в евротурнирите по дати
20 юни – жребий за 2 квалификационен кръг на Шампионска лига (Литекс) и 2 квалификационен кръг на Лига Европа (Локо София)
12/13 юли - 19/20 юли – мачове от 2 квалификационен кръг на Шампионска лига
14 юли - 21 юли – мачове от 2 квалификационен кръг в Лига Европа (Локо София)
15 юли – Жребий за 3 квалификационен кръг на Лига Европа (“Левски”) и евентуално на Литекс и Локо (София)
26/27 юли – 2/3 август – мачове в 3 квалификационен кръг на Шампионската лига (Литекс, ако е достигнал до тази фаза)
28 юли – 4 август – мачове от 3 квалификационен кръг на Лига Европа ("Левски) и Локо (Сф), ако е достигнал тази фаза
5 август – Жребий за плейофите в Лига Европа (ЦСКА) и евентуално на “Левски” и Локо (София), ако са достигнали до тази фаза
18 август – 25 август – Мачове от плейофите на Лига Европа
25 август – Жребий за групите на Шампионската лига
26 август – Жребий за групите на Лига Европа
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 13 юни 2011 10:55

POPCORN написа:Добре без да се заяждам, вие вижда ли ли сте някога левскари да си признаят нещо?Първо откакто отпаднаха от Бате , Жилина милина всичи по1наха да ги хвалят какви отбори са, преди мачовете с тях говориха какви и не глупости за тия отбори...как Левски няма как да не ги бие, тия били ебати слабаците, Батков и той говори щуртии..паднаха от тях и от жилина и сега понеже са паднали от по непретенциозни отбори, почват да говорят как тези отбори са много голями.Тези отбори благодарение на вас, станаха нещо!Бате ви остраниха влезнаха в Шампионската.Взеха едни 8 милиона някъде, за разлика от Левски явно знаят как да ги похарчат,за да продължат да се развиват , а не като Левски на другата година да паднеш от Тампере!После Жилина и те така, ако не бяха били Левски кои ,знае кога щяха да влезнат в някой от турнирите!Сега миналата година Левски би 2 непретенциозни отбори и видете ли тия са били ебати отборите..Кой беше ,чувал за Калмар и АИК допреди Левски да играе с тях.Както казва колегата по-горе, абе вижте им коефициентите бе...отбори с такива коефицинети как може да наречете добри отбори!Това, че Швеция ни бие на национално ниво няма нищо общо!Почти всички играчи на Швеция не играят в тяхното си първенство...аз не си спомням кога български отбор е отпадал от шведи.Да говорите за датчаните да, ама шведите моля ви се!Може Каламр да е бил най-добрият отбор от 3-ти кръг, обаче това незначи, че са добър отбор!Ае престанете се биете в гърдите и деа говорите глупости.Да носите най-голям коефициент за България!Факт!Но да ми казвате,че Калмар и АИК са добри отбори е смешно!Същото беше като паднаха и от нас...вместо да кажат ЦСКа ни надигра, бяха по-добри бля бля повечето от феновете им говориха тука по форума как сме купили мача!

За БАТЕ не можеш да ме убедиш в това, което говориш (че Батков и медиите не спряха да дрънкат глупости не споря - ако забеляза и ВИли Вуцов тогава пробва да обясни на хората в каква заблуда са) жалко, че не използвахме инерцията от предните успехи (по-точно жалко, че Гонзо прееба дузпата, която не трябваше той да бие), защото Левски все пак доминираше в БГ.
Не казвам, че Калмар са печелили ШЛ, а че ни е много самочувствието, за нашите отбори е важно да си печелят точно квалификационните кръгове (което много често не се случва). Левски излязоха и си изиграха два силни мача срещу съперници на нашето ниво (и да Калмар все пак си бяха най-силния в този кръг - можеше да се паднат някакви смешници) Пожелавам на вс бг отбори да си печелят точно тоя тип мачове!
А за Швеция..... разходи се някой ден до там, виж какво представлява Швеция и ще разбереш, че на каквото и да ги бием все е подвиг :)

Потребителски аватар
sostenere
Контакти:

Мнениеот sostenere » 13 юни 2011 11:09

Левски надиграха и БАТЕ и Жилина категорично, в София срещу БАТЕ Гонзо изпусна дузпа, беше ли вкарал мачът отиваше на 3:0 за Левски, а Жилина вкараха гол с единствения си удар от 30 метра ФАКТ ! Другото са свободни съчинения, Левски категорично надигра БАТЕ и Жилина, но отпадна от тях, това е...
Животът ми без Левски е безмислен
животът ми без Левски е провал
Левски е това, което имам
Левски е моят идеал !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 юни 2011 11:17

Alex написа:жалко, че не използвахме инерцията от предните успехи (по-точно жалко, че Гонзо прееба дузпата, която не трябваше той да бие), защото Левски все пак доминираше в БГ.

Я ми припомни как Левски доминираше в БГ с 16 точки след ЦСКА същата тази година???
А иначе има много красиви и богати държави, които са след нас във футболно отношение (особено на клубно ниво), така че не прави глупави сравнения.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”