Лято 2011-трансфери и спекулации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Лято 2011-трансфери и спекулации

Мнениеот SAMP » 24 май 2011 17:02

ehh написа:
SAMP написа:
ehh написа:Против съм евентуален трансфер на Делибашич. Това е човек минал през хиляда клуба и ми се струва, че вече се е изчерпал емоционално да играе голям футбол. Не искам експерименти с цел да видим, дали не можем да изтръскаме още малко чувала, пък барем паднат няколко гола.
Ако ще взимаме човек на такава възраст, по-добре да се вземе Цветков от Пирин.

Цветков пред Делибашич :o
Пич ти не си добре ;)

Да не падаш от Марс?
Колко такива бивши големи имена се провалиха в България. А и я разсъди нормално. След като си играл в средно големи отбори (дори и не европейски грандове), откъде ще имаш мотивация да тичаш из нивите-стадиони на България?

Е по твойта логика да вземем Божов,защото не е играл никъде и ще има мотивация за Левски.И Сашо Александров беше,като извънземен в Черно Море,но в Левски не е на същото ниво ;)100% съм сигурен,че този Делибашич ще е по-добър вариант от Цветков!
Ако селекцията е Христов,Цветков,Башлиев,Сержиньо и Крачунов,ни чака поредна нулева година ;) БЕЗ ПАРИ НЕ СТАВА ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 24 май 2011 17:11

Гонзо е казал, че всичко вече е ясно със селекция 11/12. След 28-ми май ще разберем повече.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 24 май 2011 17:29

blue avalanche написа:
tevez написа:Крилото на Берое Тодор Христов даде специално интервю за Livesport.bg, в което разкри, че много би се радвал да премине в отбора на Левски. Христов, който през зимата бе отхвърлен от отбора на ЦСКА, е спряган за сигурно ново попълнение на „сините“. Самият той обаче заяви, че за момента не знае нищо за интерес на Левски към него, но добави, че много би се зарадвал, ако той е реален и наистина премине на „Герена'.

„За момента не знам нищо. Знам това, което и вие, чел съм това, което се пише. Иначе не бих отказал на Левски, много ще се радвам ако премина при тях. Това би било огромна стъпка в кариерата ми. Искам да играя на „Герена“ и да радвам феновете, които по традиция са доста претенциозни“, започна Христов.

„Тези работи с ЦСКА вече съм ги забравил. Не мисля за това. Пожелавам си да премина в Левски, но не за да си отмъстя на „червените“, желанието ми е да се развивам като футболист. Дай Боже всички слухове да са верни и да станат нещата“, завърши скромно асът на Берое.

Не беше ли Т.Христов този,дето доскоро разправяше какъв цесекар бил?

И аз знам,че е цесекар,ама явно иска да се развива и няма значение къде ще играе-дали в Левски,ЦСКА или Литекс,но със сигурност няма да иска да остане в Берое,особено след като не можаха да се класират за Лига Европа.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 май 2011 17:34

SAMP написа:
Е по твойта логика да вземем Божов,защото не е играл никъде и ще има мотивация за Левски.И Сашо Александров беше,като извънземен в Черно Море,но в Левски не е на същото ниво ;)100% съм сигурен,че този Делибашич ще е по-добър вариант от Цветков!
Ако селекцията е Христов,Цветков,Башлиев,Сержиньо и Крачунов,ни чака поредна нулева година ;) БЕЗ ПАРИ НЕ СТАВА ;)

Сашо Александров ако питаш мене ни е най-добрия халф в градивен план... Дойде след като не беше играл 6 месеца, но въпреки всичко показва желание и качества за които колегите му само могат да мечтаят. И на всичко отгоре му се играе повече от колкото на балтанов, огнянов и ко взети заедно.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

joe
Контакти:

Новите попълнения на Левски станаха ясни

Мнениеот joe » 24 май 2011 18:58

Новите в Левски:

Христо Златински
Тодор Христо
Танко Дяков
Даниел Златков - Роналдо
Мбемба

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 май 2011 19:12

Боже опази :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Новите попълнения на Левски станаха ясни

Мнениеот wilge » 24 май 2011 20:18

joe написа:Новите в Левски:

Христо Златински
Тодор Христо
Танко Дяков
Даниел Златков - Роналдо
Мбемба

Това чул ли си го, или си го видял? Ако си го чул, може...Нито един от тях няма място в Левски. Особено онзи, чорбарът, дето на ляво и на дясно тръби колко голям фен на четирибуквието е и че ЦСКА все още не е затворена страница за него. Това последното е цитат, ако ме разбираш.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 24 май 2011 20:39

Каквото и колкото и да коментираме , мисля че е още много рано. Сигурен съм, че почти всеки ден ще се появява поне по едно ново име за Левски. Докато няма подписан договор мисля,че всички коментари са само за да си чешем езиците, не че е толкова лошо, напоследък на мен лично трансферните периоди ми са по-интересни от самите мачове ;) . Все пак трябва да проявим и разбиране към журналистите- и те трябва да си оправдаят заплатите ;) .
А към някои всезнайковци във форума -предполага се че преди да идеш да гледаш някой футболист си контактувал с мениджъра му и с клуба му и първото нещо за което става дума е кой държи правата на съответния футболист , приблизителната му цена и дали съответния футболист е съгласен да дойде да играе в България ,чак тогава се стига до оглед. Да не става като някои случаи когато наши мениджъри наблюдавах футболист , за които искаха 25 млн евро или когато за наш отбор се спрягаше световноизвестен футболист и когато го питаха дали ще играе в България той отговори " това е несериозно". А и чисто технически за да се огледа някой футболист трябва съдействието на настоящия му клуб- да издаде акредитация за официалната ложа. Да оставим настрана ,че разхдоите за един оглед не са големи ,но не са и много малки.

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 24 май 2011 23:03

xa-xa-xa Адамо Кулибали играе с 39-ти номер,а нали знаете кой мачкаше с този номер.За мен това е човека които ще замести подобаващо гарата,стига да е истина де.

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rkOgnGF79gk&feature=player_embedded#at=640[/youtube][/center][center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=akBsWldiQ1c&feature=related[/youtube][/center]

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 24 май 2011 23:16

NO MERCY написа:xa-xa-xa Адамо Кулибали играе с 39-ти номер,а нали знаете кой мачкаше с този номер.За мен това е човека които ще замести подобаващо гарата,стига да е истина де.

[center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rkOgnGF79gk&feature=player_embedded#at=640[/youtube][/center][center][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=akBsWldiQ1c&feature=related[/youtube][/center]

Се едно гледам Гарата :o
Изображение
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”