Надиграхме белите по всички показатели,но в сряда срещу Литекс трябва да се мобилизираме до край.С тая игра няма да можем да ги отстраним.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
аве кви са тия глупости симоволична цена ти може и бира и ку... да ти дадът за 2 лв ако искаш идваи ако искаш недеи много ме яд че свалиха цените тъкмо свикнаха да си плащат и хоп пак авантаджи минимална цена за домакиски мач на ЦСКА за сектор Г 8 ЛВRigabula написа:Сега трябва да пуснат Титаните символични цени за мача с Литекс, да стане пълен празника.
За мача - бе не знам дали пестеливо потичваха си наще, т'ва че не им се получаваше е друг въпрос. Пък ако са се пазили дано да треснат в срядата.
vaskonti написа:Ако има нещо, което трябва да се отбележи като много положително в този мач, това са големият брой удари от далеч. Аз толкова удари от разстояние, пък макар и повечето неточни, не съм виждал от български отбор много отдавна. това е похвално при всички случаи. Все пак, обаче, някой трябва да напомни на Тонев, че не играе сам и е добре да подава поне понякога. Ако пък няма шанс да вдене, поне да подобри удара си, защото очаквам в скоро време защитниците на животните да скочат в защита на горките гълъби, летящи в района на стадиона.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта