Славия - Левски - 2:1 (КС)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Re: Славия-Левски контрола

Мнениеот bluegabrovo » 25 мар 2011 16:44

Това какво е? ЛЕВСКИ? Не не и не ,трябва още сега ама веднага Гонзо и Ясен да си ходят.Щом във контрола не можем да направим една добра игра един добър за гледане мач.Какво да чакаме във други мачове за купата,първенството или Европа.Сега е момента ,ако поне малко мислят за ЛЕВСКИ и за феновете да се омитат от Герена ,Гонзо и Ясен.Утре вече трябва да са във историята .Да вземат и Йовов ,мина и неговото време.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 25 мар 2011 16:48

И Ясенчо сега пак ще се изперчи и ще започне пак да ни заблуждава, че работи много здраво в защита. Какво работиш, бе мухльо? От септември месец се забеляза слабата ни защита при центрирания и сега след 8 месеца няма грам напредък. Този бил голям работохолик, да не повярваш. Не знам как ще го изтрая до края на първенството този нещастник.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 мар 2011 16:50

edmon_dantes написа:И Ясенчо сега пак ще се изперчи и ще започне пак да ни заблуждава, че работи много здраво в защита. Какво работиш, бе мухльо? От септември месец се забеляза слабата ни защита при центрирания и сега след 8 месеца няма грам напредък. Този бил голям работохолик, да не повярваш. Не знам как ще го изтрая до края на първенството този нещастник.

С повечко валидол. :lol: :lol: :lol:
От 17.15 ще гледам волейбола.И там,май,ще паднем,ама толкоз зле няма да сме.
Последна промяна от blue avalanche на 25 мар 2011 16:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 25 мар 2011 16:51

edmon_dantes написа:И Ясенчо сега пак ще се изперчи и ще започне пак да ни заблуждава, че работи много здраво в защита. Какво работиш, бе мухльо? От септември месец се забеляза слабата ни защита при центрирания и сега след 8 месеца няма грам напредък. Този бил голям работохолик, да не повярваш. Не знам как ще го изтрая до края на първенството този нещастник.

Трудно, много трудно! Ако работеше със защитата ни, най-малкото щеше да привлече още един централен защитник, а не да налага Грийн като такъв!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 мар 2011 16:55

Не мога да разбера само едно: Колко децилиона пъти трябва да се каже на нашите защитници, че при корнер задължително трябва да има човек до всяка греда?!? :o :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 мар 2011 16:56

"Спортният директор на Левски Георги Иванов не скри разочарованието си от загубата срещу Славия в контролата, която изиграха днес двата отбора. Мачът на стадиона в кв. „Овча купел” завърши 2:1 в полза на „белите”. Гонзо каза, че е доволен само от младите.
„Добра контрола, за мен беше важно да видя слабостите на Левски. Резултатът не е важен, важно е за нас да видим дали правим грешки. Не съм доволен от това, което видях, но има една седмица до мача с Видима-Раковски. Това, което трябва, ще си го кажем в съблекалнята”, заяви Гонзо след мача, предаде репортер на Novsport.com.
„Затова направихме тази контрола със Славия, за да се доближим до нивото на професионалните мачове. Нищо не можем да направим ,че националният отбор има квалификации”, добави той."
"Гонзо каза, че е доволен само от младите."
Ми айде,де...
"Добра контрола, за мен беше важно да видя слабостите на Левски."
Те,слабостите на Левски,се виждат от 5 месеца.Чак в контролата със Славия ли ги "видяхте"?
"Затова направихме тази контрола със Славия, за да се доближим до нивото на професионалните мачове."
Направо ги "разбихте" тез "професионални" мачове.Като гледам колко "професионално" играха някои...

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 25 мар 2011 17:00

Ромът Гонзо трябва да бъде съден за : разсипването на Левски /той пое отбор шампион/, за гоненето на Ив.Цачев, за гоненето на В.Генев, за гоненето на С. Бардон, за това че подля вода на Велев, за налагането на М.Огнянов,гоненето на Балтанов, за това че падаме от Сливен,Славия,Локо Пд,/ЦеЦа на Герена/, не се дава никакъв шанс на А.Киров, нямаме наложен вратар /а разполагаме с трима добри/, отбора няма нито един флангови офанзивен играч /А.Киров- но той не получава шанс/................
може да ме допълвате

Ето това е коментарът ми за мача Левски - Славия, част от изгонените победиха любимците Му .

1, Ясен Петров веднага БЪН !!!
2. Г. Иванов веднага вън
3. Сираков веднага в Левски
4. Ил. Илиев веднага в Левски
5. Трендафил Терзийски веднага в Левски
6. Батков си тръгва с достойнство

7. Сега ще получа бан от прислугата :) :) :)
Последна промяна от ivanpg на 25 мар 2011 17:04, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 25 мар 2011 17:04

+1 Не искам да се хвана да броя от колко центрирания за целия сезон са станали голове или страхотни голови положения, изпуснати от некадърност на противниците ни. То всяко 2-ро центриране си е гол...Чак така не помня да сме били...И лошото е, че май ставаме и по-зле...Целият отбор си няма и грам представа какво да прави на терена - позициониране, покриване, преса...Нищо...И за това, ако не е виновен Ясен /Гонзо/...

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Мнениеот evgenimilenov » 25 мар 2011 17:10

Аз чета заглавието "Славия победи безличен Левски" - мисля че няма нужда да ви копирам всичко от гонг-а където пишат най-интересните ситуации , но гледам че само Левски правят атаки и пропускат яко ....... кое му е безличното на това ... и айде стига сте плюли кой трябвало да си от иде и кой не ..... варвете им го кажете в очите кво седите тука и плюете ? Така всеки може :oops:

gri6ata1914
Контакти:

Мнениеот gri6ata1914 » 25 мар 2011 17:12

evgenimilenov написа:Аз чета заглавието "Славия победи безличен Левски" - мисля че няма нужда да ви копирам всичко от гонг-а където пишат най-интересните ситуации , но гледам че само Левски правят атаки и пропускат яко ....... кое му е безличното на това ... и айде стига сте плюли кой трябвало да си от иде и кой не ..... варвете им го кажете в очите кво седите тука и плюете ? Така всеки може :oops:

Добре, но кажи нормално ли е да продължават да ни вкарват толкова много голове от центрирания??? Какво работят със защитата???

Върни се в “Архив”