Лагерът в Турция :)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cskao1948
Контакти:

Re: ЦСКА-Металург Донецк

Мнениеот cskao1948 » 07 фев 2011 01:09

mon1nho написа:много зависи какъв състав ще пусне милен. лошото е че тази подготовка прилича много на тази от миналата зима при андоне. 30 човека група, той докато изпробва всички те се ипочупиха после към края на подготовката почна да изгражда отбора около русия и стоянов и точно преди старта му ги продадоха.. сега пак на там отиват нещата с марко и акуаро .. относно мача много се съмнявам да биеме а и не това е най-важното. искам да видя игра. такава игра каквото видяхме първите минути с/у бешикташ. с извеждащи подавания и с добра защита. с владеене на топката. с агресия и много тичане. все пак прогнозата ми е за 0-0

Да прав си ама те тези пасове трябва да ги
вкара някои предполагам ще се сетиш за какво говора
и пак казвам според мен 2:1 за ЦСКА
УСПЕХ АРМЕЙЦИ

iph70

Мнениеот iph70 » 07 фев 2011 08:56

Победа за ЦСКА с 2-0 голове на Спас Делев и Маркиньос.
:) :!: 8-)

Потребителски аватар
doni89cska
Контакти:

Мнениеот doni89cska » 07 фев 2011 11:55

Най-вероятно ще направим равен, но голово равенство 1:1.
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 07 фев 2011 12:56

Аз мисля, че този отбор е доста по-стойностен от Черноморец Одеса, така че мисля, че ще паднем 1-2. Не резултатът е най-важното обаче. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

redpride
Контакти:

Re: ЦСКА-Черноморец Одеса

Мнениеот redpride » 07 фев 2011 15:35

Като за контрола мача беше добър. Гледах го по Спортал и им благодаря, че правят нещо, което отдавна трябваше да е факт. Играта на ЦСКА засега е енигма, титулярите също. Не знам дали Караджов трябва да пази, несигурен, тромав, но ще го видим срещу по-сериозните отбори. Все пак вратарския пост си остава проблем. Защитата не е пуснала гол, но срещу слабаци. Иначе тук спокоен за мястото си може да е само Акуаро. Партньор на италианеца се търси измежду Попов и Виданов, но аз предпочитам Коста Стоянов. Бековете също не са ясни. От едната страна се борят Минев и Бандалавски, а от другата вероятно Грило и Трифонов. Тошко игра на познатото ниво, Коста Янев също се старае, но при Галчев има отстъпление от формата. Крила имаме достатъчно и няма нужда Маркиньос да се мести там. Очаквам с интерес появата на Нелсън в следващите мачове. Централния ни нападател не трябва да е Делев. Видя се срещу Черноморец, че при здрави защитници той остава изолиран. Наблюдавам засилване при Трекаричи, но има още много да наваксва.

Потребителски аватар
emi_loko_plovdiv_usa
Контакти:

Re: ЦСКА-Черноморец Одеса

Мнениеот emi_loko_plovdiv_usa » 07 фев 2011 15:56

redpride написа:Като за контрола мача беше добър. Гледах го по Спортал и им благодаря, че правят нещо, което отдавна трябваше да е факт. Играта на ЦСКА засега е енигма, титулярите също. Не знам дали Караджов трябва да пази, несигурен, тромав, но ще го видим срещу по-сериозните отбори. Все пак вратарския пост си остава проблем. Защитата не е пуснала гол, но срещу слабаци. Иначе тук спокоен за мястото си може да е само Акуаро. Партньор на италианеца се търси измежду Попов и Виданов, но аз предпочитам Коста Стоянов. Бековете също не са ясни. От едната страна се борят Минев и Бандалавски, а от другата вероятно Грило и Трифонов. Тошко игра на познатото ниво, Коста Янев също се старае, но при Галчев има отстъпление от формата. Крила имаме достатъчно и няма нужда Маркиньос да се мести там. Очаквам с интерес появата на Нелсън в следващите мачове. Централния ни нападател не трябва да е Делев. Видя се срещу Черноморец, че при здрави защитници той остава изолиран. Наблюдавам засилване при Трекаричи, но има още много да наваксва.

сори че ти хо казвам но аз не искам да виждам повече костадин стоянов. Как може да го искаш в игра като той сам си е казал с кой да партнира и винаги говори против чужденците. Така че по-добре да се продаде той и Апата да е титуляр.
САМО ЦСКА, Киро Котев и Апостол Попов!!!!!!!
Само Манчестър Юнайтед, Челси, Милан, Реал Мадрид, и Лос Анджелес Галакси
Аз съм emi_cska!!!!!

redpride
Контакти:

Мнениеот redpride » 07 фев 2011 16:04

Металург е много по-сериозен отбор от всичките, с които играхме досега. Не знам дали ще биеме, защото не съм запознат с тези украинци, освен, че там са Велизар и Зе Суарез. Дано стане добра проверка, без контузени. В такива срещи Радуканов трябва да изяснява титулярите за пролетта. Срещу Спортист всеки може да играе и да вкара. Все пак надявам се на победа за самочувствие. Не са нито Динамо нито Шахтьор, че да ни плашат.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 08 фев 2011 13:22

Тук може и да се получи интересен мач с много голчета. :) Да е по-весело казвам 3:2 за ЦСКА ;)

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 08 фев 2011 14:20

Абе 40 мин. преди мача в Спортал никъде не споменават, че ще го предават с картина, както е написано в темата. :roll:
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 08 фев 2011 15:01

Ще дават ли мача,някой ако знае плс да каже?
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Върни се в “Архив”