enguerino написа:Броите ме и мен за игрЪтЪ, освен ако не ви е страх да ме включите![]()
Ако се окажеш скрит талант в налучкването на тройката... ще насъскаме Виктор да те банне!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
enguerino написа:Броите ме и мен за игрЪтЪ, освен ако не ви е страх да ме включите![]()
Madridist написа:Ами след като извадихте възможно най-силния си коз, трудно мога да откажа. Бройте ме и мен
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:Супер се получава ...![]()
Момчета и ... момичетотрябва да се разберем по на време за правилата ...
Не ми се ще, сезона да започне, а ние още да се уточняваме ...![]()
Айде нека всеки даде предложения, моето го написах страница - две по назад.
Ако имате нещо друго напредвид, споделяйте ...![]()
И друго ... докога ще премаме участници ?
До самото начало на сезона, или ?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
megan fox написа:Madridist написа:Ами след като извадихте възможно най-силния си коз, трудно мога да откажа. Бройте ме и мен
Екстра. Така и така си тук... да пуснеш една анкета кой ще стане шампион?
Ето ти възможните отговори:
Фетел
Хамилтън
Бътън
Уебър
Алонсо
Маса
Шумахер
Друг
megan fox написа:enguerino написа:Броите ме и мен за игрЪтЪ, освен ако не ви е страх да ме включите![]()
Ако се окажеш скрит талант в налучкването на тройката... ще насъскаме Виктор да те банне!![]()
![]()
Blue_Girl написа:megan fox написа:enguerino написа:Броите ме и мен за игрЪтЪ, освен ако не ви е страх да ме включите![]()
Ако се окажеш скрит талант в налучкването на тройката... ще насъскаме Виктор да те банне!![]()
![]()
Само да му кажа и е готов с това да банне Enguerino.
JackPackage написа:Madridist написа:Ами след като извадихте възможно най-силния си коз, трудно мога да откажа. Бройте ме и мен
![]()
![]()
П.П.: Ако ме баннат, значи знам към кого да се обърна за помощ - Блу Гърл![]()
enguerino написа:Blue_Girl написа:Само да му кажа и е готов с това да банне Enguerino.
Щом искате да ме баннат значи се наплашихте, както казва Робърт Дювал в "Апокалипсис сега": "Обичам миризмата на напалм (в този случай страх) рано сутрин"
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта