Топчооо написа:ScarredInRed написа:caci написа:Добре че ви свършиха мачовете в лигата,за да не ви гледаме мъките и Европа да се оттърве от антифутбола ви.

Добре, че на вас Ви остава още един тази вечер, че да се посмеем, като за последно

. За нещастие и цяла Европа ще се смее на тази нация от злоба и завист обвита...
Няма кво да се смеете вие пак сте зад нас и по-точки и като игра и по-публика сте зад нас.Но напредвате миналия сезон точка тая година три,при следващо участие може и две победи да запишете знае ли човек.
А и на вас червените фенове не ви е лесно,единствената ви радост тоя сезон бе загубата ни от Спортинг 0-5.Въпреки че после мача ни с тях е без значение ако вземем поне точка трябва да пийте успокоителни за да заспите сигурно

Да, зад вас ме по точки, което не може да се отрече, даже Ви стана жал за нас по време на мача с Лил и изравнихте резултата в тяхна полза

. Щях да се радвам, ако бяхте преминали групата, за да ви направят отново един анти-рекорд, като преди 3 години

.
Говорейки за играта, аз не виждам какво въобще направихте, единствения Ви добър мач, който гледах беше с/у Лил в С-ф, където наистина бяхте класа над нас, в сравнение играта ни с/у Рапид Виена в С-ф. Вашият колектив реално не струва, ако не беше Сър Гарата, който все прескачаше някой-друг дребничък защитник с дългите си крака, че да нацели мрежата, срещу сериозен отбор класата си пролича, та чак и Дембеле малко по малко изнемощя.
А вашите фенове, дори в изключителен подем, пак не напълниха един стадион. Ние в криза, всеки срещу всеки, пак бяхме там, да надвикаме 35,000 във Виена и срещу Бешикташ. Злобата си каза думата отново, Вие напълнихте "червения" форум с лайна, та чак, като гледам ми се доповръща. Късмет и успех тази вечер с/у Спортинг, не пропилявайте късмета си, като нас, защото от злоба и завист, ще има доста да Ви се връща.