Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Порто-ЦСКА(мнения и прогнози)

Мнениеот СВОБОДЕН » 16 дек 2010 10:08

Топчооо написа:Добра тренировка за Порто просто португалците не бяха съсредоточени достатъчно пред гола,ЦСКА първото едва минаваха центъра второто малко импулс след гола на Делев но до 54 мин и дотам.Факта,че Фалкао би по толкова лигав начин дузпата казва всичко.
Обаче трябва да ви се признае нещо,ще можете да се успокоявате че ние паднахм с 0-5 а вие с достойното 1-3

+1
Дано не стане такава тренировка и за Спортинг довечера на Герена.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Мнениеот DmG » 16 дек 2010 10:24

IvoDivo написа:
Евалата! Пожелавам ви още много такива достойни мачове срещу свръх сили, кадето да падате само с 3:1 да ви изпуснат дуспа, да ви ударят 2 греди и да ви изпуснат една купчина положения пред вратата. Наситина респект за ЦСКА за такива геройски мачове...

ПЪРВО - Играем срещу НАЙ - ДОБРИЯ отбор във Лига Европа !
Второ - Знаем си нивото , тази година , знаем си проблемите ....
ТРЕТО - няма като вас да ревем , както вие след мача със Спортинг (който е доста по слаб от Порто )- " Защитата да се маха, провал , неможе да ни вкарат 5 гола със глава , вратаря е зле , ТРЕНЬОРА не става да се маха . - ЕТО това бяха изказванията във вашата част от форума .
ЧЕТВЪРТО - НИЕ СМЕ ЦСКА !

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 16 дек 2010 11:01

caci написа:Добре че ви свършиха мачовете в лигата,за да не ви гледаме мъките и Европа да се оттърве от антифутбола ви. :lol:

Добре, че на вас Ви остава още един тази вечер, че да се посмеем, като за последно :lol:. За нещастие и цяла Европа ще се смее на тази нация от злоба и завист обвита...
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 16 дек 2010 11:17

от Udoji90 на 16 Дек 2010 10:02

caci написа:
Добре че ви свършиха мачовете в лигата, за да не ви гледаме мъките и Европа да се отърве от антифутбола ви.

Освен в домакинството ни срещу Рапид аз в друг мач антифутбол от нашия отбор не съм видял. И не мога да разбера как така се радваш, че няма да ни гледаш мъките - убеден съм, че си умираш от кеф, гледайки нашите мъки.

Какво да ти кажа,хем ми е кеф да ви мачкат,хем и несъстоятелността играта ви прави мачаовете с който и да е отбор същинско мъчение както за зрителите,така и за играчите на противниковия отбор.Скука и пак скука.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 16 дек 2010 12:15

ScarredInRed написа:
caci написа:Добре че ви свършиха мачовете в лигата,за да не ви гледаме мъките и Европа да се оттърве от антифутбола ви. :lol:

Добре, че на вас Ви остава още един тази вечер, че да се посмеем, като за последно :lol:. За нещастие и цяла Европа ще се смее на тази нация от злоба и завист обвита...

Няма кво да се смеете вие пак сте зад нас и по-точки и като игра и по-публика сте зад нас.Но напредвате миналия сезон точка тая година три,при следващо участие може и две победи да запишете знае ли човек.
А и на вас червените фенове не ви е лесно,единствената ви радост тоя сезон бе загубата ни от Спортинг 0-5.Въпреки че после мача ни с тях е без значение ако вземем поне точка трябва да пийте успокоителни за да заспите сигурно :lol: :lol:
И преди
И сега
Левски значи Свобода

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 дек 2010 12:16

Опитахте се, играхте , но не се получи ...
Не е станало нищо, кой знае какво !
Поне не играхте ня'къв бетон ....
За което отборът ви, по точно - треньорът ви, заслужават поздравления !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

Мнениеот dafquezz » 16 дек 2010 12:48

Мишел Платини ме разочарова тотално за пореден път. Не разкрива истинския си потенциал в ЦСКА. Сигурен съм, че ако наистина се постарае, може да тича още по-бавно, колкото и невъзможно да изглежда това.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 16 дек 2010 13:00

А за играта на Маркиньос какво мислите :shock: Раздаде ли се, игра ли нещо или трябваше да бъде сменен. Не разбирам защо трябва някои играчи да имат гарантирани 90 мин. и през цялото второ полувреме се чудех кога ще го сменят :? Не може 10 човека да тичат, а ти да държиш топката и да се помотваш. И може би някой ще се нахвърли върху мен, нека ми каже колко точни отигравания има второто полувреме и колко грешни. Не искам да упреквам защитата, но и ЦСКА и Левски правят детински грешки и то без да са поставени под натиск. Не може да покриваш засадата на трима при свободен удар. Не може и да оставяш играч да си нагласи топката около наказателното поле и да стреля, не може да виждаш, че противника нанася удар и да се пазиш вместо да легнеш на шпагат в краката му. Е явно може. Истината е, че без много да се напрягат, без всички титуляри и напълно в реда на нещата победи по-добрият отбор и за радост дузпата и двете греди не влязоха. Това е нивото на футбола ни и заяждането е излишно. Успех догодина на всички отбори ;)

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 16 дек 2010 13:08

Топчооо написа:
ScarredInRed написа:

Няма кво да се смеете вие пак сте зад нас и по-точки и като игра и по-публика сте зад нас.Но напредвате миналия сезон точка тая година три,при следващо участие може и две победи да запишете знае ли човек.
А и на вас червените фенове не ви е лесно,единствената ви радост тоя сезон бе загубата ни от Спортинг 0-5.Въпреки че после мача ни с тях е без значение ако вземем поне точка трябва да пийте успокоителни за да заспите сигурно :lol: :lol:

Да, зад вас ме по точки, което не може да се отрече, даже Ви стана жал за нас по време на мача с Лил и изравнихте резултата в тяхна полза ;). Щях да се радвам, ако бяхте преминали групата, за да ви направят отново един анти-рекорд, като преди 3 години ;).
Говорейки за играта, аз не виждам какво въобще направихте, единствения Ви добър мач, който гледах беше с/у Лил в С-ф, където наистина бяхте класа над нас, в сравнение играта ни с/у Рапид Виена в С-ф. Вашият колектив реално не струва, ако не беше Сър Гарата, който все прескачаше някой-друг дребничък защитник с дългите си крака, че да нацели мрежата, срещу сериозен отбор класата си пролича, та чак и Дембеле малко по малко изнемощя.
А вашите фенове, дори в изключителен подем, пак не напълниха един стадион. Ние в криза, всеки срещу всеки, пак бяхме там, да надвикаме 35,000 във Виена и срещу Бешикташ. Злобата си каза думата отново, Вие напълнихте "червения" форум с лайна, та чак, като гледам ми се доповръща. Късмет и успех тази вечер с/у Спортинг, не пропилявайте късмета си, като нас, защото от злоба и завист, ще има доста да Ви се връща.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
Топчооо

Мнениеот Топчооо » 16 дек 2010 13:12

Какъв антирекорд ако бяхме минали групата бе? 1/4 финал ли???Ако бяхме минали групата такива като теб нямаше да могат да спът от мъка.И щеше да се молят и да палят свещи за да отпаднем
И преди
И сега
Левски значи Свобода

Върни се в “Архив”