TodorT написа:Това за Ернандес ме се струва несериозно.... Ернандес пристигна преди има-няма 6 месеца на Олд Трафод, вкара няколко важни гола и САФ НЯМА да го даде ....
от сайта на Гонг е - затова го дадох като инфо
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TodorT написа:Това за Ернандес ме се струва несериозно.... Ернандес пристигна преди има-няма 6 месеца на Олд Трафод, вкара няколко важни гола и САФ НЯМА да го даде ....
tatusindo написа:TodorT написа:Това за Ернандес ме се струва несериозно.... Ернандес пристигна преди има-няма 6 месеца на Олд Трафод, вкара няколко важни гола и САФ НЯМА да го даде ....
TodorT написа:tatusindo написа:TodorT написа:Това за Ернандес ме се струва несериозно.... Ернандес пристигна преди има-няма 6 месеца на Олд Трафод, вкара няколко важни гола и САФ НЯМА да го даде ....
Нищо не казвам относно достоверността на написаното от теб, но смятам, че е несериозно да се говори за трансфер на мексиканеца.... забележката ми е повече към журналистите![]()
[/center]megan fox написа:
Викторе, изтъкваш това, че Мората е млад и че му е нужно още време за сработване с отбора..., а на един нов играч няма ли да му е нужно време да се сработи с отбора и новите си съотборници?![]()
А Мората все пак е в отбора, още повече, че ви е юноша и би се раздавал на макс във всеки мач...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Ако е вярно това за Бейл, мога да кажа само: поредната "Перестотия". Този отбор има нужда от 4 неща (и нито едно от тях не е Бейл):
1. Таран
2. Ляв бек
3. Обиграване.
4. Трансфер на Диара и Гаго.
ZinedineZidane написа:Ако е вярно това за Бейл, мога да кажа само: поредната "Перестотия". Този отбор има нужда от 4 неща (и нито едно от тях не е Бейл):
1. Таран
2. Ляв бек
3. Обиграване.
1. Таран
2. Ляв бек
3. Обиграване.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта