ЦСКА - Бешикташ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: Хореография за мача с Бешикташ

Мнениеот magichko » 30 ное 2010 20:06

никъде досега няма информация за хореото.. друг път горе долу се знае
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 30 ное 2010 20:09

gonzobastunvsamsun написа:TURKEY IS NOT EUROPE :twisted: :twisted:

Няма нищо лошо в издигането на подобен лозунг. Самата забрана да се вдигне подобен плакат би означавал, че живеем в нещо далечно от демокрация
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 30 ное 2010 20:10

Че не е ли вярно? :lol:

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: ЦСКА - Бешикташ

Мнениеот etgecata1 » 30 ное 2010 20:12

realist написа:delqnski47, положението е много сложно и истината е някъде по средата. Съгласен съм с cska_90, че от Титан чеп за зеле не става и колкото по-бързо напуснат, толкова по-добре. Освен некомпетентни и некадърни, тия двамата са и изключително тъпи по природа и нищо добро няма да направят. На всичкото отгоре и пари достатъчно нямат. Съгласен съм обаче и с тези, които казват, че докато не се намери сериозен нов собственик, добри-лоши, ще трябва да ги търпим. Мисълта ми беше, като ще са те, поне да им помогнем да вземат някое и друго правилно решение. Да не го наричаме протест, а натиск за нещо позитивно. В момента единственото позитивно нещо е спешно да отиде делегация при Стойчо и да го убеди да поеме отбора моментално. Да се изринат тия гнилочи поне на 80% и да се направи чисто нова селекция. Тоя сезон е отсвирен, това е ясно, поне да се гради отбор за другия. Истинска добра фенска позиция би било колкото и да се съберат на мача с Бешикташ, през цялото време да се скандира името на Стойчо. Гарантирам ви, че още на другия ден ще се свържат с него, знам им психиката.
Иначе вече ме е яд, че си скъсах билета и май ще си взимам нов. Това е като да имаш дете - добро, лошо, твое си е и си го обичаш. :)

+1
На абселютно същото мнение съм.
Само в Стойчо ми е надеждата.
Но тия от Титан са такива нещастници (барабар с Костадинов) и едва ли ще го върнат.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
greedy
Контакти:

Мнениеот greedy » 30 ное 2010 20:13

Ах как ми се ходи на мача, не е истина, някой ако има инфо за тръгване за мача от Русе и за билети да ми пише на лична. Тогава съм нощна смяна ама ако стане работата ще се сменя ;)

Потребителски аватар
leche_leche
Контакти:

Мнениеот leche_leche » 30 ное 2010 20:24

Напред Българиииии
2000

ScarredInRed
Контакти:

Мнениеот ScarredInRed » 30 ное 2010 20:31

Ръка с кръст, насочена с/у турската агитка, както преди време на един Баскетболен мач(ако не се лъжа), беше доста добра. Надявам се да има поне 25,000+++ фенове на мача. Дано протестиращите момчета се стегнат и дойдат на мача не заради ТИТАН, а защото това ще е битка м/у България и Турция, ако не им стиска да дойдат само заради името на ЦСКА де...
Както и да е, очаквам да има страхотна хореография с невероятна атмосфера на почти пълен стадион и след тежки 95 минути, да се поздравим с победа над Бешикташ.
Да запеем дружно песента,
за отбора в нашите сърца,
има, има истина една
тя е само, само ЦСКА!

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 30 ное 2010 20:34

magichko написа:никъде досега няма информация за хореото.. друг път горе долу се знае

Поздрави магия (:
Иначе аз мисла да Хода да реда Хореото преди мача за безплатно билетче (:
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 30 ное 2010 20:35

Успех срещу турците!
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 30 ное 2010 20:38

ми горе-долу /според различни източници/ са продадени до сега между 8 и 9 000 билета

Върни се в “Архив”