POPCORN написа:Blue Mind написа:Нещо не ми идва на ум как ще бием нито имаме идея в атака нито в защита.. освен Славия да си бият още 1..
вратаря , ще ви помогне споко![]()
Както на вас ви помогна в Сливен и Перник, нали?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Blue Mind написа:Нещо не ми идва на ум как ще бием нито имаме идея в атака нито в защита.. освен Славия да си бият още 1..
dodo7271 написа:POPCORN написа:Blue Mind написа:Нещо не ми идва на ум как ще бием нито имаме идея в атака нито в защита.. освен Славия да си бият още 1..
parvanoff написа:SANSIRO7 написа:Трябва спешно да намерим истински треньор
dodo7271 написа:POPCORN написа:Blue Mind написа:Нещо не ми идва на ум как ще бием нито имаме идея в атака нито в защита.. освен Славия да си бият още 1..
NWO написа:Стефано Кунчев май е взел парички....
Какво му е пряко свързаното с мача? И то в 10-тата минута?SANSIRO7 написа:parvanoff написа:SANSIRO7 написа:Трябва спешно да намерим истински треньор
Чакай да те питам нещо. Ти моеш ли да четеш? И ще ти кажа защо го задавам този въпрос. Малко по-надолу има тема със заглавие: "Трябва ли да се смени Ясен Петров ??
". А още малко по-надолу има тема със заглавие: " Какво става със спортно - техническото ръководство на тима?". Другият ми въпрос към теб е-защо не пишеш там, а в тема, която е за мача със Славия? И то в 10-тата минута на мача? Ако искаш ми отговаряй.![]()
По темата-докато си писах мнението два гола. Очертава се страхотен мач.[/quote
Това което съм написал е пряко свързано с този мач. А къде ще пиша си е моя работа.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта