Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ballancee
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери,Новини,Слухове т.н)

Мнениеот Ballancee » 26 окт 2010 18:59

Изображение

Дрогба и Анчелоти с номинаций от Фифа.
Дидие Дрогба и Карло Анчелоти са в класаций за най-престижните индивидуални награди във футбола. В продължение на много години две такива отличия са раздават в края на календарната година. ''Златната топка'' , ''Футболист на годината''. За 2010г. двете са обединени.. Гласуват мениджъри , капитана на всеки национален отбор плюс група от международни журналисти , избрани от 'Франс Футбол'.Дрогба е един от 32-номинираните за 'Златната топка'. Има още двама играчи от Англия. Това са Асамоа Гиан от Съндърланд и Сеск Фабрегас от Арсенал. Фабрегас е един от седемте играчи на Испания.Карло Анчелоти е във списъка с 10-те номинирани треньори. Челси до момента няма играч със 'Златна топка' но в отбора е имало играчи с подобен приз . Това са Рууд Гулит (1987г.) , Джорд Уеа (1995г.) и Андрий Шевченко (2004г.) Франк Лампард беше на второ място през 2005г. Дрогба пък беше четвърти през 2007г. Наградата съществува от 1956г. когато Стенли Матюс е първият носител. Оуен пък е единственият английски играч от 1970г. насам.
Номинираните за най-добър футболист за 2010г.
-Шаби Алонсо (Реал Мадрид и Испания)
Дани Алвеш (Барселона и Бразилия)
Икер Касияс (Реал Мадрид и Испания)
Кристиано Роналдо ( Реал Мадрид и Португалия)
ДИДИЕ ДРОГБА (Челси и Кот И`Воар)
Самуел Ето`o ( Интер и Камерун)
Сеск Фабрегас ( Арсенал и Испания)
Диего Форлан ( Атлетико М. и Уругвай)
Асамоа Гиан (Съндърланд/Рен и Гана)
Андрес Иниеста (Барселона и Испания)
Жулио Сезар (Интер и Бразилия)
Миро Клозе (Байерн Мюнхен и Германия)
Филип Лам (Байерн Мюнхен и Германия)
Дъглас Майкон (Интер и Бразилия)
Лео Меси (Барселона и Аржентина)
Томас Мюлер (Байерн Мюнхен и Германия)
Месут Йозил (Вердер/Реал - и Германия)
Карлес Пуйол (Барселона и Испания)
Ариен Робен (Байерн Мюнхен и Холандия)
Бастиан Швайнщайер (Байерн Мюнхен и Германия)
Уесли Снайдер (Интер и Холандия)
Давид Вия (Валенсия/Барселона и Испания)
Шави (Барселона и Испания)

Номинаций за най-добър треньор за 2010г.
Карло Анчелоти (Челси)
Висенте Дел Боске (Испания)
Алекс Фъргюсън (Манчестър Ю)
Пеп Гуардиола (Барселона)
Йоахим Льов (Германия)
Жозе Моуриньо (Интер/Реал(Мадрид) )
Оскар Табарес (Уругвай)
Луйс Ван Гаал (Байерн Мюнхен)
Берт ван Марвайк (Холандия)
Арсен Венгер (Арсенал)

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 26 окт 2010 21:21

Калу си постави за цел да вкара 20 гола този сезон
Изображение
Нападателят на Челси Саломон Калу си е поставил за цел да отбележи 20 гола през настоящия сезон. Футболистът от Кот д`Ивоар отбеляза петото си попадение в първенството през тази кампания за успеха с 2:0 над Уулвърхемтън в събота. Въпреки че по-често е използван като резерва на Дидие Дрогба и Никола Анелка, Калу се надява да успее да достигне кота от 20 попадения и до помогне за нова титла на лондончани.
"Решил съм, че трябва да вкарам 20 гола и това е основната ми цел в момента. Вече съм вкарал 5, така че ми остават още 15. Това е сериозно предизвикателство за мен и се надявам да бъда здрав, за да мога да го постигна. Първата ми задача е да достигна 10 гола до декември и след това ще трябва да отбележа още 10 след Коледа. Такъв е планът", заяви Калу.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 27 окт 2010 12:27

Изображение

Челси взима Сърна почти без пари.
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти ще се опита през януари да привлече срещу ниска цена капитана на Хърватия Дарио Сърна.Договорът на 28-годишния десен бек на Шахтьор Донецк изтича и той може би е готов да напусне Украйна, въпреки че клубът му се опитва да го убеди да остане.Челси търси нови попълнения още от миналата пролет и би бил удовлетворен, ако получи играча изгодно. Шахтьор рискува, ако не продаде Дарио през януари, да го изгуби без пари през лятото, така че ще е готов да приеме дори нищожна цена.Ювентус, Байерн и Тотнъм също са на опашката за подписа на опитния футболист."Има вариант той да бъде преотстъпен през януари, преди да подпише постоянен договор през лятото", обясни агентът на играча, Дамир Щимац.

ПП:За Сърна не спря да се спекулира последните две лета ,че ще го вземем но все не се усъществяваше трансфера.Мисля ,че би бил много полезен във средата на терена макар ,че във сегашният си клуб играе предимно от дясно на защитата.Дори и да го вземем под наем няма да е грешка.Трябва Анчелоти да вземе някой понеже контузията на Бенаюн хептен скъси скамейката.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 окт 2010 18:25

Тери предупреди: Не трябва да подценяваме Блекбърн

Изображение

Капитанът на Челси Джон Тери очаква тежък мач срещу Блекбърн Роувърс.

През уикенда "сините" от Лондон гостуват на "Иууд Парк" с мисълта да спечелят поредните си три точки.

Едва ли обаче ще им бъде много лесно, тъй като Роувърс се славят като биткаджийски отбор и определено това ще бъде мач, в който до голяма степен решаващо значение ще има и физиката.

През миналия кръг столичани надвиха с 2:0 Уулвърхемптън, но победата им не дойде никак лесно и определено момчетата на Карло Анчелоти трябваше да преодолеят доста бариери, за да стигнат до нея.

"Това, което се говори за отбори като Стоук, Блекбърн и Уулвс, не е особено справедливо", заяви Тери.

"Не можем да очакваме да отидем на "Иууд Парк" и да вземем трите точки само заради името на клуба ни. На първо място трябва да се борим здраво и да бъдем добре подготвени", добави опитният бранител.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 27 окт 2010 18:26

Челси и Уест Хем напират за Къркич

Изображение

Лондонските Челси и Уест Хем са поредните два клуба, които проявяват интерес към младата надежда на испанския колос Барселона Боян Къркич, пише в днешния си брой "Дейли Меил".

Треньорът на "каталунците" Пеп Гуардиола в никакъв случай не иска да се разделя с младия нападател, но това може да стане през зимата, тъй като Боян е изключително разочарован от статута си на твърда резерва на "Ноу Камп".

От Челси пък са готови да дадат повече шанс на младока да се наложи в клуба. Не е тайна за никого, че мениджърът на "сините" Карло Анчелоти търси под дърво и камък перспективен и класен нападател.

Причината за това е напредналата възраст на Дидие Дрогба и Никола Анелка, които отдавна минаха 30-те и още не е ясно колко време ще могат да издържат на темпото във Висшата лига.

Уест Хем също иска Къркич, но едва ли младият футболист ще предпочете да се бори с изпадане с "чуковете" пред това да печели трофеи със "сините".

Боян играе за мъжете на Барселона от 2007 година, но така и не успя да се наложи като титуляр в клуба и в момента се задоволява единствено с ролята си на резерва.

От Барса не искат дори и да чуят за продажба на таланта. От клуба са много по-склонни да го преотстъпят под наем в някой друг клуб, където Боян ще може да получава повече шансове.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 окт 2010 15:11

Челси предлага нов договор и повече пари на Иванович

Изображение

Ръководството на Челси подготвя нов договор и сериозно увеличение на заплатата на сръбския защитник Бранислав Иванович. 26-годишният бранител е един от най-актуалните играчи на лондончани и към него има сериозен интерес от няколко клуба. Най-големи амбиции да го привлече са от страна на Ювентус, който е подготвя оферта за него още през зимната пауза.

В момента Иванович е един от най-важните играчи на Челси, но в същото време той взима една от най-ниските заплати в клуба. Сърбинът получава по 40 хил. паунда на седмица. От ръководството на "сините" обаче, са готови да му предложат увеличение за заплатата на 60 хил. на седмица, ако той се съгласи да подпише дългосрочен договор с клуба. Така той ще получава приблизително по 3 млн. паунда на година.

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 28 окт 2010 18:50

Гуус се върна ..

ИзображениеИзображение

Гуус Хидинк се завърна в четвъртък във клубната база , Кобъм и посети играчите.Холандеца прекара четири месеца начело на Челси в началото на миналата година като дори спечели и ФА къп и постигна полуфинал във Шампионската Лига.

Гуус ,всички изглеждат щастливи да ви видят тук днес ....
-Аз също , радвам се ,че съм добре дошъл тук прекарах страхотно , хората са страхотни атмосферата също ,бях приветстван много топло от всички.
Следите ли отбора малко повече от 18 месеца след като си тръгнахте ?
-Да разбирасе всяка събота и неделя.Където и да съм винаги обичам да гледам моя Челси.
Гледайки отстрани дубъла на Челси , трябва да се гордееш с постигнатото когато беше начело на тима ?
-Да , аз не мога да говоря за себе си, но това което аз се опитах да направя в онзи момент беше да стабилизирам отбора. Горд съм ,че направих Челси конкурентно способен отбор по-онова време. Чрез някой всейзвестни факти знаем ,защо не отидохме на Финала в Рим на Шампионската Лига през 2009г. но отбора свърши страхотна работа през тези месеци. Все пак по мое ръководство имахме само една загуба от Тотнъм.Сега има много добри резултати тима и начина на игра е позитивен. Аз съм щастлив като видя каква работа вършат Карло и Рей Уилкинс.
Какво мислите за Юри Жирков и неговият първи гол за Челси?
-Не видях целият мач но видях ,че гола на Юри беше много красив. Той е един от мойте любимци от националният тим на Русия когато аз бях мениджър. Той е особен характер , а не прям човек , но добър характер има. Той е страхотен играч.

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 окт 2010 18:57

Ballancee написа:Гуус се върна ..

ИзображениеИзображение

Гуус Хидинк се завърна в четвъртък във клубната база , Кобъм и посети играчите.Холандеца прекара четири месеца начело на Челси в началото на миналата година като дори спечели и ФА къп и постигна полуфинал във Шампионската Лига.

Гуус ,всички изглеждат щастливи да ви видят тук днес ....
-Аз също , радвам се ,че съм добре дошъл тук прекарах страхотно , хората са страхотни атмосферата също ,бях приветстван много топло от всички.
Следите ли отбора малко повече от 18 месеца след като си тръгнахте ?
-Да разбирасе всяка събота и неделя.Където и да съм винаги обичам да гледам моя Челси.
Гледайки отстрани дубъла на Челси , трябва да се гордееш с постигнатото когато беше начело на тима ?
-Да , аз не мога да говоря за себе си, но това което аз се опитах да направя в онзи момент беше да стабилизирам отбора. Горд съм ,че направих Челси конкурентно способен отбор по-онова време. Чрез някой всейзвестни факти знаем ,защо не отидохме на Финала в Рим на Шампионската Лига през 2009г. но отбора свърши страхотна работа през тези месеци. Все пак по мое ръководство имахме само една загуба от Тотнъм.Сега има много добри резултати тима и начина на игра е позитивен. Аз съм щастлив като видя каква работа вършат Карло и Рей Уилкинс.
Какво мислите за Юри Жирков и неговият първи гол за Челси?
-Не видях целият мач но видях ,че гола на Юри беше много красив. Той е един от мойте любимци от националният тим на Русия когато аз бях мениджър. Той е особен характер , а не прям човек , но добър характер има. Той е страхотен играч.

ИзображениеИзображениеИзображение

Жалко,че Барца подкупиха Плати Ми и Овербрьо,ако ни бяха пуснали на финала щяхме да си върнем на Ман Ю,убеден съм в това :evil:

Потребителски аватар
Frankie Lampard
Контакти:

Мнениеот Frankie Lampard » 28 окт 2010 19:25

Байерн изпуска Швайни през януари

Изображение

Германският гранд Байерн може да се раздели през зимата с Бастиан Швайнщайгер, прогнозират медиите в страната. Полузащитникът е в невероятна форма и освен чудесните пасове, игра в защита и нападение той започна и да вкарва.

Обичайните заподозрени са Реал (М) и Манчестър Юнайтед. Треньорът на Кралския клуб Жозе Моуриньо лично е съобщил на Швайни, че "догодина той ще бъде при него". Сър Алекс Фъргюсън пък обеща на Руни нови класни играчи, а германският национал ще бъде чудесен заместник на ветерана Пол Скоулс. Интерес проявяват още Челси и Интер.

Договорът на халфа е до 30 юни 2012 година. Най-късно през идното лято баварците могат да вземат нещо от продажбата му. Цената на германеца е 35 милиона евро. "Искаме да го задържим възможно най-дълго", обясни спортният директор на клуба Кристиан Нерлингер.

Потребителски аватар
DidierDrogba
Контакти:

Мнениеот DidierDrogba » 28 окт 2010 19:32

Frankie Lampard написа:Челси и Уест Хем напират за Къркич

Изображение

Лондонските Челси и Уест Хем са поредните два клуба, които проявяват интерес към младата надежда на испанския колос Барселона Боян Къркич, пише в днешния си брой "Дейли Меил".

Треньорът на "каталунците" Пеп Гуардиола в никакъв случай не иска да се разделя с младия нападател, но това може да стане през зимата, тъй като Боян е изключително разочарован от статута си на твърда резерва на "Ноу Камп".

От Челси пък са готови да дадат повече шанс на младока да се наложи в клуба. Не е тайна за никого, че мениджърът на "сините" Карло Анчелоти търси под дърво и камък перспективен и класен нападател.

Причината за това е напредналата възраст на Дидие Дрогба и Никола Анелка, които отдавна минаха 30-те и още не е ясно колко време ще могат да издържат на темпото във Висшата лига.

Уест Хем също иска Къркич, но едва ли младият футболист ще предпочете да се бори с изпадане с "чуковете" пред това да печели трофеи със "сините".

Боян играе за мъжете на Барселона от 2007 година, но така и не успя да се наложи като титуляр в клуба и в момента се задоволява единствено с ролята си на резерва.

От Барса не искат дори и да чуят за продажба на таланта. От клуба са много по-склонни да го преотстъпят под наем в някой друг клуб, където Боян ще може да получава повече шансове.

Ъъ. Явно издържа щом вкарва гол след гол! На журналистите им е доста тъжно явно.

Върни се в “Архив”