NeRaDzYrA написа:Айде Пирин..След 11тия кръг Литекс ще е с 3 точки на върха
Я дай пак ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NeRaDzYrA написа:Айде Пирин..След 11тия кръг Литекс ще е с 3 точки на върха
storm написа:Доктор Хаус написа:Тиеро и Грило какви играят?
контузени
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
haha написа:Имам само един въпрос към феновете на Левски.Имаше ли дузпа за Пирин през първото полувреме?
haha написа:Имам само един въпрос към феновете на Левски.Имаше ли дузпа за Пирин през първото полувреме?
-Blue Mind- написа:haha написа:Имам само един въпрос към феновете на Левски.Имаше ли дузпа за Пирин през първото полувреме?
Тази ситуация можеше да мине и по двата случая.. също като тази в Варна ,тва че там ни дадоха дузпа не сме виновни ние.. питайте съдятя
POPCORN написа:-Blue Mind- написа:haha написа:Имам само един въпрос към феновете на Левски.Имаше ли дузпа за Пирин през първото полувреме?
Тази ситуация можеше да мине и по двата случая.. също като тази в Варна ,тва че там ни дадоха дузпа не сме виновни ние.. питайте съдятя
много тъпо оправдание..ние не сме виновни.. е кой е виновен тогава?че съдията го е страх да свири една дузпа?що за вас дават пък за другите не?Къде е проблема?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта