ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ralka_levskarka
- Контакти:
Re: цска-порто
знам, че не е хубаво да пиша в тази тема .. но просто искам да изразя личното си мнение
с оглед на мачовете които минаха досега не мисля че ЦСКА имат някакви шансове за 3-те точки, нека по - добре се опитат да удържат за Х .. Успех : )

[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
-
- Контакти:
пoбеда за ЦСКА
ralka_levskarka написа:знам, че не е хубаво да пиша в тази тема .. но просто искам да изразя личното си мнениес оглед на мачовете които минаха досега не мисля че ЦСКА имат някакви шансове за 3-те точки, нека по - добре се опитат да удържат за Х .. Успех : )
Ако удържат Х добре.Погледнете Порто са с 10 поредни победи и в момента са в супер форма
Re: ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Имате минимални шансове , само ако напълните стадиона!
Успех!
Успех!
- evgenimilenov
- Контакти:
t.u.t написа:plamen_ol написа:Нямате особени шансове с/у Порто, които като гледам са доста по-добър отбор от турчолята
споко след мача с нас и те ще ти се виждат не толкова добър отбор .... както пред това динамо , шахтъор , леверкузен и т.н.
НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ
Да се смея ли , да плача ли ?

Добре вие сте НАЙ-ДОБРИЯ отбор в България ..... вие сте фаворити .. напред армейци .
Според мен прекрасен Мболи и 3:0 за Порто

Не мога да разбера откъде го вадите този оптимизъм.....
Спомням си един мач на Порто срещу Юнайтед ако не се лъжа,където Хълк игра просто превъзходно.Направи смешни Фърдинанд и Видич ,какво остава за Павката Виданов и Акуаро?

Спомням си един мач на Порто срещу Юнайтед ако не се лъжа,където Хълк игра просто превъзходно.Направи смешни Фърдинанд и Видич ,какво остава за Павката Виданов и Акуаро?
- RobiVanPersie
- Контакти:
Аз съм левскар!!!Но в европа съм за българските отбори!!!Успех на ЦСКА и на ЛЕВСКИ!!!!