Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- vladitol
- Контакти:
Re: Възможни отбори за днес/разбивка/
Да попитам Утрет или Утрехт е 

Support Stan!
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !
Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,
-
- Контакти:
- unist_gp
- Контакти:
ако се падне Карабах, Баждека може да организира цял чартър за арменци, които живеят в БГ. Арменците са големи фенове на Карабах, защото отборът е в арменската анклав-зона в Азербайджан
- unist_gp
- Контакти:
vladitol написа:Да попитам Утрет или Утрехт е
едни време ги знаехме като Ултрехт
Здрасти,
Няма слаби в тая подборка, аз си пожелавам шведите, изглеждат най-приемливи... А и Карабах - наистина няма какво да ни е страх от тях, може с мъка, но са напълно преодолим отбор... Останалите, особено турците и холандците - не... Не е невъзможно да ги отстраним, но... ще бъде нещо като с Оксер на времето или мача с Хееренвеен...
Няма слаби в тая подборка, аз си пожелавам шведите, изглеждат най-приемливи... А и Карабах - наистина няма какво да ни е страх от тях, може с мъка, но са напълно преодолим отбор... Останалите, особено турците и холандците - не... Не е невъзможно да ги отстраним, но... ще бъде нещо като с Оксер на времето или мача с Хееренвеен...
Re: Жребии за 4-ти кръг (плейоф)!
Каквото и червено да дойде, нищо добро не го чака!
....за жалост това е Утрехт 

Последна промяна от plamen_ol на 06 авг 2010 12:19, променено общо 1 път.
- Гара Дембеле
Да видим как са играли тези отбори:
Люцерн – Утрехт 1:3 (1:4)
Карабах – Висла 3:2 (4:2)
Швейцарците и турците са директно на плейофите, но не са поставени ... май шведите са най-приемливи за мене
Люцерн – Утрехт 1:3 (1:4)
Карабах – Висла 3:2 (4:2)
Швейцарците и турците са директно на плейофите, но не са поставени ... май шведите са най-приемливи за мене
Жребия за Левски
Като гледам отборите ще бъде доста тежко.Мисля че АИК са най-добрия вариант за Левски,те са шведи и са на предпоследно място в класирането.Грасхопър също са преодолим отбор от 3 мача в първенството имат само 2 точки.Азарбайджанците не ми харесват,но се пак мисля че ще ги отстраним(ФК Баку ги отстранихме с уникално слабия отбор миналата година) .Трабзонспор са тежък съперник и шансовете там са 50 на 50%.За Утрехт не искам да говоря,те са най трудния съперник от всички
-
- Контакти:
Аз залагам, че на Левски ще се падне или Карабах, или Аик.

Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,