Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Германия-Англия на 1/8 в неделя 17ч.

Мнениеот Madridist » 24 юни 2010 17:50

niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.Този мач е една футболна епоха,сблъсък на два свята,предизвикващ нечуван интерес,мач в който се играе за нещо много повече от една победа и класиране за следващ кръг.Бразилци и испанци може и да направят супер мач,с цък-цък,комбинацийки,техника и тем подобни работи,но такъв мач просто няма никаква харизма,никаква историческа стойност и то най-вече заради испанците,които никога не са били фактор на Световно първенство.
Аз ще се изкефя напълно на сблъсъка между най-славния национален тим на Европа и неговия исторически съперник от Албиона,и както да завърши мача,насладата от подобен сблъсък ще е пълна.А,ако Германия победи-още по-добре!

Испания може да не са били фактор на световните първенства, но в момента определено са фактор, най-малкото,защото говорим за европейския шампион и според мнозина специалисти, това е най-силния отбор в Европа в настоящето, победил последните години почти всички грандове(в това число и въпросните Англия и Германия). А ако говорим за харизма и историческо пртивопоставяне за мен мача Бразилия-Аржентина е номер едно 8-)
Последна промяна от Madridist на 24 юни 2010 17:54, променено общо 1 път.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 юни 2010 17:54

Вики,кавичките са неуместни когато говорим за Германия ;) ...Това е моето мнение и не виждам смисъл от излишни спорове,всеки си има гледна точка 8-)

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 юни 2010 17:54

niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.

Като цяло съм съгласен с мнението ти, но това за класата не си прав! Отбора на Бразилия има повече класа отколкото имат Германия и Англия взети заедно!!! В момента играчите на Испания като единици и колектив също са с класи над играчите на островитяните и швабите взети заедно, че и на квадрат! Така че мача Германия - Англия няма как да бъде по-класен от Бразилия - Испания! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юни 2010 17:55

niki87 написа:Вики,кавичките са неуместни когато говорим за Германия ;) ...Това е моето мнение и не виждам смисъл от излишни спорове,всеки си има гледна точка 8-)

Махнах ги, под кавичките грандове имах предвид Англия и най-вече Франция. 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 юни 2010 17:57

niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.Този мач е една футболна епоха,сблъсък на два свята,предизвикващ нечуван интерес,мач в който се играе за нещо много повече от една победа и класиране за следващ кръг.Бразилци и испанци може и да направят супер мач,с цък-цък,комбинацийки,техника и тем подобни работи,но такъв мач просто няма никаква харизма,никаква историческа стойност и то най-вече заради испанците,които никога не са били фактор на Световно първенство.
Аз ще се изкефя напълно на сблъсъка между най-славния национален тим на Европа и неговия исторически съперник от Албиона,и както да завърши мача,насладата от подобен сблъсък ще е пълна.А,ако Германия победи-още по-добре!

Съгласен съм .... почти на 100% с написаното от теб !
Само това, за класата относно мачовете не съм съгласен.
Евентуален сблъсък - Бразилия - Испания, ще е с много по високо качество като игра, от колкото Англия - Германия.
Просто ..... първите два отбора, имат по добри играчи като индивидуалности !
Иначе ..... всякакъв друг коментар за мега европейския сблъсък между - немци и англичани ...... е излишен !
Това е най голямото дерби в Европа на ниво, национални отбори !
Можеби ..... единственият в световен мащаб, друг подобен сблъсък, с подобен заряд и интрига е ......
Аржентина - Бразилия !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 юни 2010 17:59

megan fox написа:
niki87 написа:Испания-Бразилия може да е страхотно зрелище,но като напрежение,интрига,история,класа и още куп фактори,не може да стъпи на малкия пръст на Германия-Англия.

Като цяло съм съгласен с мнението ти, но това за класата не си прав! Отбора на Бразилия има повече класа отколкото имат Германия и Англия взети заедно!!! В момента играчите на Испания като единици и колектив също са с класи над играчите на островитяните и швабите взети заедно, че и на квадрат! Така че мача Германия - Англия няма как да бъде по-класен от Бразилия - Испания! ;)

Нямах предвид класата на терена,там е ясно,че Бразилия и Испания са на по-високо ниво,мисълта ми беше за историческата класа на подобен сблъсък :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 24 юни 2010 18:04

Феновете на Англия или Германия поне ще се зарадват на толкова желан и очакван двубой, докато,ние които подържаме испанците, за какви мачове с Бразилия говорим,като още дори не сме се класирали :oops:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юни 2010 18:11

Ники както обикновено със супер точно изказване , за мен това е най-великият мач - Англия - Германия , може би само Бразилия - Аржентина бих сравнил с него ;) А евентуален мач между Бразилия и Испания ще е зрелище за тези , които обичат красивите комбинации , техниката , жонглирането с топката и т.н. Аз лично предпочитам да гледам 90-минутна борба за всяка топка , здрави влизания и мъжка игра, драма и дузпи , каквито сигурно ще има в неделя от 17 часа :) А и все пак съм пристрастен , мисълта ми беше , че за всеки влак си има пътници , а и няма как да се избяга от историческата натовареност на мачове между Германия от една страна и Англия , Русия или Франция от друга :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 24 юни 2010 18:17

Viktor4o_Rs написа:Ники както обикновено със супер точно изказване , за мен това е най-великият мач - Англия - Германия , може би само Бразилия - Аржентина бих сравнил с него ;) А евентуален мач между Бразилия и Испания ще е зрелище за тези , които обичат красивите комбинации , техниката , жонглирането с топката и т.н. Аз лично предпочитам да гледам 90-минутна борба за всяка топка , здрави влизания и мъжка игра, драма и дузпи , каквито сигурно ще има в неделя от 17 часа :) А и все пак съм пристрастен , мисълта ми беше , че за всеки влак си има пътници , а и няма как да се избяга от историческата натовареност на мачове между Германия от една страна и Англия , Русия или Франция от друга :mrgreen:

Напълно подкрепям :)

П.п.Kaто почне новият сезон в "А" група ми се струва,че няма да мислиш,че се изказвам супер точно :mrgreen: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 юни 2010 18:35

Ами може би , но в момента сме за 1 отбор :mrgreen: А и аз все пак уважавам Левски като най-големият исторически съперник на Славия , въпреки че не са ми никак приятни :P
Изображение

Върни се в “Архив”