Селекцията на Левски-напускащи играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Re: Селекцията на Левски-напускащи играчи

Мнениеот Синият Болярин » 18 май 2010 12:56

Сърмов има кого да го замести. Балтанов и Гаджев са на доста добра възраст, а в последните мачове Йовов показа, че добре се справя на тази позиция. На лявото крило ще играе Жоазиньо, който постепено си връща формата. Срещу Сливен се представи доста по-добре от Телкийски. Не вярвам цялата сума да се инвестира в нови попъления. Няма да се учудя и една стотинка да не дадат, но най-наложително е да вземем реализатор. При раздорите в Локомотив трябва да се пробваме за Камбуров или Генков. Ако двамата дойдат ще е идеално, но стига сини сънища :)

Ако искаме да гоним групите и да си върнем титлата не трябва никой друг да се продава.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 май 2010 14:09

Ако сумата е вярна,направо сме ударили кьоравото.1.3 млн. евро в тази ситуация са си екстра,лошото е,че мустака ще гушнш цялата сума и най-вероятно няма да даде пари за класен нападател :evil: ...Иначе за Сърмов съм радостен,че ни напуска :mrgreen: За Хичо малко ме е яд,защото напоследък се представяше добре.Сега очаквам,най-накрая,в средата на терена да действат "нашите момчета" Гаджев и Балтанов :)

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 май 2010 17:17

niki87 написа:Ако сумата е вярна,направо сме ударили кьоравото.1.3 млн. евро в тази ситуация са си екстра,лошото е,че мустака ще гушнш цялата сума и най-вероятно няма да даде пари за класен нападател

Няма причина да не е вярна ...щото нали се сещаш, върху тази сума има данъци.
По скоро ....се учдвам, защо не са обявили .....по малка сума ..... :lol:
Както казваш обаче ....тия пари са за "адвоката" ...ако не всичките, то по голямата част.
Все пак - вероятно ще задели нещо за Левски ....колкото да върже 2-3 месеца .... ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 май 2010 17:21

В крайна сметка, мисля, че този трансфер е добър, както за клуба, така и за играчите.
Според вас, кой ще е следващият продаден? Аз искрено се надявам да не е някой измежду Гаджев, Жо и Тасевски, за останалите ми е все тая.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 18 май 2010 17:32

L_Messi написа:В крайна сметка, мисля, че този трансфер е добър, както за клуба, така и за играчите.
Според вас, кой ще е следващият продаден? Аз искрено се надявам да не е някой измежду Гаджев, Жо и Тасевски, за останалите ми е все тая.

Подкрепям напълно.Ако искаме да сме шампиони и да влезем в групите на ЛЕ въпросното трио не трябва да се продава :?

ELiNa
Контакти:

Мнениеот ELiNa » 18 май 2010 17:58

съжелявам за жоро и ники :cry: немога да си представя сините без тях. и разбира се без дарко и жьозиньо :) все пак, дано играят добре в турция.
Левски и Реал Мадрид са отборите

P.S момчета моля ви, това не е сайт за запознанства !

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 18 май 2010 18:08

ELiNa написа:съжелявам за жоро и ники :cry: немога да си представя сините без тях. и разбира се без дарко и жьозиньо :) все пак, дано играят добре в турция.

Наистина липсата на Сърмов ще е очевадна.Сега няма да има кой да прави тъпи грешки в центъра,след които стават голове.Ще липсват неуспешните му опити за спиране и подаване на топката.

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 18 май 2010 19:13

Ако напуснат Тасевски и Жо съвсем ще я закъсаме ,както не дават от парите . Вижте с Сливен само с едното влизане на Тасевски и отбора заигра по друг начин... или ако ще го продават да не е за 350хиляди... :?
Изображение
Изображение
Изображение

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 18 май 2010 21:11

Освободили сте Кривия!
Кефите ли се?

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 18 май 2010 21:47

LaRgO написа:
ELiNa написа:съжелявам за жоро и ники :cry: немога да си представя сините без тях. и разбира се без дарко и жьозиньо :) все пак, дано играят добре в турция.

Наистина липсата на Сърмов ще е очевадна.Сега няма да има кой да прави тъпи грешки в центъра,след които стават голове.Ще липсват неуспешните му опити за спиране и подаване на топката.

Хайде да спрем да плюваме вече! Аз пък искам да благодаря и на Жоро, и на Хичо за времето, в което бяха в Левски. Не се съмнявам, че са дали всичко от себе си със синята фланелка.

Върни се в “Архив”