bsokolov написа:Abe kakvo vi stava be hora, Nasko i Muri sa mi ujasno simpatichni i sa naprivili mnogo no nedeite samo da pluete Batkov, toi e dal parite za tezi futbolisti ne nesako ne muri, estestveno che 6te prodade s 300% nadcenka tova sa si pravilata na biznesa a nie nesme Man united ili Chelsea da mojem da se izdurjame ot prodajba na bileti, reklami ili tv prava. trqbva da prodava osobeno sega kogato iavno e v kriza, vse pak iska da e i tochen s igrachite niakoga da e imalo zabavqne na pari v Levski - ne !!! Batkov si ima i mnogo slabosti no se griji za Levski, griji se na unu6ite i za tqhnoto odobstvo - bil pribral 7 miliona ot shampiona liga e kvo - te 500 000 sa mu danuci ot tiah, 2 milion a dade za transeferi moje i poveche ( Rabeh, Benzukan, Karlos, Jo i tn ... ) zaplatite v kluba na mesec sa kum 100 000 e kakvo iskate - zamislete se ako vie davahte parite ot djoba si ............. ! I zabravete nqma koi da ni kupi sega !!!!!!!!
Приятел Батков е виновен, че изгони Наско и Мъри, нормално е сега да си понесе последствията и цялото недоволство на истинските фенове на Левски, тези които знаят, че всичко постигнато преди 3 години е благодарение на тях двамата. Та Мъри беше почнал да гради отбор, който 100% нямаше да отпадне от БАТЕ, а и Мъри нямаше да позволи пореден провал под негово ръководство, но Батков е хитрец и го смени, защото очаквал разгром от ЦСКА на Кочината през Май месец, абсолютни глупости и ми назначава Вуцан, който изхвърли от отбора най-качествените си футболисти-бразилците и ги определи едва ли не като куци коне

Взе ми Боби Илиев, Яшар и не знам си какви измислени футболисти, с които да атакува ШЛ, пусна Гонзо като дефанзивен халф

вместо да е в атаката заедно с Христов, където ще е доста по-ефикасен с борбата си със защитниците. Абсолютен смях и абсолютна глупост беше смяната на Мъри с Вуцан, за Кокала да не говорим. Няма какво да се залъгваме Батков направи много за отбора и школата, но смяната на Мъри е груба грешка, която ще тегне на отбора доста време още и продаването на футболистите е част от това. Как после да не плюем Батков