Ще вика ли Левски за ЦСКА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: Ще вика ли Левски за ЦСКА?
Когато Български отбор играе в ЕКТ,аз съм за него.Без значение кой е отборът.Винаги съм бил на това мнение,и за напред ще е така.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Така, нека първо уточним, че става въпрос за вътрешно първенство и купа на България. Както на всички е ясно, споровете между привържениците на Левски и ЦСКА датират от много години, и това здраво се е закоренило в подсъзнанието на феновете. Ето защо няма как, поне във мачовете от първенството или за купата, едните да подкрепят другите. А сега на истинския въпрос. Кой е сигурен, че Левски ще завърши на 4-то място, и привържениците му ще стиска палци ЦСКА да вземе купата. Ами ако Славия се доберат до това място, а Пирин или Черно море? Какво значи, че ако не си за Левски или ЦСКА то не си българин. България не е само синя и червена, има и други отбори, които може да се представят и по-добре от някой "грандове" в Европа тази година. Какво като Левски са имали традиции? Нима е лошо и някой друг отбор да се пробва, точно сега , когато бившите силни, сега са слаби? Ето например едни Черно море, направиха няколко силни мача в Европа. Ще изиграят и още някой и те ще се заимат с традиции. Ако се ходеше в Европа само заради традициите, то и Ботев трябва да са сред фаворитите. И накрая да обобщя. Всеки да си спечели това, което заслужава у нас. А когато излезе в Европа, тогава да се делим на българи или не българи (въпреки, че и това е относително). Но тук в българското първенство няма как да стане, точно левскар да бъде за ЦСКА или обратното.
И, понеже темата е и малко за толерантност, ще кажа, че искам всички мачове да завършат на равно, само ЦСКА да бие. Така, хем не искам другите да падат (защото не ги мразя), хем ЦСКА ще спечели всичко(така си подкрепям отбора). А който отбор се добере до турнирите, му пожелавам успех и това да му стане традиция.
И, понеже темата е и малко за толерантност, ще кажа, че искам всички мачове да завършат на равно, само ЦСКА да бие. Така, хем не искам другите да падат (защото не ги мразя), хем ЦСКА ще спечели всичко(така си подкрепям отбора). А който отбор се добере до турнирите, му пожелавам успех и това да му стане традиция.
Последна промяна от msm на 16 мар 2010 10:43, променено общо 1 път.
Draganov написа:Абе как ще се надяваме да не играем в ЕКТ. Вие не сте в ред. Това така или иначе ни е една от малкото ни радости - да чакаме жребия, да го слушаме по радиото, после пък се почва - "Качваме ги на петица", накрая се събираме 10 000 на стадиона. Вярно, напоследък често ни бият, но и такива моменти има. А какво да кажем за мачове като този в Рим - аз имах уникалния късмет да бъда там и мога да ви каже, че преживяването е несравнимо.
С такова мислене ще го докараме до състоянието на Ботев, никой няма да спечели от тая работа.
Стискайте зъби и САМО ЛЕВСКИ!
През есента играта ни в Европа беше много добра, а в А група беше голяма излагация (как става тоя номер и аз не знам). Ако се класираме за Лига Европа ще е много добре, дори да загубим всички мачове, все пак ще приберем 1.3 млн евро

- blue SASHO77
- Контакти:
xWarden написа:Draganov написа:Абе как ще се надяваме да не играем в ЕКТ. Вие не сте в ред. Това така или иначе ни е една от малкото ни радости - да чакаме жребия, да го слушаме по радиото, после пък се почва - "Качваме ги на петица", накрая се събираме 10 000 на стадиона. Вярно, напоследък често ни бият, но и такива моменти има. А какво да кажем за мачове като този в Рим - аз имах уникалния късмет да бъда там и мога да ви каже, че преживяването е несравнимо.
С такова мислене ще го докараме до състоянието на Ботев, никой няма да спечели от тая работа.
През есента играта ни в Европа беше много добра, а в А група беше голяма излагация (как става тоя номер и аз не знам).Ако се класираме за Лига Европа ще е много добре, дори да загубим всички мачове, все пак ще приберем 1.3 млн евро ;)
И това тебе какво те грее??? Нещо ще се направи ли с тия пари??? Или ще потънат в някой джоб!!!
САМО ЛЕВСКИ
- slavia_forever
- Контакти:
msm написа: Всеки да си спечели това, което заслужава у нас. А когато излезе в Европа, тогава да се делим на българи или не българи (въпреки, че и това е относително). И, понеже темата е и малко за толерантност, ще кажа, че искам всички мачове да завършат на равно, само ЦСКА да бие. А който отбор се добере до турнирите, му пожелавам успех и това да му стане традиция.
Ето за това говоря, но как да го обясним достатъчно ясно?!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
xWarden написа:Draganov написа:Абе как ще се надяваме да не играем в ЕКТ. Вие не сте в ред. Това така или иначе ни е една от малкото ни радости - да чакаме жребия, да го слушаме по радиото, после пък се почва - "Качваме ги на петица", накрая се събираме 10 000 на стадиона. Вярно, напоследък често ни бият, но и такива моменти има. А какво да кажем за мачове като този в Рим - аз имах уникалния късмет да бъда там и мога да ви каже, че преживяването е несравнимо.
През есента играта ни в Европа беше много добра, а в А група беше голяма излагация (как става тоя номер и аз не знам). Ако се класираме за Лига Европа ще е много добре, дори да загубим всички мачове, все пак ще приберем 1.3 млн евро
То като отбора вземи 1,3 милиона евро, ти да не си мислиш, че Батков ще ги даде за отбора?

Ще си ги скатае парите и ще каже, че няма смисъл от трансфери в Левски, защото отбора притежава едни от най-добрите играчи на България

[offtopic]Вярно е, че парите ще отидат при Борат, но все пак може поне треньор да вземе и да си помисли, че така ще спрем войната си срещу него. Все по-добре ще е отколкото нищо
[/offtopic]

- slavia_forever
- Контакти:
xWarden написа:[offtopic]Вярно е, че парите ще отидат при Борат, но все пак може поне треньор да вземе и да си помисли, че така ще спрем войната си срещу него. Все по-добре ще е отколкото нищо[/offtopic]
Не разбрах, какво има общо това, което си написал с контеста на темата.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
Не съм чувал нещо по-глупаво! Защо Левски трябва да е за ЦСКА? Разбирам да играеха за купата и да се надяват ако станеме шампиони те да играят в Европа като носители ли финалисти. Третото място ще го вземат трудно и още по-трудно ако ЦСКА стане шампион, защото Локото ще играе на кръв за не пропуснат пак турнирите. Изобщо Левски трябва да разчита на себе си и да се пребори за Лига Европа с игра. В момента дори Славия могат да ги изместят, защото продължават за купата на България и ще искат ЦСКА да стане шампион, а те като финалисти хоп в турнирите. Това са само предположения, защото силите са изравнени и точки ще се губят още!
Значи просто си неутрален и не живееш с победите и мъките на отбора си! Аз никога няма да съм за Левски ако ще да играят с Куртово Конаре, просто ги мразя. След откраднатия лиценз още повече! Знам, че момчетата он сектор Б изпитват същото и ги разбирам. Това е истината, такава по-средата нямя-или обичаш силно или стой пред телевизора и викай, колкото си искаш!
modor написа:Когато Български отбор играе в ЕКТ,аз съм за него.Без значение кой е отборът.Винаги съм бил на това мнение,и за напред ще е така.