Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Тодор Батков е бил сътрудник на ДС!

Мнениеот Old_death » 17 фев 2010 17:20

от viroglav на 17 Фев 2010 18:15

Тука някои се опитват да заменят темата Тодор Батков с темата Левски - ЦСКА. И го правят доста успешно , с доста спам , разбира се. Господа , темата е - Тодор Батков е бил сътрудник на ДС. Придържайте се към нея...

Абсолютно си прав,но преди това апелирай към сините фенове поне по тая тема да забравят приказките за майката кърмилница!Все пак не се намираме в кръчмите около Герена ;) Разбирам болката им,но лично аз няма да им позволя да я прехвърлят за пореден път върху здравата глава.Срамът и сеира си е техен,и нека достойно носят кръста си до Голгота!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 17 фев 2010 17:20

Old_death написа:
от niki87 на 17 Фев 2010 17:22

Офтопик:
. Ние не можем да не отбележим, че ЦСКА 'Септемврийско знаме' е рожба на народната власт.............. Очертаните от Тринадесетия конгрес и последващите го пленуми на ЦК на БКП цели и задачи изискват решително преустройство.....Това се отнася в пълна сила и за всички членове на Централния спортен клуб на армията 'Септемврийско знаме'. С високите критерии на Тринадесетия партиен конгрес трябва да мерим всяка изява на армейските спортисти и на клуба като цяло.ЦСКА 'Септемврийско знаме' премина през много етапи. Опорна точка бе БКП. Тя ръководеше, тя насочваше, тя задължаваше. Активно бе съдействието на Министерството на народната отбрана и районните комитети на БКП....... Под крилото на партията ЦСКА 'Септемврийско знаме' издигаше снага....... Успехите окрилят и вдъхновяват да се работи все така упорито за постигане на още по-високи резултати в развитието на масовата физкултура и масовия спорт, на комунистическо възпитание.
Из Приветствие от члена на Политбюро на ЦК на БКП и министър на народната отбрана армейски генерал Добри Джуров до спортистите, треньорите, деятелите и ръководителите на ЦСКА "Септемврийско знаме" във връзка с 40-годишнината на армейския клуб.

Ники,това е поредната синя измишльотина!Това е бълнуване на един увреден син мозък,което било копирано от изказване на Добри Джуров,публикувано във вестник Земя.Преди време си поиграх и потърсих това интервю.Оказа се че брой на тоя вестник с такова интервю НЯМА!Бях отворил тема за митовете във футболната ни история,където с материали се постарах да опровергая някои от тях.

http://forum.gong.bg/minior/viewtopic.php?f=2&t=31387

За да не се повтарям,а и за да не бъдем офтопик можеш да прочетеш,публикуваното по темата!

Нали се разговорихме за онова време, та се сетих, че наред с "актуална антена", "икономиката икономична - дело на всеки" имаше и едно рубрика, където показваха стари ленти по желание на зрителите "пожелахте да видите". Не знам дали ще успея по някакъв начин да опровергая поредната синя измишльотина, че сте създадени от комунистите през 1948 (същите тези комунисти изтребили царските офицери и семействата им), но все пак кликни на офтопик:
[offtopic]Изображение[/offtopic]
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 17 фев 2010 17:21

metodito написа:Бе вие офлайн ако се срещнете ще се избиете, заради един мустакат глупак. Кой се е съмнявал, че е агент и доносник Батков.? Някой заблуден човек, ма едва ли. Как ще разполага със редства и влияние? Как ще е известен адвокат днес? Как е станал на Чорни адвокат? Струва ли си точно заради Батков да се дърлите? Я си помислете?
Лелеле!

И как ПФК Левски , на който е собственик , е печелил шампионските титли на България през последните няколко петилетки... 8-)
Последна промяна от viroglav на 17 фев 2010 17:23, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 17 фев 2010 17:22

Прегледах по диагонала една-две страници... Та, добро утро! Ако Батков беше чужд човек, щяха ли да го пуснат в Левски? Сега гледам тука някаква културна дискусия се е заформила по въпроса ако Левски беше Ботев, щеше ли Димитър Борисов да е Борис Димитров, а Бенковски треньор на Манчестър Юнайтед... :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 фев 2010 17:22

Old_death написа:
от viroglav на 17 Фев 2010 18:15

Тука някои се опитват да заменят темата Тодор Батков с темата Левски - ЦСКА. И го правят доста успешно , с доста спам , разбира се. Господа , темата е - Тодор Батков е бил сътрудник на ДС. Придържайте се към нея...

Абсолютно си прав,но преди това апелирай към сините фенове поне по тая тема да забравят приказките за майката кърмилница!Все пак не се намираме в кръчмите около Герена ;) Разбирам болката им,но лично аз няма да им позволя да я прехвърлят за пореден път върху здравата глава.Срамът и сеира си е техен,и нека достойно носят кръста си до Голгота!

Ти пък, те не виждат нищо нередно в случая и даже се гордеят с тия агенти, разбиващи чуждите врагове на България. За какъв срам ми говориш?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 17:22

vaskonti написа:
L_Messi написа:
vaskonti написа:Ами знам ли, левскарите обичате да се обграждате с митове, този за Указа е един от главните в тази митология. А пък аз не искам да ни се сменя историята, все пак според тази история ЦСКА е най-успешният клуб на България за ВСИЧКИ времена. Това мен ме удоволетворява, така че...

Ами нали точно затова сте създадени, за да жънете успех след успех и да прослявяте социалистическият спорт. Жалкото е, че за разлика от други подобни на вашият отбори, ЦСКА не можа да спечели нито един трофей от евротурнирите или да достигне финал, с който да се гордее нашият клубен футбол.

Дали според теб има поне един клуб/отбор по целия свят, който да не е създаден за да печели успехи? На Левски кой му пречеше да печели европейски купи? ЦСКА ли?

Както знаем и двата клуба не са ги печелили. Но в определени периоди, докато ЦСКА е играл с куп национали в евротурнирите, на отбора на Левски са му сменяли името, трябвало да си играе мачовете на стадион със сгурия и без пейки, или пък да пращат хора да се молят да не им взимат играчите в ЦСКА. Ей такива ми ти работи. Не твърдя, че на Левски са пречили, но със сигурност не са помагали така всеотдайно и постоянно, както на ЦСКА ;)

naskocska
Контакти:

Мнениеот naskocska » 17 фев 2010 17:23

niki87 написа:
viroglav написа:Тука някои се опитват да заменят темата Тодор Батков с темата Левски - ЦСКА. И го правят доста успешно , с доста спам , разбира се. Господа , темата е - Тодор Батков е бил сътрудник на ДС. Придържайте се към нея... 8-)

Еми да-бил е сЪтрудник на ДС и кво :?: ...Все едно вашите управници са света вода не напита :lol: ...Айде радвай се на последното място в Лига Европа и не се занимавай с ЛЕВСКИ :!:

Ей това е (незнам какво мислене да напиша , за да не ви обидя много) ЛС мислене.Щом е левскар може не доносник да е, ами и убиец и кво от това.Той не се бара.Ей богу :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: немога да го разбера това. И пак да кажа не феновете на 5-ия определят с какво да се занимаваме и с какво не ;) ;) ;)

Kasperle
Контакти:

Мнениеот Kasperle » 17 фев 2010 17:25

baligo, а да ти е познат отбора от подписа ми, славещ СССР?
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 17 фев 2010 17:25

viroglav написа:
metodito написа:Бе вие офлайн ако се срещнете ще се избиете, заради един мустакат глупак. Кой се е съмнявал, че е агент и доносник Батков.? Някой заблуден човек, ма едва ли. Как ще разполага със редства и влияние? Как ще е известен адвокат днес? Как е станал на Чорни адвокат? Струва ли си точно заради Батков да се дърлите? Я си помислете?
Лелеле!

И как ПФК Левски , на който е собственик е печелил шампионските титли на България през последните няколко петилетки... 8-)

Печелил ги е както ги е печелил! Ако имаш доказателства за нещо - изваждай. Аз за купена титла на ЦСКА нямам доказателства и не твърдя , че се е случило, а ти щом имаш за такава на "Левски" - хубаво! Аз поне нямам притеснение.
Аз харесвам отбора си заради това, което е, а не това, което е бил. ... или заради титли и купи. По същата линия харесвам Атлетико Мадрид в Испания. Ако да не е Барселона или Реал.
Любовта ми към "Левски" не се изразява в титли и купи.
Последна промяна от metodito на 17 фев 2010 17:29, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 17 фев 2010 17:26

viroglav, точно ти измести темата на Левски-ЦСКА, с опитите си да оправдаеш несъстоятелността на отбора ти с ръководителите на Левски.

Върни се в “Архив”