[13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: [13.11.09г.] България - Шахтьор Донецк
Някъде давват ли мача ?Кажете бързооо
- Ticha
- Контакти:
Явно никой не го предава пряко. Кофти...
НЕ! Някой беше дал линк-но той не действа- http://futbol-tv.com/schedule.php -тва е линка всъщност, при мен нищо не тръгна, може да пробваш...
YA GUNNERS YA
Дава два линка за сопкаста,имам инсталирана програмата,отваря ми я,но какво трябва да напиша,за да ми отвори канал?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
SkArY_9 написа:И аз не мога да намеря работещ линк
Какъв линк бе, хора? Вие наистина ли си мислите, че някой ще дава такъв мач. Направо ме къртите. А на колегата по-горе завиждам на оптимизма. Щом играем срещу някакви бразилци, значи работата е о.к.!? айде стига...Миньор Перник ми изглеждат 50 пъти по-сериозни от това срещу което ще се играе тази вечер.
1948CSKA написа:SkArY_9 написа:И аз не мога да намеря работещ линк
Какъв линк бе, хора? Вие наистина ли си мислите, че някой ще дава такъв мач. Направо ме къртите. А на колегата по-горе завиждам на оптимизма. Щом играем срещу някакви бразилци, значи работата е о.к.!? айде стига...Миньор Перник ми изглеждат 50 пъти по-сериозни от това срещу което ще се играе тази вечер.
Май не си гледал и един мач на тези бразилци .. не забравяй ,че спечелиха УЕФА ,а те имат огромна заслуга .
Ай стига е,1948ЦСКА,спри се вече,баси човека си!Играят половината от спечелилите купата на УЕФА,ти кой искаш да играе?Кака и Роналдиньо ли?От плюене не осъзнаваш,че ставаш банален вече...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- dreben23
- Контакти:
acmilan написа:Дава два линка за сопкаста,имам инсталирана програмата,отваря ми я,но какво трябва да напиша,за да ми отвори канал?
Напиши марс тv?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)