Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия ''А'' - сезон 2024/2025
Наполи победи лесно Фиорентина и записа четвърти пореден успех.
-
Милан вчера с голям обрат срещу Юве и ще играе на финала за Суперкупата в градско дерби срещу Интер ! Консейсао започва успешно, иначе по време на мача не виждах как ще обърнат.
Рашка капут, Буданов салют ! 

Консейсао поне ще вкара ред и дисциплина в този разхайтен отбор на Милан, най-големият грях на Фонсека беше, че беше оставил играчите на самотек.. освен това новият треньор предпочита схема 4-4-2, която е легендарна за отбора на Милан, както всички знаем..остава и постепенно да си намери футболистите за нея, защото селекцията на отбора в последните години е страшна сбирщина..

Рома отново спечели дербито на Рим.
4/4 - Claudio Ranieri became the first manager in Serie A history able to win all his first four derby against Lazio as Roma coach.
4/4 - Claudio Ranieri became the first manager in Serie A history able to win all his first four derby against Lazio as Roma coach.
Абе ти виж там да не го гледаш :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

1914.1902 написа:Рома отново спечели дербито на Рим.
Много ми стана интересно фенчето на Рома в студиото на Макс Спорт,че се надявали за другия сезон да намерят подходящ треньор да ги класира в топ 4,че да играят ШЛ. Сега ми стана ясно под шапката че тез никога няма да станат шампиони :)
Рома ще станат шампиони, когато Карло Анчелоти ги поеме след сезoн-два ;) 8-) :mrgreen:

yulkata написа:1914.1902 написа:Рома отново спечели дербито на Рим.
Много ми стана интересно фенчето на Рома в студиото на Макс Спорт,че се надявали за другия сезон да намерят подходящ треньор да ги класира в топ 4,че да играят ШЛ. Сега ми стана ясно под шапката че тез никога няма да станат шампиони :)
Останалите отбори трябва да станат доста по-слаби, за да може Рома да е шампион.
Взеха много странни решения през последната година, като даже няма поглед към бъдещето. Раниери е назначен само, за да довърши сезона, а евентуално след това ще се прави някакъв проект, стига да не сбъркат с поредния треньор.