Висша лига (сезон 2023/2024)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Висша лига (сезон 2023/2024)

Мнениеот CSKA69 » 16 авг 2023 14:14

В това е разковничето, ако искаме да има различен победител във Висшата лига този път. Сити не трябва в никакъв случай да стигат до победна серия, защото, поне в ерата на Гуардиола там, те са неудържими, веднъж влезнат ли в такава. При титлата на Ливърпул те нямаха 5+ поредни победи и загубиха достатъчно точки, за да бъдат изпреварени и задминати в класирането.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 16 авг 2023 15:10

CSKA69 написа:В това е разковничето, ако искаме да има различен победител във Висшата лига този път. Сити не трябва в никакъв случай да стигат до победна серия, защото, поне в ерата на Гуардиола там, те са неудържими, веднъж влезнат ли в такава. При титлата на Ливърпул те нямаха 5+ поредни победи и загубиха достатъчно точки, за да бъдат изпреварени и задминати в класирането.

Няма как някой да ги бутне. На първо място трябва да има силен и амбициозен отбор, който да скочи с много пари и обигран отбор. Ливърпул успяха, защото имаха страховито нападение и опитен отбор във върховата си форма на кариерите си. Повечето бяха на 27-28 години или топ футболната възраст.

За мен Челси ще има шанс от догодина да се бори с тях. Смятам обаче, че трябват поне още около 200-300 милиона за играчи, че да ги догоним. Този път се направиха правилните трансфери и след време повечето млади играчи ще струват много пари и няма да е проблем да се продават 1-2 скъпи трансфера като някой младок се е развил и е готов да заеме мястото му. На теория системата на Тод ще му донесе огромни дивиденти до 5-6 години след първоначалната огромна инвестиция. Смятам и че Почетино е точния човек за хубав атакуващ футбол. Може би най-накрая ще видим Челси с дългосрочна стратегия, а не работа на парче за моментни успехи като някоя друга ШЛ и ВЛ, но без установяване на доминация.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 16 авг 2023 15:49

CSKA69 написа:Сити не трябва в никакъв случай да стигат до победна серия, защото, поне в ерата на Гуардиола там, те са неудържими, веднъж влезнат ли в такава.

де Бройне се контузи, титлата замина този път :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 авг 2023 16:08

Нищо не се знае за Челси. Критичното мислене не е лош спътник.
Надплатени са (даже много надплатени) почти всички играчи които взеха последните джамове.
Да може да са много талантливи но топка е. Има фактор контузии, фактор звездомания (особено при тъмните играчи),
фактор че някой супер талант просто не може да се напасне към даден клуб..... Абе много неща са.
Аз от тези "таланти" не виждам нито един с характера на Дрогба, няма местната звездна закалка от
играчи като Тери, Лампард и Дж. Коул отделно португалците които дойдоха в Челси покорили Европа а не "таланти".
Ф. Малуда, Есиен- брутални играчи ..... не "таланти".
Ето ви примери от собствената история за това което говоря: Шевченко, Торес, Мата, .... пример за звездомания
- >Т. Абрахам, Маунт, Одой. Може би Рийс Джеймс е един от малкото положително развили се играчи от предното
поколение което щеше да преобръща света. Ей го и предния джам изсипаха огромни пари за франсето от Лестър
засега две последователни тежки контузии е неговия актив в Челси, къде е нападеля от Норвегия, Кукурея? ..... Мудрик?
????? Наеми, наеми .... наеми с идеята че ще могат да избият парите или дай боже да продадат на печалба ама трудно.
Реал М колко заплати изплати на Йодегард преди да го шитне в Арсенал и норвежецът е от положителните
примери, повечето "таланти" взети да стават звезди са на загуба.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2023 16:53

Pichichi написа:къде е нападеля от Норвегия

В Сити, уви.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 авг 2023 17:08

:mrgreen:

Хахаха ...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 16 авг 2023 18:44

Аз лично не мисля, че съдиите са ни прецакали за титлата миналия сезон. На Олд Трафърд отмененият на мен ми се стори правилно отменен тогава, но може да не съм гледал достатъчно повторения. Срещу Нюкасъл в домакинството онова продължавам да смятам, че не беше дузпа. Срещу Брентфорд видимо ни порязаха с изравнителния гол, но и спряха чисто положение на Брентфорд при 0-0 с несъществуващ (според мен) фаул в атака. Сити ги резнаха несъмнено в градското дерби, иначе според мен щяха дори да спечелят тогава. Предимно сами си се прее*ахме и малшанс да се контузи Салиба, чийто заместник беше ши**ният Холдинг. Което ми напомня, че е добре да купим нов ЦЗ и сега, защото Тимбер изгоря за доста дълго, а той вероятно щеше да е основен конкурент на Салиба, макар да играе и на бековете.
Последна промяна от Udoji90 на 16 авг 2023 19:39, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 16 авг 2023 19:13

CSKA69 написа:В това е разковничето, ако искаме да има различен победител във Висшата лига този път. Сити не трябва в никакъв случай да стигат до победна серия, защото, поне в ерата на Гуардиола там, те са неудържими, веднъж влезнат ли в такава. При титлата на Ливърпул те нямаха 5+ поредни победи и загубиха достатъчно точки, за да бъдат изпреварени и задминати в класирането.

Ъъъъм... а? Ливърпул имаше 27 победи и 1 равенство от първите 28 кръга на сезон 19/20. Какви 5+ поредни победи не сме имали и колко точно точки загубихме него сезон, че не се сещам? След Ковид паузата загубихме, да, но едни 70% от загубените точки тогава бяха след като вече бяхме станали шампиони. Тотално неадекватно изречение е това, сериозно. :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 авг 2023 19:15

Сити не са имали, дейба, сакън някой да не каже нещо и скачате. :lol: :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 16 авг 2023 21:45