2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Джаз-Мавс
Далас за отбор без голямата си звезда се държат учудващо добре...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

- Drunken_Master
- Контакти:
Koнтузии
Капела ще пропусне поне една седмица...
Бен Симънс започнал да тренира вече...
Бен Симънс започнал да тренира вече...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Re: 2022 Playoffs
даа великия Стеф се завърна в игра и Уориърс водят и мачкат.
Това е първи пълен мач от както трите звезди на Уориърс - Стеф, Клей и Дреймънд играят заедно този сезон
Това е първи пълен мач от както трите звезди на Уориърс - Стеф, Клей и Дреймънд играят заедно този сезон
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
Даа, почитателите на ГСУ могат да си отдъхнат – Стеф игра почти 22 минути и отбеляза 16 точки (3 тройки). Ако Стив Кър не беше извадил основните играчи, можеха да сипят над 30 точки на Денвър, но така се прави... Отново много силен мач на Джордан Пул, Клей също се отчете подобаващо.
С риск да обидя някои почитатели на Йокич, ще споделя, че за мен той е най-грозно играещата звезда. Блъска яко с гъза, върти го като тлъста арабска танцьорка, помага си скрито с ръката и винаги получава фал. Нищо лично, аз харесвам останалите ни западни близки и по-далечни съседи в НБА (особено Лука), но Йокич – не.
С риск да обидя някои почитатели на Йокич, ще споделя, че за мен той е най-грозно играещата звезда. Блъска яко с гъза, върти го като тлъста арабска танцьорка, помага си скрито с ръката и винаги получава фал. Нищо лично, аз харесвам останалите ни западни близки и по-далечни съседи в НБА (особено Лука), но Йокич – не.
НЕма начин да нЕма начин!
Иска ми се да гледам финал Финикс-Маями. Много трудно, но не е невъзможно.
- Drunken_Master
- Контакти:
Йокич
pan_Joro написа:С риск да обидя някои почитатели на Йокич, ще споделя, че за мен той е най-грозно играещата звезда. Блъска яко с гъза, върти го като тлъста арабска танцьорка, помага си скрито с ръката и винаги получава фал.
Имаш хабер ти...

Snatch написа:Таунс как ще пасне на ГСУ :))))
От доста време насам ми се върти същата мисла в главата :-). Ако КАТ заеме мястото на Кашкавала Луни, стартовата петица на ГСУ ще бъде може би най-силната в НБА.
Надявам се ГСУ да отиде на финал. Излезе ли от Запада, другия финалист не е от значение... :-)
НЕма начин да нЕма начин!