Шампионска лига (сезон 2020/21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)
Не знам за коя тема е точно, но - ени предикшънс за Байерн - Севиля тази вечер ?
Ще гледаме ли нови осморки...

maikop написа:Не знам за коя тема е точно, но - ени предикшънс за Байерн - Севиля тази вечер ?![]()
Осморките са само за отцепниците.
Вие от Билбао сте падали с 8 гола за първенство, така че си трайкай и не отклонявай темата. 

maikop написа:Вие от Билбао сте падали с 8 гола за първенство, така че си трайкай и не отклонявай темата.
Реално ти я отклоняваш, ако не разбираш.

- insaneboy1
- Контакти:
Севиля според мен ще паднат с малко. Всички суперкупи с тяхно участие са били оспорвани. Ракитич почва като титуляр.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Тоя Ен Несири пълен малоумник. Как ще биеш така левашки в последните минути ? Пропусна да дари победата на Севиля. Баварците абсолютни смешки в този мач и тотално обезличени. Севиля ако така играе през сезона може да се намеси в борбата за титлата. 

Гледам трети мач поред, в който Несири е тотално неадекватен! Какво по дяволите прави в Севиля.....Решаваше мача, в този момент Севиля щеше да празнува купата. Този антифутболист не става дори и за българското първенство!
- Udoji90
- Контакти:
Не знам дали са смешки баварците, ама при нормално съдийство досега щяха да са спечелили срещата. Дузпата беше пресилена за минимален контакт тяло в тяло. Отделно при непризнатия гол на Сане аз лично не съм убеден, че Левандовски задържа Ескудеро - по-скоро защитникът се облегна на нападателя и падна. Общо взето Антъни Тейлър си е доказан некадърник и допълнително го доказва и тази вечер.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Съдийството се коментира само, ако е в полза на Реал Мадрид и Ливърпул!