Какви са очакванията ви от сезона? Кой ще е шампион, кои ще са отборите в топ 4, квотите за ЛЕ, кой ще вземе купата? Кой ще е голмайстор и тн? Кой ще вземе купата?
За мен квотите за ШЛ ще се разпределят между Интер, Лацио, Юве и неаполитанците. За ЛЕ росонерите и бергамаските. Голмайстор отново ще бъде Чиро Иммобиле, следван от Роналдо. Верона пък стартираха много силно, може и да се окажат изненадата на първенството.
Италианската Серия А (2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2020-21)
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

- KOPScousers
- Контакти:
Fbf написа:Какви са очакванията ви от сезона? Кой ще е шампион, кои ще са отборите в топ 4, квотите за ЛЕ, кой ще вземе купата? Кой ще е голмайстор и тн? Кой ще вземе купата?
За мен квотите за ШЛ ще се разпределят между Интер, Лацио, Юве и неаполитанците. За ЛЕ росонерите и бергамаските. Голмайстор отново ще бъде Чиро Иммобиле, следван от Роналдо. Верона пък стартираха много силно, може и да се окажат изненадата на първенството.
Ювентус шампион, Интер, Наполи и Милан с тях в ШЛ. В ЛЕ Аталанта, Лацио и Рома. Някой от Топ 4 ще спечели купата.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
miro_rz написа:Нищо де, в оставащите 36 кръга ще ви компенсират!
То никой не го е гледал тоя мач, може и да лъже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:То никой не го е гледал тоя мач, може и да лъже.
Aз гледах 20-30 минути от второто полувреме. Джеко явно още се надява да го вземат в Торино, защото не искаше да им вкарва голове
Пирло с някакви експерименти в схемата, Мората титуляр, Дибала резерва, накрая Роналдо скочи като Джордан пак до третия етаж и изравни с глава.
- Udoji90
- Контакти:
Абе, щом срещу Сити дадоха 3 дузпи, вече няма от какво да си потресен.
Иначе аз като относително неутрален спрямо водещите отбори се надявам на по-интригуващ сезон, т.е. някой (може би Интер, може би Лацио) да подложи Ювентус под по-голямо напрежение, така че шампионът да не се реши твърде рано.
И също така отново се надявам Аталанта да правят зрелищни мачове и ще се радвам пак да влязат в 4-ката.
Иначе аз като относително неутрален спрямо водещите отбори се надявам на по-интригуващ сезон, т.е. някой (може би Интер, може би Лацио) да подложи Ювентус под по-голямо напрежение, така че шампионът да не се реши твърде рано.
И също така отново се надявам Аталанта да правят зрелищни мачове и ще се радвам пак да влязат в 4-ката.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ти стой и гледай как Ливърпул, Лестър и Юнайтед ще има по 15/20 дузпи до края на сезона!
На мен лично взе да ми писва от ВАР. Нямахме ли един гол от засада срещу Челси за ФА на финала!?
На мен лично взе да ми писва от ВАР. Нямахме ли един гол от засада срещу Челси за ФА на финала!?
- Udoji90
- Контакти:
[offtopic]В последния финал - не. В предишния, който играхме срещу тях преди няколко години - да.[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Fbf написа:Какви са очакванията ви от сезона? Кой ще е шампион, кои ще са отборите в топ 4, квотите за ЛЕ, кой ще вземе купата? Кой ще е голмайстор и тн? Кой ще вземе купата?
Udoji90 написа:Абе, щом срещу Сити дадоха 3 дузпи, вече няма от какво да си потресен.![]()
Дано си прав.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС

[offtopic]Да да, за предния финал говорех!
[/offtopic]
На мен лично Сериа А ми е слабост завдно с ВЛ, най-хубавите и емоционални дербита са там!
На мен лично Сериа А ми е слабост завдно с ВЛ, най-хубавите и емоционални дербита са там!