NBA Regular Season 19-20
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Drunken_Master
- Контакти:
Болница
Амидофен, от 25 поста 24 са ти свързани с омраза към ЛеБрон. Ай, спри се вече... Много ви бърка отзад, с твоя болен приятел с кукуржлянката.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
- Drunken_Master
- Контакти:
Дюрант
Тия от Никс, каквито са балами нищо чудно и да му предложат максимален договор. Абсурд за играч, който е претърпял скъсване на ахилес... Няма отърване...!Суперзвездата на Голдън Стейт Уориърс Кевин Дюрант е отказал опцията си от 31,5 милиона долара за сезон 2019/2020 и по този начин ще стане неограничен свободен агент на 30 юни, съобщават медиите в САЩ. Според авторитетния НБА инсайдър Ейдриън Уоджнароуски Дюрант в момента се намира в Ню Йорк, заедно с бизнес мениджъра си Рич Клайман, като обмисля възможностите си оттук нататък.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Re: NBA Season 2019-2020
То тва беше ясно, че ще я откаже тая опция.
Не само Никс, други отбори също ще му предложат макс. Ползата ако се завърне на нормалното си ниво е в пъти по-голяма от страха, че може да не го направи.
Не само Никс, други отбори също ще му предложат макс. Ползата ако се завърне на нормалното си ниво е в пъти по-голяма от страха, че може да не го направи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Дюрант
rhaegar написа:То тва беше ясно, че ще я откаже тая опция.
Помисли какъв е шансът...
Не играеш една година, губиш форма, липсва ти игрова подготовка. На всичкото отгоре и си претърпял подобна контузия, с която шансът, да се възстановиш напълно е минимална...
Еб*хти рискът...
Първо, няма да е година. Най-късно март е в игра.
Плюс това, нито сме 70-те, нито това са обикновени хора като мен и теб. Нивото на възстановяване в отборите от НБА е на светлинни години, да не говорим, че става дума за толкова тренирани хора....Та на Джибрил Сисе глезенът му се весеше на сухожиия и 5-6 месеца след това игра на финала в ШЛ, какво да говорим? Ако хората в лигата мислеха, че шансовете да се завърне на 100% са малки, никой нямаше да му предлага макс. Ако той самият и агентът му мислеха подобно нещо, щяха да си приемат опцията с ГСУ и да си свиркат, пък от следващия сезон каквото стане.
Плюс това, нито сме 70-те, нито това са обикновени хора като мен и теб. Нивото на възстановяване в отборите от НБА е на светлинни години, да не говорим, че става дума за толкова тренирани хора....Та на Джибрил Сисе глезенът му се весеше на сухожиия и 5-6 месеца след това игра на финала в ШЛ, какво да говорим? Ако хората в лигата мислеха, че шансовете да се завърне на 100% са малки, никой нямаше да му предлага макс. Ако той самият и агентът му мислеха подобно нещо, щяха да си приемат опцията с ГСУ и да си свиркат, пък от следващия сезон каквото стане.

Рокетс пак някакви комбинации замислят, чрез които на финала Джими Бътлър с цапнатата уста се присъединява към вече скараните и нацупени Хардън и Крис Пол.
Това ще бъде много весело да се види. Мога да си представя след 2-3 месеца заедно, какво чудо ще бъде
Бътлър трябвало да се навие, да подпише с Фили и sign-and-trade...
- Drunken_Master
- Контакти:
Дюрант
Регър, всеки организъм е различен, както и хората са различни... Къзънс щеше, да се връща уж още през зимата, но какво се случи де факто.
Истината е, че има и по-тежки контузии от "скъсаният ахилес", като кръстни връзки и т.н., където буквално не си същият след подобен удар от съдбата. Дерик Роуз колко пъти ги къса и от MVP се превърна в много добър ролеви играч. Няма как, да бъде скъсан ахилес два пъти, защото след скъсването той става дори по-здрав, но води след себе си и последствия. Поправи ме, ако греша, но точно Коби Браянт си приключи кариерата след онзи мач с Уориърс, където получи такава контузия. Някои специалисти намесиха и химиците от Берлин, понеже Мамбата беше ходил преди сезона там на "рехабилитация". Каква е истината, никой не знае...
Със сигурност ще има някакви последствия от тази чудовищна контузия на Кей Ди. Според мен ще загуби от скоростта и атлетизма си. Пак ще вкарва от всякаква позиция, но няма да бъде същият играч. Ще поживеем, ще видим...
Истината е, че има и по-тежки контузии от "скъсаният ахилес", като кръстни връзки и т.н., където буквално не си същият след подобен удар от съдбата. Дерик Роуз колко пъти ги къса и от MVP се превърна в много добър ролеви играч. Няма как, да бъде скъсан ахилес два пъти, защото след скъсването той става дори по-здрав, но води след себе си и последствия. Поправи ме, ако греша, но точно Коби Браянт си приключи кариерата след онзи мач с Уориърс, където получи такава контузия. Някои специалисти намесиха и химиците от Берлин, понеже Мамбата беше ходил преди сезона там на "рехабилитация". Каква е истината, никой не знае...
Със сигурност ще има някакви последствия от тази чудовищна контузия на Кей Ди. Според мен ще загуби от скоростта и атлетизма си. Пак ще вкарва от всякаква позиция, но няма да бъде същият играч. Ще поживеем, ще видим...
- Drunken_Master
- Контакти:
LeBron 16

Air Jordan 33

“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Мо Вагнер, Бонга и JJ в Уизардс, AD е уейвнал клаузата, имаме кап за максимален договор. Да идва Ленард. 
Брон сигурно ще даде 23 на Дейвис. Да си връща шестицата.
Брон сигурно ще даде 23 на Дейвис. Да си връща шестицата.