Шампионска лига - сезон 2018/2019

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Шампионска лига - сезон 2018/2019

Мнениеот RMCF » 30 авг 2018 01:00

SilentKiller написа:Ако се тълкуват правилно новите правила на УЕФА за урните в ШЛ то Реал и Атлетико Мадрид нямат място в първа урна, която е само за шампиони, без значение от коефициента. Затова и Локомотив Москва е в първа урна макар да е с нисък коефициент в Европа, но все пак е шампион на страната си. Разбира се за отбори като Реал и Атлетико има двоен аршин и важат други правила, но ние отдавна сме свикнали с тия неща. ;)

Айде да си провериш информацията, а? Победителите в ШЛ и ЛЕ са в първа урна заедно с шампионите на топ 6 първенствата ( 7 ако победителя в ШЛ е шампион на страната си и 8 ако и победителя в ЛЕ също е шампион на страната си). Двоен аршин вика хахахаха... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от RMCF на 30 авг 2018 01:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 30 авг 2018 01:15

Това ми се падна на мен. Тъп жребий, общо взето.

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 30 авг 2018 01:18

2013/2014г. в ШЛ Реал беше в първа урна без да е шампион на Испания (2013 беше Барселона) и без да е носител на ШЛ (2013 беше Байерн). Аре бегай от тука...Флорентино мафия! :lol:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 30 авг 2018 01:23

SilentKiller написа:2013/2014г. в ШЛ Реал беше в първа урна без да е шампион на Испания (2013 беше Барселона) и без да е носител на ШЛ (2013 беше Байерн). Аре бегай от тука...Флорентино мафия! :lol:

Смешко я виж, че тогава все още важеше разпределението по коефицент.Или викаш, че Арсенал,Челси и Юнайтед са били заедно шампиони на Англия ( провери, че и 3-те отбора са в първа урна тогава) и Бенфика и Порто на Португалия ( и 2-та са в първа урна)... Ползвай сивото вещество приятел, моля те!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 30 авг 2018 01:23

Тази дивотия я въведоха скоро. Всичко трябваше да си е като преди. Само коеф да се гледа, а не разни глупости да ми пращат някакви локомотиви и подобни в първа урна.

paceto написа:
Thsmith написа:https://gong.bg/football-sviat/drugi/multimedia/video/platini-napravi-na-puh-i-prah-sistemata-var-503435

Много е прав Платини! Дано скоро се върне и разкара тази простотия!

О, моля те големият моралист Платини ще ми казва кое е правилно и кое не. Човека при когото корупцията в Уефа се качи до небесата, така че точно този дано никога не се върне като управник.

Не Платини продаде първенствата в Русия и Катар. По скоро изгоря покрай Блатер.

Според мен е напълно прав. Хич не ми харесваха измишльотините за Финансовия феърплей, но тук го подкрепям на 1500 % : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 30 авг 2018 01:33

Според мен ВАР е нужен, но трябва да се оптимизира/ефективизира използването му, така че да не се губи време за щяло и нещяло. Пример - Само при сигнал от хората в стаичката към главния да се разглежда ситуация, а не по усмотрение на главния, или някои от капитаните на двата отбора, защото така или иначе ако има нещо нередно ония в душегубката веднага виждат повторение на ситуацията и ако са единодушни, че всичко е наред играта си продължава и не се спира. Иначе с течение на времето според мен има опасност да започне да се злоупотребява и например при всеки гол, да се иска ВАР или при всеки фал с цел...бавене на време. И без това чистото игрово време в мачовете и преди ВАР е около 60 минути от 90, представете си какво ще стане ако играта бъде спирана дори само 10 пъти на мач за преразглеждане в стаичката и това изгубено време се насложи към и без това загубата на 30 минути игрово време от - фалове, тъчове, аутове, радост след голове и др. спирания на играта. :roll:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 30 авг 2018 01:34

SilentKiller написа:Според мен ВАР е нужен, но трябва да се оптимизира/ефективизира използването му, така че да не се губи време за щяло и нещяло. Пример - Само при сигнал от хората в стаичката към главния да се разглежда ситуация, а не по усмотрение на главния, или някои от капитаните на двата отбора, защото така или иначе ако има нещо нередно ония в душегубката веднага виждат повторение на ситуацията и ако са единодушни, че всичко е наред играта си продължава и не се спира. Иначе с течение на времето според мен има опасност да започне да се злоупотребява и например при всеки гол, да се иска ВАР или при всеки фал с цел...бавене на време. И без това чистото игрово време в мачовете и преди ВАР е около 60 минути от 90, представете си какво ще стане ако играта бъде спирана дори само 10 пъти на мач за преразглеждане в стаичката и това изгубено време се насложи към и без това загубата на 30 минути игрово време от - фалове, тъчове, аутове, радост след голове и др. спирания на играта. :roll:

Какво стана с двойния аршин бе? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 30 авг 2018 01:41

В 99% от случаите съм прав, случва се в 1% от споровете да не съм - и аз съм човек и мога да сбъркам, което не означава че в следващите сигурно десетки спорове няма да ви оборя отново, както го правя обикновено по дефолт. :lol:
Затова по-спокойно. 8-)
В случая не погледнах точно от кой сезон е въведено новото правило. Иначе и аз да съм съгласен със смитито за едно нещо - нивото на ШЛ наистина ще спада с такива отбори в първа урна. :roll:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 30 авг 2018 01:43

SilentKiller написа:В 99% от случаите съм прав, случва се в 1% от споровете да не съм - и аз съм човек и мога да сбъркам, което не означава че в следващите сигурно десетки спорове няма да ви оборя отново, както го правя обикновено по дефолт. :lol:
Затова по-спокойно. 8-)
В случая не погледнах точно от кой сезон е въведено новото правило. Иначе и аз да съм съгласен със смитито за едно нещо - нивото на ШЛ наистина ще спада с такива отбори в първа урна. :roll:

И аз съм съгласен с това, но пък така се увеличава шанса да са по-интересни групите.

Върни се в “Архив”