и като стана дума... пускам Маршинг тогедър и пак някакъв циганин за треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Е, Сити са много обиграни и опитни, а Челси сменя стила... Нормално е в първият сериозен мач да изглеждат неориентирани, че дори и слаби.kingofpop написа:Челси без Азар изглеждат като отбор от средата на класирането.....и Канте го няма де, ама надали да е променил нещо конкретно днес ако беше на терена
На мен пък снощи ми стана лошо с колко центрирания и високи топки играха Шефилд Юн.Thsmith написа:Нз ама аз май за първи път изобщо не очаквам сезона. Един отбор няма, който да ми харесва, а 2/3 ти от мениджърите са ми силно неприятни. Явно ще си гледам основно чемпиъншип![]()
THE G.A.M.E написа:На мен пък снощи ми стана лошо с колко центрирания и високи топки играха Шефилд Юн.Thsmith написа:Нз ама аз май за първи път изобщо не очаквам сезона. Един отбор няма, който да ми харесва, а 2/3 ти от мениджърите са ми силно неприятни. Явно ще си гледам основно чемпиъншип![]()
Furious_Monk написа:Смит, накрая ще трябва да обикаляш английските села, та да гледаш предпочитания от теб футбол.![]()
Иначе донякъде съм съгласен с теб. Би трябвало да има повече отбори с различни стилове на игра. По-интересно е, а и се виждат всичките недостатъци , както и целия чар на тази игра.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта