Нещо грешно тълкуваш нещата и ги трансформираш през призмата на класирането, което няма особена връзка с темата.
Ще повторя още веднъж, за да се знае!
1.За 2016-2017
по статистика най-добрата защита в Топ 5 на Европа е тази на Байерн Мюнхен - 22 гола.
2.Аз твърдя, че истинският тест/лакмус за постижението/стойността на дадена защита се намира в Англия.
3.Дадените стойности за различните първенства(включително и отбори), се тълкуват по различни начини!
Например, постижението на Атлетико за 2016-2017 е отлично, а това на Реал Мадрид доста слабо.
Но благодарение на головата си мощ, Реал Мадрид стана шампион и то с разлика пред Атлетико, което разбира се не отменя и горепосочените факти, че защитата на Атлетико е ок, а тази на Реал Мадрид зле.
Стойността/честотата/силата на вкараните голове са феноменът, който прави невъзможното възможно.
Със силна защита и слабо нападение...си като асансьор, нагоре-надолу, но най-често тъпчеш на едно място.
Със слаба защита и силно нападение - понякога стават гафове, но в повечето случаи си на върха или минимум в подножието му.
Ще вметна и Виляреал в случая, който е с 33 гола и за стандартите на този отбор, сравнен и с качеството при водещите отбори - това се явява един огромен прогрес за тях.
Нали се сещаш за кой говори зле, ако слабак Х има почти същите показатели като на топ отбор Y.
Например, Борнемут за 2016-2017 вкараха 55 гола, а Юнайтед 54.
Срам за вторите и рекорд за първите - това е картинката в случая!
За протокола ще повторя, за да се знае:
Слабаците - допускат 2+ гола и вкарват 0-1 голаСредняците - допускат 1-2 гола и вкарват 1-2 голаСилните - допускат 0-1 и вкарват 2+ голаГледаш само статистиката за получени голове, а не нещата като цяло.
Признавам си, че съм голям фен на статистиката, никога не съм го отричал, но как по друг начин да се оцени дадена стойност, в случая на защитата?
Ти как предлагаш?
Едното беше в резултат на това, че изобщо не се играеше футбол и нямаше положения и пред двете врати, а не само пред вашата.
Ако ти се занимава, мога и аз да го направя, но понеже ми изглеждаш читав, би ли извадил от whoscored.com
за всеки един мач във Висшата лига ударите
в и извън нашата врата?За 2014-2015, 2015-2016 и 2016-2017.
Без точна информация ми е трудно, но подозирам, че при Моуриньо има спад в това отношение., докато ти очакваш да има увеличение, нали така?
Сиреч, при Ван Гаал, въпреки владеенето и пр. опасностите под формата на удари -
в и към вратата, са повече.
Човека казваше, че винаги след сезон гледал кой от отбора му може да играе в носителя на КЕШ от предишната година.
Измишльотините на Фърги, не го слушай!
За 2004-2005 подозирам, че е пропуснал упражнението
Я пробвай да си представиш кой от защитниците ви може да се смята за един от най-добрите на поста си?
Аз и да не си представям, без колебание ще кажа Валенсия.