Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианска Серия ''А'' - сезон (2017/18)
За 20 милиона е идеален.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

И Конти се очаква във вторник да минава медицински тестове в Милан.
Брей, доста трансфери май направихте. Нещо като пълна промяна.
Онзи от Виляреал за централен, Родригез за ляв, онзи черния от Бергамо за вътрешен халф, дървения португалец за център нападател, тоя горния уж за десен бек и турчина за атакуващ халф? А да.. и онзи пор Борини за първа резерва.
Свободните позиции май остават 3. Централен защитник и двата външни халфа?
Онзи от Виляреал за централен, Родригез за ляв, онзи черния от Бергамо за вътрешен халф, дървения португалец за център нападател, тоя горния уж за десен бек и турчина за атакуващ халф? А да.. и онзи пор Борини за първа резерва.

Свободните позиции май остават 3. Централен защитник и двата външни халфа?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Брей, доста трансфери май направихте. Нещо като пълна промяна.
Нужно си беше отдавна. По-скоро дефанзивен полузащитник и евентуално още един опитен нападател им остава.
Не мисля, че при наличието на Силва, Бака, Борини и Лападула, ще се търси нападател. Ако махнем единият от тях, тогава може. Португалчето не беше никак впечатляващ на Конфедерациите и ме притеснява, обаче.
Пресата в Италия усърдно пише, че Донарума щял все пак да преподпише.
Може би нещо такова?

Забравих турчина, може би на мястото на Джак, а той в средата, вместо Бертолачи.
Пресата в Италия усърдно пише, че Донарума щял все пак да преподпише.
Може би нещо такова?

Забравих турчина, може би на мястото на Джак, а той в средата, вместо Бертолачи.

Шансовете Бертолачи да е титуляр са около 0.2 процента. Лападула го искат от Дженоа. Бака също е предвиден за напускане, стига някой да го пожелае и да му покрие финансовите искания.
Това са варианти
[rimg]https://pbs.twimg.com/media/DDxRFUVXcAQrVot.jpg[/rimg]
Като според мен Монтоливо няма да е сред стартовите 11 в началото. По принцип е добре да сменят и Донарума, де. След цирковете около неговото преподписване не виждам как съотборници и фенове могат да се чувстват сигурни с подобен вратар.
Това са варианти

Като според мен Монтоливо няма да е сред стартовите 11 в началото. По принцип е добре да сменят и Донарума, де. След цирковете около неговото преподписване не виждам как съотборници и фенове могат да се чувстват сигурни с подобен вратар.
Според мен варианта със схемата 4-2-3-1 е най-добър . 

Groucho написа:Шансовете Бертолачи да е титуляр са около 0.2 процента. Лападула го искат от Дженоа. Бака също е предвиден за напускане, стига някой да го пожелае и да му покрие финансовите искания.
Това са варианти![]()
Поправих се за Бертолачи, бях забравил да включа Чалханоглу.
На мен ми се иска да играе и Локатели, за да продължи развитието си. Според мен, ще почнем с 4-3-3 и според резултатите, евентуално ще се сменя в движение. Поне сега има някакви варианти.

Говори се, че и Сусо ще бъде продаван. Романьоли и Бонавентура са единствените, които няма да бъдат пипани от миналогодишните титуляри. Седи си и надеждата за голямо име за 60-70 млн. в атака, но с подобно нещо трансферите ще надхвърлят 230 млн. евро. И като кога точно ще се сработят всички не е много ясно.
Сусо показа добри неща, в доста мачове издърпа отбора. Честно казано, не искам да го махат.
Трудно ще привлечем суперзвезда, без участие в ШЛ, може би догодина ще е лятото на наистина големи трансфери, ако се класираме де, което е редно да стане.
Хубавото е, че който и да дойде, на 99.9% е титуляр, а това е важно, в сезон преди световно. Така че, сме в пъти по-желана дестинация, в сравнение с последните 6-7 сезона.
Трудно ще привлечем суперзвезда, без участие в ШЛ, може би догодина ще е лятото на наистина големи трансфери, ако се класираме де, което е редно да стане.
Хубавото е, че който и да дойде, на 99.9% е титуляр, а това е важно, в сезон преди световно. Така че, сме в пъти по-желана дестинация, в сравнение с последните 6-7 сезона.