popaj написа:pirata30 написа:da napalnim stadiona
МАЙ ЩЕ НАПЪЛНИТЕ ГАЩИТЕ
И защо така мислиш?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
popaj написа:pirata30 написа:da napalnim stadiona
МАЙ ЩЕ НАПЪЛНИТЕ ГАЩИТЕ
Red_champions написа:Каквоти ми е на душата хм.Оптимист съм за Левски,защото са по-добри от Баку.Това е.Без никой да се обижда,класата на отбора в момента не е такава,че и в следващият кръг да прегази съперника,но евентуално влизане в Шл не е изключено е не е невъзможно!Реваншът ще е много интересен предвид факта,че първата среща завърши 0:0,та интрига ще има със сигурност,друг е въпросът докаго ще е тя!Според мен има два варианта,като да се надяваме да стане пъвият:
1.Левски вкарва ранен гол и си прави мача лесен.Баку е корав отбор и трудно инкасира много голове,но 2:0 за "сините" е добър и постижим резултат.
2.Левски хвърля всички сили напред и оголва терен на азерите,които правят една бърза контра и вкарват гол...за мен тук мачът свършва.0:1 и всички от Баку с 10 души плюс вратаря в защита,а това е много неприятно-вчера на мача с Дери се видя,че българските отбори не действат добре с/у сгъстена отбрана.
Но аз си мисля,че най-накрая и разликата в класите ще си каже думата,а и малко шанс трябва да застигне поне един от българските отбори-дай Боже всички.Успех на Левски,прогнозирам 2:0.
Red_champions написа:Оф,дайте по-оптимистично малко де!Това ли са ЦСКА и Левски,които биеха Аякс два пъти в рамките на една година един след друг?!?!Да треперят от Дери и Баку?2:0 за Левски,2:0 за ЦСКА в реваншите,успех на Морето,всички ще успеят!
KingForadayy написа:Какво има да се коментира?Финал с предиэвестен край.
Поредния резил за Левски , отпаднал от непретенциозен и с нищо по- добър от него отбор.Те могат вече цял музей да отворят със флагчетата и емблемите на смешни отборчета от цяла европа , вэели им скалпа .То не бяха Олимпии , не бяха Тамперета , Жилини и Батета..Жалка история.
Могат само да се прекланят пред ЦСКА и Любо Пенев , щото човека от банда не дотам добри футболисти от българското първенство е направил грамотен отбор , опитващ се да играе добър футбол.Евала за снощният им мач.Аэ не съм болен фен на нито един български отбор , но в момента по- жалък отбор от Левски в България няма.Эа цял мач да нямаш удар във вратата , то няма такава пародия на нападатели...
KingForadayy написа:Какво има да се коментира?Финал с предиэвестен край.
Поредния резил за Левски , отпаднал от непретенциозен и с нищо по- добър от него отбор.Те могат вече цял музей да отворят със флагчетата и емблемите на смешни отборчета от цяла европа , вэели им скалпа .То не бяха Олимпии , не бяха Тамперета , Жилини и Батета..Жалка история.
Могат само да се прекланят пред ЦСКА и Любо Пенев , щото човека от банда не дотам добри футболисти от българското първенство е направил грамотен отбор , опитващ се да играе добър футбол.Евала за снощният им мач.Аэ не съм болен фен на нито един български отбор , но в момента по- жалък отбор от Левски в България няма.Эа цял мач да нямаш удар във вратата , то няма такава пародия на нападатели...
tprodanov написа:абе,fool for a lifetime
Като си си заслужил с това, че си станал шампион, утрепал си прекия противник, нормално е да си тръгнал и да играеш в този турнир, който си си извоювал. Вие с тая жалка игра къде сте тръгнали, че вчера бяхте на косъм от резил?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта