Alexx написа:Какви дългове? Сити са в топ десет на най-печелившите отбори. Печелят пари от ТВ права, билети и спонсори.
Реал и Барселона също печелят но си имат дългове

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Alexx написа:Какви дългове? Сити са в топ десет на най-печелившите отбори. Печелят пари от ТВ права, билети и спонсори.
nghcvth написа:Ростов пък измъкнаха 1:1 от Аякс със здраво катеначо. Владението на топката за холандците константно си беше 72-73%.
Днеска има доста здрави мачове, от които Порто- Рома се отличава най- много. Виляреал- Монако и Лудогорец- Виктория също обещават да са интересни. Освен това мисля да пожелая и успех на Апоел Бер Шева срещу дърварите на Роджърс.
matador написа:Горе долуАко не бяха парите от ОАЕ едва ли Агуеро,Силва и другите звезди биха си помислили да играят там .Но на шейха му е скучно защо да не хвърли няколко милиарда за своята играчка
Този рано или късно ще си отиде и със сигурност ще остави доста дългове Сити после как ще се оправят не знам.
Thsmith написа:"И както виждаме стадиона е пълен.... макар да има празни седалки на трибуната която виждаме. "
Кой е тоя идиот дето коментира по ринг?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта