Копа Америка 2016 (САЩ)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: КОПА АМЕРИКА

Мнениеот Pichichi » 27 юни 2016 16:28

Ди Мария, Дибала и Икарди не мисля че ще са по-зле от Кун, Лавеци и Игуаин!
Като цяло Дибала в момента е по-добър от Игуаин, Лавеци и дори и от Кун от последния му сезон.

Потребителски аватар
Kamisha
Контакти:

Мнениеот Kamisha » 27 юни 2016 16:36

makmidov написа:Факт е, че Аржентина имат невероятни отделни футболисти, които не успяват на направят отбор. Не им се получава и това е ...
Трябваше на всяка цена да избегнат дузпите дори да загубят в редовното време, защото чилийците са имали едно наум за същия сценарий като преди година в Чили. И ако тогава Чили са били под напрежение, че нямат Копа Америка досега, то сега драмата е била 100% за Аржентина. И това им пречи и то много - все пак футболистите не са машини и се поддават на емоции и на влиянието на медиите.
Аржентина биеше всичко по пътя си (Чили също), но е жалко че тези футболисти не успяват да вземат трофей, който несъмнено заслужават.
Сам Меси не може да спечели мач - футболът е отборна игра. Убеден съм, че за този трофей Меси би дал няколко от другите си отличия. Но тези огромни очаквания му влияят зле. В Барса вече е спечелил всичко по много и дори сега да спре да играе е легенда. Легенда е и за отбора на Аржентина, но като получава само критики е логично да се откаже, но лично смятам, че ще размисли и ще спечели този трофей.
Както Горан Иванишевич спечели Уимбълдън след 3 загубени финала и Меси ще я вземе тази Копа.
Меси ако спре да играе за нац. отбор ще е загуба дори само заради гола от пряк свободен, който вкара на САЩ ...

На всички, които се радват че Меси е загубил мога да кажа - щом това Ви прави щастливи - радвайте се на воля ... Роналдо сърба същата попара.
За мен лично Роналдо като губи с Реал Мадрид се радвам като губи с Португалия - НЕ. Като изтърва дузпата срещу Австрия се ядосах, а като подхлъзнаха балканците съм злорадо доволен. Да видим докъде ще стигне Португалия? Загубен финал с дузпи от Германия ? Какво ли е подготвила съдбата :)

Напълно споделям изчерпателното ти и добре обосновано мнение за Аржентина.Надявам се Меси да не се откаже,въпреки че му се насъбра много - 3 поредни години да изгубиш 3 поредни финала хич не е лесно :!: Догодина поне няма да има загубен битка за трофей с ''гаучосите'' :lol: Дано вземе участие на Мондиала в Русия след 2 години :)
Относно изказването ти за Кристиано и Португалия - не знам какви финали те гонят,при положение,че ако не Полша,то Белгия ще се разправят с яловата трупа на Сантош :!:
"Победата не е най-важното нещо във футболната среща,а едиственото нещо,което има значение"
Джанпиеро Бониперти

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 27 юни 2016 16:40

Когато си провалил 3 финала, но винаги винят Меси :mrgreen: Не, със сигурност на всички тези играчи им е кофти, но явна това поколение няма да успее. Видя се и снощи. Просто на финал играят по различен начин. Ясно ми е, че Чили е по-силен съперник от САЩ, Венесуела, Панама и т.н., но самото настроение, подходът на играчите издава проблемите.
Изображение
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 юни 2016 16:45

YANTRA_FOREVER написа:Когато си провалил 3 финала, но винаги винят Меси :mrgreen: Не, със сигурност на всички тези играчи им е кофти, но явна това поколение няма да успее. Видя се и снощи. Просто на финал играят по различен начин. Ясно ми е, че Чили е по-силен съперник от САЩ, Венесуела, Панама и т.н., но самото настроение, подходът на играчите издава проблемите.
Изображение

:mrgreen:
Чиста истина!

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 27 юни 2016 16:49

Pichichi написа:Ди Мария, Дибала и Икарди не мисля че ще са по-зле от Кун, Лавеци и Игуаин!
Като цяло Дибала в момента е по-добър от Игуаин, Лавеци и дори и от Кун от последния му сезон.

Чакай сега, Ди Мария си игра и все пак не остави много добри впечатления с играта си.

Дибала съвсем резонно не е в състава, момчето има един силен сезон - няма никакъв опит и Игуаин вкара ако не се лъжа 3-но повече голове. Агуеро има равен брой голове с Марадона, което в комбинация, че е вкарал 2но поевче голове от Дибала би трябвало да е предостатъчно.

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Re: Копа Америка 2016 (САЩ)

Мнениеот enguerino » 27 юни 2016 17:27

Тва вече си е висша форма на мазохизъм. След "невероятните" мачове на Еврото да станеш посред нощ и да гледаш такова шоу 8-) Мач в който червените картони и головите положения бяха равни.

За Чили :arrow: Бяха ми доста по-симпатични при Сампаоли. Вярно, че изводите ми са само от 1 мач, но тогава играеха смел и приятен футбол, а снощи си бяха излезли за дузпи и им се получи, но...

За Аржентина :arrow: Ясно е, че критиките ще са към Меси като най-добрия им играч и капитан. За мен беше единствения който се мъчеше да направи нещо в атака, но беше спиран или с фаул или го обграждаха 3-4 чилийци (очаквах повече от Банега, а той се скри). Дървесин си го знаем - той толкова си може. Но има 2 играчи които пак ще минат между капките: Ди Мария (3ти пореден турнир се контузва в заключителната фаза :!: Снощи поне беше на терена - умишлено не пиша ИГРА). Другия е Агуеро - той кога е правил силен мач с национала :roll:

За дузпите :arrow: Меси не е специалист и не може да ги бие това е ясно на всички. Колекцията се увеличава: Баджо, Бекъм, Рамос... Мен повече ме изненада пропуска на Видал който винаги ги бие много добре.

ПП. Ако Меси наистина се откаже тогава ще я втасат съвсем. Дори може и за СП да не се класират.
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 27 юни 2016 18:02

Нямал място Дибала :lol: :lol: :lol: Бил направил един сезон и нямал опит :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Лавеци сигурно ги пръска в Китай. Не знам Мама Мартино как забрави за Паласио, явно на Меско не му се кефи вече.
Само им вижте треньорите в последните години. Тия пичове откак натириха Пекерман я карат на автопилот. Да звънят на Сампаоли или Биелса, ако искат да вземат нещо!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Копа Америка 2016 (САЩ)

Мнениеот Udoji90 » 27 юни 2016 18:31

Поздравления за Чили! Не очаквах, че ще успеят да защитят титлата си - още повече срещу същия съперник и вече не на родна земя. Със сигурост тази титла би следвало да им е още по-сладка. Пусна се днес още една тема, която общо взето се използва да се плюе по Меси. Едва ли точно той е виновен, че отборът е толкова зависим от него и че не получава достатъчна подкрепа от останалите. Макар че не харесвам Аржентина, се надявам той да размисли и да не се откаже от националния.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 27 юни 2016 18:34

Сампаоли си има отбор. Може би само Биелса е наистина достатъчно луд, за да поеме Аржентина в момента :) Няма да е лош ход.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 27 юни 2016 19:12

sunscres92 написа:
Pichichi написа:Ди Мария, Дибала и Икарди не мисля че ще са по-зле от Кун, Лавеци и Игуаин!

Чакай сега, Ди Мария си игра и все пак не остави много добри впечатления с играта си.

Дибала съвсем резонно не е в състава, момчето има един силен сезон - няма никакъв опит и Игуаин вкара ако не се лъжа 3-но повече голове. Агуеро има равен брой голове с Марадона, което в комбинация, че е вкарал 2но поевче голове от Дибала би трябвало да е предостатъчно.

Не мисля че си гледал Дибала достатъчно, и това не е вярно за един силен сезон. Преди да играе в Ювентус той беше на супер ниво в Палермо!
А определено последния му сезон беше по-добър от един Лавеци че дори и Кун който направи сравнително слаб сезон.

Върни се в “Архив”