Всичко за Димитър Димитров-Херо в Ботев, АНКЕТА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: Херо по-близо до Левски, Мъри остава в Ботев
Мисля, че и двамата ще са при нас, като Херо ще дойде с 2-3 от добрите чужденци на "Черноморец".

Ботевъ Пловдивски написа:Мисля, че и двамата ще са при нас, като Херо ще дойде с 2-3 от добрите чужденци на "Черноморец".
Aз лично не се сещам за един ставащ футболист от Черноморец. Есента имаха един Амари, но не знам какво стана с него.
est. 1912
Истината кратка и ясна -Двамата най добри треньори в България в момента на който всеки собственик иска да повери парите си ! Всичко друго няма значение, и така и неразбрах нашите фенове какво точно не му харесват на Мъри че би четери пъти отбора на сърцето си !!!! ако иска и от Галатасарай да е но да ги бием в ШЛ !!!! това е !
Херо сам прекрати спекулациите, че ще ходи в ПФК "Левски" 1914, като съобщи по телевизията, че има лекарска забрана поне за година да бъде треньор. Е, освен ако не стане там директор, а инженерът да води отбора.
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Tosh написа:Ботевъ Пловдивски написа:Мисля, че и двамата ще са при нас, като Херо ще дойде с 2-3 от добрите чужденци на "Черноморец".
Aз лично не се сещам за един ставащ футболист от Черноморец. Есента имаха един Амари, но не знам какво стана с него.
И аз си признавам, че не ги следя много, откакто разделиха седмиците, но се сещам за Фонсека и Манзоро. Може да ги пробваме за халфовата линия. Иначе Амари вече играе за "ЧФР Клуж".

- bulgaro
- Контакти:
batmari2 написа:Истината кратка и ясна -Двамата най добри треньори в България в момента

Единият току що изпадна от адски силната и класна А група, а другият, с най-скъпата селекция в историята на българския футбол, едва завърши 4-ти пак в същата адски силна и класна А група.
Вън пиявиците от Ботев! Ботев на ботевистите!
Къде са ни легендите, къде е един Марин Бакалов, защо той не е треньор? Къде са Трифон Пачев и Димитър Младенов, защо те не са спортно-технически директори, а се доверяваме на чужди, странични за Ботев и медийно надути плондери, които знаят само парата?
Ботев ще бъде силен, когато се върне към корените си, към автентичните носители на ботевизма, към своите легенди, милеещи за него.
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
106 години Символ на Пловдив !
БАТТЯНА написа:Teo написа:Това канарите не мога ви разбера... мразите Левски, но искате хора които имат синя идея в кръвта си...жалка работа
На 102 години сте, нямате ли си легенди бе
убу убу им го каза![]()
![]()
![]()
batmanlevski написа:добре е Херо да е начело на Левски ,но почети 100% е сигурно ,че новият наставник на сините ще е Ясен Петров ,което също е добър вариянт !
а вие нямате ли си легенди, че до Яшар изпаднахте

Херо посрещна Ботев Пловдив в хотела в Поморие
Димитър Димитров-Херо посрещна Ботев Пловдив в хотела на канарчетата в Поморие, видя репортер на PlovdivDerby.com. Специалистът, който се очаква в четвъртък след края на финала за Купата да бъде официално представен от Цветан Василев като новия спортно-технически директор на Ботев, се поздрави със всички футболисти, след което седна на раздумка с целия треньорски състав. През това време футболистите на канарчетата се настаниха по стаите и се отправиха към възстановителния център в хотела.
http://plovdivderby.com/kategorija-bote ... morie.html
значи край на сагата

Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.
Re: Херо посрещна Ботев Пловдив в хотела в Поморие
Да ви е честита новата черно-бяла част от историята, начело на спортно-техническата част в клуба ви!
След цели два, категорични отказа от негова страна с основен аргумент, вярност към Локомотив Пловдив, Димитър Димитров беше принуден да предпочете парите, които в момента са му по-нужно от всякога в борбата с рака!
Успех на Херо в битката с рака и то от сърце!
Пожелавам му обаче пълен крах в престоя му в отбора, който многократно е иронизирал и обиждал лично пред мен и не само.....! Смятам, че това е грешен негов ход и не само негов........! Херо няма да успее в този клуб! Лична прогноза!
След цели два, категорични отказа от негова страна с основен аргумент, вярност към Локомотив Пловдив, Димитър Димитров беше принуден да предпочете парите, които в момента са му по-нужно от всякога в борбата с рака!
Успех на Херо в битката с рака и то от сърце!
Пожелавам му обаче пълен крах в престоя му в отбора, който многократно е иронизирал и обиждал лично пред мен и не само.....! Смятам, че това е грешен негов ход и не само негов........! Херо няма да успее в този клуб! Лична прогноза!
Re: Херо посрещна Ботев Пловдив в хотела в Поморие
Ако е вярно,нека Херо знае,че е направил правилния избор