bobonikolov написа:Ако за теб всяко едино борство -фаул за Лудогорец е обективно съдийство значи не знаеш правилата на футболната игра. Когато Безяк и Валентин Илиев се сблъскаха се свири препречване. Когато обаче играч на Лудогорец в ответната атака спира с тялото си Косоко без да има намерение да играе с топката - фаул няма. Това е само един пример от многото. Очаквам ако второто полувреме пак не им върви играта съдията да им подари още някоя дузпа. Кирил Домусчиев не си е научил урока явно от преди две години, че с купени съдии отбор не се прави ама се надявам тоя път това да му излезе през носа.
Умишлено не отговорих на твоя коментар. Не за друго, а просто с времето съм си изградил впечатление, че тук все още има разумни фенове на червените. Сега обаче си пристрастен в цялостната си оценка за съдийството. Няма нужда да ми даваш конкретни примери, защото и двамата гледаме един и същ мач. Просто засега играта е едно голямо ръгане, което неминуемо води и до съдийски грешки. Дали реферът не е прекалено мек или просто не иска да напряга мача не знам, но забелязах, че и на вас ви свириха няколко нарушения, които можеше и да не се свирят. До края очаквам грешки в ущърб на двете страни и среща гарнирана с доста картони.