Левски - Черноморец 12.12 16:00 Нюз 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Черноморец 12.12 16:00 Нюз 7
Пинто не играе лошо. Даже, когато иска, може да е най-добрият ни в даден мач. Обаче е непостоянен. Сега, когато му изтича договора, играе силно, за да може или да подпише с Левски, или да го видят отборите и да му предложат по-добри условия. По-добър е от Старокин на поста ляв бек.
- blue avalanche
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:Добре е.
3 т. срещу изключително подреден и дисциплиниран отбор.
След 2-рият гол вече пестенето беше видно, но и нямаше смисъл да се унижава отбор воден от "Херо".
Херо-Меро-бой до посиняване!!!Ние да не сме благотворително дружество???Ей заради такова мислене отборите идват на Герена с мисълта за точки.
Не беше така,когато знаеха,че ще отнесат 4-5 парцала!
ПП.Когато играем в Бургас,да не би Херо да ни цепи басма???
-
- Контакти:
само ако може някой да ми обясни за Макриев
такъв тролей няма

от THE G.A.M.E на 12 Дек 2013 18:14
Rivaldo10 написа:
caci написа:Пък и водили разговори за продължаване на договора на Пинто,пак грешка.
Аз пък съм на друго мнение. За мен Пинто и Кайсара са най-добрите на поста си в България!
Абсолютно вярно.
Не съм съгласен,Пинто е слаб в защита и много често го пробиват,трудно се връща в защита,когато е минал напред,няма физика за бек.Изобщо тази година отборите го усетиха и по вече атакуват от неговата зона.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-
blue avalanche написа:THE G.A.M.E написа:Добре е.
3 т. срещу изключително подреден и дисциплиниран отбор.
След 2-рият гол вече пестенето беше видно, но и нямаше смисъл да се унижава отбор воден от "Херо".
Херо-Меро-бой до посиняване!!!Ние да не сме благотворително дружество???Ей заради такова мислене отборите идват на Герена с мисълта за точки.
Не беше така,когато знаеха,че ще отнесат 4-5 парцала!
ПП.Когато играем в Бургас,да не би Херо да ни цепи басма???
То до 60-та мин. резултатът спокойно можеше да е 4- 0, ама не стана.
А след 2-рият гол, дошъл след 70-та мин. и с оглед на условията, както и предстоящите по-важни мачове ( да, всеки следващ мач е по-важен от настоящ такъв, който дефакто е спечелен ) ... Е нормално да има отпускане.
И аз съм на принципа всеки да бъде спукван, без никакво пестене, но 1-во: Трябва да имаме реални възможности за това, и 2-ро: Това да не попречи на бъдещото ни представяне.

Стига връзвали кусури на момчетата, пак казвам-извлякоха се сами от тресавището! Даже и ние не им помогнахме-САМИ! Остана един мач в Сливен, и да затваряме годината. После равносметките.
Онова за Купата е друго.
Онова за Купата е друго.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Честита победа
!

sin4ec написа:Добре беше. На ходом. Без риск от контузии, без картони. Този Туре е съвсем различен играч от онзи Туре, който дойде преди месеци. Накратко-протоколен мач и целта да зимуваме трети е вече съвсем близка и реална!
На кой ли му се вярваше след онова 0-3 и 7 точки разлика? Но логиката лека полека се наложи. Не сме добър отбор, но не сме по-лоши от другите след 2 място. 4 победи срещу лидерите го показват ясно. Коментари ще има, но на кой му пука? Сините изплуваха от блатото, в което сами се натресоха. Нещата никак не са розови, но има светлинка в тунела. Дори и тя да се крепи на крехките плещи на Вутов и Цонев. Някои твърде рано ни отписаха и ни пратиха във втората седмица. Ще им се наложи да преглътнат присъствието ни в първата. И още нещо...
Синчец изглеждаш ми много надъхан, не знам на какво го отдаваш.В момента от всякъде сме си разпасана команда, това че сме 4 не значи нищо.Надеждите ми бяха Сухия да го махнат, ама като гледам си остава и след Нова Година.Този е Митов2.Взе няколко мача с надъхване и вече го гласят за треньор.Ако този ни направи подготовката пролетта пак ще късаме нерви, отделно на 1 март имаме мач с онея
- blue avalanche
- Контакти:
sin4ec написа:Стига връзвали кусури на момчетата, пак казвам-извлякоха се сами от тресавището! Даже и ние не им помогнахме-САМИ! Остана един мач в Сливен, и да затваряме годината. После равносметките.
Онова за Купата е друго.
Ми те САМИ се набутаха в тресавището!!!Кой да ги вади оттам???Кой им е виновен,че не можаха да бият Берое и Ч.море на Герена?Че и с човек повече?Ние ли?
flo написа:Синчец изглеждаш ми много надъхан, не знам на какво го отдаваш.В момента от всякъде сме си разпасана команда, това че сме 4 не значи нищо.Надеждите ми бяха Сухия да го махнат, ама като гледам си остава и след Нова Година.Този е Митов2.Взе няколко мача с надъхване и вече го гласят за треньор.Ако този ни направи подготовката пролетта пак ще късаме нерви, отделно на 1 март имаме мач с онея
Надъхан? Глупости, дразня Суджук ага, че ни проглушиха ушите преди време как сме нямали победа срещу водачите, как били 7 точки пред нас и прочее... А разпасани команди не бият в Разград и не бият Ловеч с четворка. Гледайте по-реално, наистина нашата любов е тежка и силна и много обичаме и хвалим, но и много кълнем... Днес в студа на Герена колко съм кълнал, не е истина... Но като почна второто, някак ми олекна и всичко си дойде на мястото. И се запитах: Що псувах момчетата, като те си взеха своето без напрягане?
Та идеята ми е, че не бива да се пренебрегва хубавото. На Разград им срязахме връзките в центъра и второто само блъскаха като нас във Варна. Това не е разпасана команда. Това беше отбор, излязъл на битка. И в него-едно дете. За няколко мача Цонев се наложи, гаче е бил с години в отбора. А това е безценно...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!