Берое (Стара Загора) - Левски (София) - 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Берое (Стара Загора) - Левски (София)

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 ное 2013 15:55

Ако мислиш, че на някой му пука дали пишеш или не? :?: :?: :?:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 15:57

Не казвам, че е от значение, дали ще пиша или не. Но, сигурен съм ;) 2:1 , 2-1 , 2 на 1 ... както искате го кажете. Боби Михайлов ми танцува на масата , докато бистрихме резултата от този мач. 2:1 твърдо!

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 08 ное 2013 16:00

James Beattie написа:
1.9.1.4 написа:
James Beattie написа:Гарантирам, победа за Берое! Ще бъда на стадиона! Аз съм божество! Ако този резултат не излезне, никога повече няма да пиша във форума на ГОНГ! Берое 2:1 Левски.

Ей екстра, един идиот по-малко. :mrgreen:

За жалост, няма да се оттървете от мен :mrgreen: На 400% съм сигурен , че резултата ще е 2:1. Ще видите в събота. Ако мача не излезне 2:1, както казвам, ще спра да пиша във ГОНГ! Има няколко институции, които се занимават с крайните резултати в българският футбол. Ще ви кажа само този резултат. 5151515% ще излезне, тогава ще ми повярвате, че футбола не е само топка, гуменки и мрежа.

Коефициента е 15, така че се надявам да си заложил къщата, апартамента, колата, жената, нивата, лозето и всичко де що имаш, щом си толкова убеден и накрая да не забравиш да покажеш фиша, за да демонстрираш своята увереност за крайния резултат. :mrgreen:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 ное 2013 16:03

James Beattie написа:
tevez написа:
James Beattie написа:
1.9.1.4 написа:
James Beattie написа:Гарантирам, победа за Берое! Ще бъда на стадиона! Аз съм божество! Ако този резултат не излезне, никога повече няма да пиша във форума на ГОНГ! Берое 2:1 Левски.

За жалост, няма да се оттървете от мен :mrgreen: На 400% съм сигурен , че резултата ще е 2:1. Ще видите в събота. Ако мача не излезне 2:1, както казвам, ще спра да пиша във ГОНГ!

Дано да не познаеш и след като спреш да пишеш тук, да можеш да отделиш малко време на правописа на думите ;)

Отървете*, това достатъчно ли е ;)

Резултатът - Той- подлог - пълен член
Мача- Той/ подлог- пълен член.
[strike]ВЪВ ГОНГ[/strike]- в ГОНГ. ;)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 16:07

tevez написа:
James Beattie написа:
tevez написа:
James Beattie написа:
1.9.1.4 написа:

За жалост, няма да се оттървете от мен :mrgreen: На 400% съм сигурен , че резултата ще е 2:1. Ще видите в събота. Ако мача не излезне 2:1, както казвам, ще спра да пиша във ГОНГ!

Дано да не познаеш и след като спреш да пишеш тук, да можеш да отделиш малко време на правописа на думите ;)

Отървете*, това достатъчно ли е ;)

Резултатът - Той- подлог - пълен член
Мача- Той/ подлог- пълен член.
[strike]ВЪВ ГОНГ[/strike]- в ГОНГ. ;)

Явно си необразован ;) Учителката , не те ли е учила, че в неофициален текст, може да пишеш каквото си искаш, дори и грешки? фОРОМа на гонк не изисва офецеален текс. така че ... go f urself" ;)

ПС: Резултата е категорично 2:1 !

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 ное 2013 16:09

„Макриев и Цецо Генков са много сериозни футболисти. Познавам ги като такива от доста години. Прави сте, имаме дилема кой от двамата да започне срещу Берое. До мача има достатъчно време. Аз и останалата част от треньорите ще преценим с кой от двамата да започнем“, сподели Здравков.

„Ако продължа са бъда треньор, ще наложа още юноши в първия състав на Левски. За мача с Берое в групата ще е само Антонио Вутов, защото другите са извикани в националните отбори. Последните, които заминаха са Деян Иванов и Илия Димитров“, коментира специалистът.

:)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 08 ное 2013 16:12

Нахлуваме моШно още по обяд в Зарата. 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 16:13

Добре, не ми вярвате ... Ако излезне 2:1, обещайте да ми кажете поне едно "Браво!" ;) Всички в тази тема!

Казвам ви ... Бобито, ми танцува снощи и се договорихме за 2:1. Съдията си знае работата.

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 08 ное 2013 16:16

James Beattie написа:Добре, не ми вярвате ... Ако излезне 2:1, обещайте да ми кажете поне едно "Браво!" ;) Всички в тази тема!

Дай да видим фиша. ;) При коефициент 15.00 трябва поне една хилядарка да си сложил, все пак на 400% си сигурен.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 16:25

1.9.1.4 написа:
James Beattie написа:Добре, не ми вярвате ... Ако излезне 2:1, обещайте да ми кажете поне едно "Браво!" ;) Всички в тази тема!

Дай да видим фиша. ;) При коефициент 15.00 трябва поне една хилядарка да си сложил, все пак на 400% си сигурен.

Какъв фиш? Аз съм милионер :mrgreen: Не ми трябват пари ... Георги Димитров е купен, за 2:1. Берое 2:1 Левски.

Върни се в “Архив”