Левски - Пирин (Гоце Делчев) / Купа на България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Пирин (Гоце Делчев) / Купа на България
Борислав Цонев с гол за ЛЕВСКИ, а брат му бележи за Ботев Вр 

- Kris_men2000
Хора на 50 години съм но толкова деградирал,тъп,некадърен,слаб и неорентирал отбор на левски не съм гледал никога.И пиша левски с малки букви защото тези некадърници заслужават само разтрел и да бъдат ритуално обесени на центъра на СОФИЯ>Пълни некадърници СРАМ ЗА ФУТБОЛА.Пълни нещастници.СРАМ,СРАМ,СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ ТЪПАНАРИ ФУТБОЛНИ ИНВАЛИДИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Kris_men2000 написа:Хора на 50 години съм но толкова деградирал,тъп,некадърен,слаб и неорентирал отбор на левски не съм гледал никога.И пиша левски с малки букви защото тези некадърници заслужават само разтрел и да бъдат ритуално обесени на центъра на СОФИЯ>Пълни некадърници СРАМ ЗА ФУТБОЛА.Пълни нещастници.СРАМ,СРАМ,СРАМ МЕ Е ОТ ТЕЗИ ТЪПАНАРИ ФУТБОЛНИ ИНВАЛИДИ.
Извинявай, че ти правя бележка, но Левски се пише винаги с главна буква, защото сме "Левски". Това кой как играе си е за негова сметка и не трябва да влияе на нашето отношение към клуба като цяло, а само към тези, които са в него.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Пирин май ни станаха абонати
.

Как игра Туре
Че по Дарик съобщиха, че станал любимец на публиката само за 2 мача .. К'во е направил толкова, че нямаше как да дзяпам мача ... !? 

Много бавен мач,Пинто не става за бек,Туре ми се вижда с повечко килограми,но пък направи единственото свястно центриране,което е чудо за сегашния Левски,за Милиев е ясно от години и с този трансфер Наско жестоко ми падна в очите.Макриев ми хареса,а Генков може да се пробва на фланга.
А коментатора,ах този неграмотник,тоя не е за тази професия,абсолютно аматьорче.Не знае имената на играчите,не знае и не вижда кога има дузпа и бръщолеви глупости.
А коментатора,ах този неграмотник,тоя не е за тази професия,абсолютно аматьорче.Не знае имената на играчите,не знае и не вижда кога има дузпа и бръщолеви глупости.
Последна промяна от caci на 18 сеп 2013 19:31, променено общо 1 път.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Честита победа ! Трябваше да бием някой по-убедително,че иначе само се мъчим.Дано това е мачът от който,ще тръгнем нагоре,макар и да беше с Пирин.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Kris_men2000
По добре че не си го гледал.Пълен некадърник.Смешник от цирка.Незнам кой го е гленал този некадърник, но този който го докара в ЛЕВСКИ просто е за разтрел.И пич добре че не си го гледал защото толкова нерви нямаш в излишък.Повярвайми това е истината за този футболен инвалид.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.
Eдин път да не гледам нашите и ще бият.
от tevez на 18 Сеп 2013 17:35
Eдин път да не гледам нашите и ще бият.
Спирай да гледаш оставащите няколко мача.

Интервю на ген. Джуров: