Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Официално: Славиша Йоканович е новият треньор на Левски

Мнениеот tiamat » 16 юли 2013 11:46

И от Ламята:

Бившият халф на Левски Георги Йорданов-Ламята адмирира назначението на Славиша Йоканович за треньор на "сините".

"Най-после умен ход на Наско Сираков след завръщането му в клуба. Предишният с искането му да върне Мъри не бе удачен. Но уцели в десетката с Йоканович. Той е човек, който може да вдигне "сините". Направи сериоза кариера като играч, утвърди се и като треньор. И навсякъде е работил с големи имена. Това е най-важното, защото се е учил от велики фигури. Беше при Юп Ханкес в Тенерифе. Игра в най-силния тим на Овиедо под ръководството на Радомир Антич. Там беше съотборник с Роберт Просинечки. В Ла Коруня също направил силни мачове. Йоканович е голямо име в сръбския футбол, уважаван е, защото си разбира от работата. И Левски не сбърка с него", каза пред "Тема Спор" Ламята.

Кариерата му се преплита с тази на Йоканович в Испания. А в един момент Ламята е пред договор с Овиедо и дори тренира с отбора. От там се познава и с Йоканович.

sportline.bg

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 16 юли 2013 11:53

Vladislav Tonev написа:
сини богове написа:Приятелю, и аз много искам ЛЕВСКАР и БЪЛГАРИН за треньор на Левски, но ще ти изброя няколко такива, които водеха отбора последните години и нищо не постигнаха- Велислав Вуцов, Ясен Петров, Гонзо, Илиян Илиев, Митов. Мога да добавя и Кокала, но при него поне станахме шампиони, макар и с никаква игра. Нека пожелаем успех на Йоканович и дано направи отбор. За мен е радващо, че е млад и дано е нахъсан да работи здраво и да се доказва.

Аз мисля, че има достатъчно български треньори, които са Левскари и са доста по-интелигентни и най-вече можещи от изброените от теб ! Моето мнение е, че нито един от по-горе посочените не ставаше за треньор на Левски. Може би са идеални за Славия или Черно Море, но не и за Левски.
Да с тези хора не постигнахме нищо, но човека който ни донесе най-много радост и успехи последните 15 години отговаряше на посочения от мен профил !
Един чужденец си остава чужденец за мен !
А Йоканович има възможност да ме опровергае и да ме накара да си променя мнението ! :)

Айде, след като има "достатъчно" можещи български треньори - дай име на някой, който:

1. Ставал е шампион
2. Взимал е купа
3. Млад, амбициозен
4. Работел в чуждо първенство с успехи
5. Не е гонен от отбора си
6. Въвеждал е ред, дисциплина, млади играчи

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 16 юли 2013 11:57

Човека има доста добра визитка! Това не е гаранция, че ще успее при нас и ще ни направи много силен отбор, но сме длъжни да му дадем шанс. Имате толкова много проблеми, че е почти невъзможно да ги решим наполовина дори за една година. Да не говорим, че в школата трябва тепърва да се създават условия, а след това да се чакат резултати...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 юли 2013 12:04

Между другото , тоя го имам в албума от World Cup 1998 :mrgreen:

Изображение
Това не е баш моя снимка , ама си го имам залепен.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 юли 2013 12:17

Предпочитам да видя работата му за Левски.
Коментари и оценки за Йоканович, е редно да дадем след краят на есенният дял.
Ясно е, че няма кой да го чака 2-3 години ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 юли 2013 12:21

Хайде да гледаме малко по-оптимистично,човека е бил известен футболист има и сериозна визитка като треньор.От доста време насам,може би от времето на Муслин не е идвал толкова титулуван специалист в Левски.Надявам се и да промени схемата на игра и да спрем да играем само с един нападател.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 юли 2013 12:28

Изображение
Chelsea FC's Slavisa Jokanovic and PFC Levski Sofia's Georgi Chilikov
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 16 юли 2013 13:07

alexveselinov написа:Хайде да гледаме малко по-оптимистично,човека е бил известен футболист има и сериозна визитка като треньор.От доста време насам,може би от времето на Муслин не е идвал толкова титулуван специалист в Левски.Надявам се и да промени схемата на игра и да спрем да играем само с един нападател.

Във ФМ любимата му схема е 4-1-3-2 :geek:

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 16 юли 2013 13:15

tiamat написа:
alexveselinov написа:Хайде да гледаме малко по-оптимистично,човека е бил известен футболист има и сериозна визитка като треньор.От доста време насам,може би от времето на Муслин не е идвал толкова титулуван специалист в Левски.Надявам се и да промени схемата на игра и да спрем да играем само с един нападател.

Във ФМ любимата му схема е 4-1-3-2 :geek:

Доста атакуващ вариант,но нали това искат всички фенове.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Архив”