1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

tyranta
Контакти:

Re: 1ви кръг ЦСКА - Локо Пловдив събота 20ти юли 20:00ч.

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 13:09

angelofdeath написа:
matador написа:Мача няма да е никак лесен.Дано да има повече хора на стадиона и да помогнат на отбора.Трябва да се опитваме да вкарваме голове от статични положения имаме не малко футболисти който добре центрират и бият фалове Карачанаков,Гъргоров,Марсиньо.
За сега ми се върти такъв състав за този мач.
Изображение

Прекалено офанзивна схема приятелю, без нито един дефанзивен халф, което едва ли е възможно. Сигурен съм, че в центъра ще играе някой измежду Чочев и Дюлгеров. До него може да е Бадема, както преди години, когато играеше на същото място в ЦСКА. За пряк-свободните удари си прав, наистина имаме добри изпълнители, като Гъргоров, Карачанаков и Марсиньо ще се редуват. Центриранията също могат да помогнат, защото Вальо Илиев играе добре с глава. Не знам, какво е положението с македонския нападател и какве са му характеристиките. Контролата със Сливнишки герой не трябва да ни притеснява, 90% от играчите са нови и ще се обиграят поне след няколко мача. Някои сигурно дори не се познават още, а вие искате стойностен футбол. Първите кръгове са тежки и няма да е изненада ако загубим точки, вероятно в Ст. Загора, но на Армията при 10 000 зрители няма, кой да ни бие!

Абушев ако играе ще е на дясното крило .. Апостол Попов - централен защитник заедно с Валентин Илиев .. от ляво ще се търси варианти .. говори се за Менди и Фо Поре да видим какво ще излезне ... Чочев ако започне мача ще е дефанзивен халф поне така игра вчера на контролата заедно с този Байо ... а Бъдема ще е фалшива 9ка според мен ... зад него Марсинио ... ще гледаме ще видиме ...

Мощно всички на стадиона ... сега нямаме оправдания ... билетите ги намалиха ... събота вечер ... титан ги няма ... 1ви кръг ... ХАИДЕ АРМЕИЦИИИ а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!! ля ляяяяяяяяя ля ляяяяяяяя
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Jr Moraes
Контакти:

Мнениеот Jr Moraes » 18 юли 2013 13:13

Състава ще е нещо такова
.......................................................................................Черни..............................................................................................................
...........Фок...............................Вальо Илиев......................................Грънчов/А.Попов........................................Фо-Поре/Менди?????...................
...............................................................Генчев/Чочев.....................Байо/Ревсон???????.................................................................................
........................Карачанаков..................................Гъргоров/Марсиньо.....................................Марто Петров/Ортега...........................................
............................................................................Морейра/Кировски/Зику?????????.........................................................................................

Няма как да се налагат юноши първите кръгове където ще ни трябват точки!!!

П.С.Говори се за завръщане на Гранден !Не знам до колко е вярно но би било много добре! :) :) :)

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 14:06

Уважаеми приятели, любимият ни ЦСКА тръгна по нов път! Бъдете уверени, че и той води само напред и нагоре! Сигурен съм, че както и досега, ще го извървим заедно, постигайки целите, които са запазена марка на нашия отбор. Знам, че за всички нас ЦСКА е жизнено необходим така, както ни е нужен кислород. Водени от тази безрезервна любов, ние няма да оставим Клуба на произвола. Няма да допуснем да „виси“ в безтегловност. За това сте ни нужни Вие – отдадените на червената кауза привърженици! Вие сте будната съвест на ЦСКА. Вие сте пазителите на идеята. На историята. На успехите. Вие сте неразривна част от ЦСКА. С Вас се съобразяват всички, навсякъде. Сега, ЦСКА се нуждае от Вас, повече отвсякога. Предайте от нестихващата си енергия на футболистите. Заредете ги с нея. Бъдете единни, защото всички обичаме един отбор! Имаме една съдба! Обща е любовта ни, радостите и несгодите. Заедно сме. Едно цяло. И нямаме нужда от междуличностни борби и преследване на собствени каузи. Скъпи момичета и момчета, дами и господа, приятели, в събота играем. ЦСКА има мач. Нашият отбор ще е на терена. Това е най-важното! Това е призванието ни! Елате на „Армията“ и скандирайте като един - мощно и непоколебимо за любимия отбор. ЦСКА е жив! Само това има значение. Ето защо не се подавайте на провокации! Не допускайте напрежение на трибуните! Бъдете убедени, че ние правим всичко за ЦСКА, защото ЦСКА е всичко! И, за да сме достойни за тази велика публика. Публиката на ЦСКА. За Вас. Горд съм, че сме заедно. Горд съм, че всички сме част от този величествен Клуб! Защото и аз като всеки един от Вас „Без ЦСКА не мога и миг да живея!“. ЦСКА ЗАВИНАГИ! Стойчо Младенов

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=438111
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 18 юли 2013 16:56

Обеден съм, че след добрите трансфери, които правим отбора ще се стабилизира. Ако и Мартин Петров остане вече можем да мислим за подвизи. Не знам само, за какво ни е Милосавлевич от Лудогорец. Той там не игра нищо, как ще блесне при нас. Фо Поре също май изчезна изведнъж от медийте и идването му под въпрос, както и на Генчев. Харесвам Стойчо Младенов, но винаги си прави едно и също: селекция от чужденци. Сега пак се заточиха някакви испанци, португалци и всякакви други. Дано да си удържи на думата и да не заточи на пейката някое от момчетата, които останаха верни на ЦСКА докрай. Много ми хареса Абушев и съм обеден, че ще играе титуляр още срещу Локо. Имаме играчи, но сега трябва да се сглоби отбор. Това не става от днес за утре, но ако успеем да се движим добре този полусезон, зимата всичко ще си дойде на мястото.

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 18 юли 2013 19:03

Отбора е събиран оттук оттам преди 3,4 дни . Няма никаква подготовка , така че няма смисъл да очакваме нещо като игра . Каквото стане .
Всичко освен пълен стадион ще е вечен позор за червената публика . :!:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

ЦСКА _завинаги
Контакти:

Мнениеот ЦСКА _завинаги » 18 юли 2013 20:10

Drunken_Master написа:Сега като гледам нашите срещу Сливнишки герой и направо ми се плаче...Много сме слаби,не е истина направо !!

Контролите са с една мотивация, а официалните мачове е друга.
ЦСКА, Арсенал, Валенсия и Юве са номер 1!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 19 юли 2013 09:22

======================= Колев============================

==Василев===========Попов========Илиев==========Менди=

=====================Дюлгеров============================

=Абушев===========Чочев============Марсиньо==Карачанаков=

======================Гаргоров=============================
Изображение

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 19 юли 2013 10:18

Изпаднах в шок и ужас като разбрах че продаваме днес СТАНКО, той не е ли талисмана на отбора. Очаквам и днес да картотекираме и Марто Петров. САМО ЦСКА
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 19 юли 2013 11:21

Ние хубаво си пускаме някакви стартови състави но да видим как ще мине картотекирането на новите защото договор
не означава веднага че може да играе. Май тези извън ЕС им трябват и работни визи (макето и сърбина)?
Тези от ЕС как стои въпроса с тях?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 11:29

Pichichi написа:Ние хубаво си пускаме някакви стартови състави но да видим как ще мине картотекирането на новите защото договор
не означава веднага че може да играе. Май тези извън ЕС им трябват и работни визи (макето и сърбина)?
Тези от ЕС как стои въпроса с тях?

"Макето" има и БГ паспорт, доколкото разбрах. На тези от ЕС какви визи ще им трябват? Милисавлевич едва ли има проблем с работната виза, щом вече има изкарана такава (а аз даже не мисля, че на сърбите им трябва). Нали игра в Лудогорец.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”