angelofdeath написа:matador написа:Мача няма да е никак лесен.Дано да има повече хора на стадиона и да помогнат на отбора.Трябва да се опитваме да вкарваме голове от статични положения имаме не малко футболисти който добре центрират и бият фалове Карачанаков,Гъргоров,Марсиньо.
За сега ми се върти такъв състав за този мач.
Прекалено офанзивна схема приятелю, без нито един дефанзивен халф, което едва ли е възможно. Сигурен съм, че в центъра ще играе някой измежду Чочев и Дюлгеров. До него може да е Бадема, както преди години, когато играеше на същото място в ЦСКА. За пряк-свободните удари си прав, наистина имаме добри изпълнители, като Гъргоров, Карачанаков и Марсиньо ще се редуват. Центриранията също могат да помогнат, защото Вальо Илиев играе добре с глава. Не знам, какво е положението с македонския нападател и какве са му характеристиките. Контролата със Сливнишки герой не трябва да ни притеснява, 90% от играчите са нови и ще се обиграят поне след няколко мача. Някои сигурно дори не се познават още, а вие искате стойностен футбол. Първите кръгове са тежки и няма да е изненада ако загубим точки, вероятно в Ст. Загора, но на Армията при 10 000 зрители няма, кой да ни бие!
Абушев ако играе ще е на дясното крило .. Апостол Попов - централен защитник заедно с Валентин Илиев .. от ляво ще се търси варианти .. говори се за Менди и Фо Поре да видим какво ще излезне ... Чочев ако започне мача ще е дефанзивен халф поне така игра вчера на контролата заедно с този Байо ... а Бъдема ще е фалшива 9ка според мен ... зад него Марсинио ... ще гледаме ще видиме ...
Мощно всички на стадиона ... сега нямаме оправдания ... билетите ги намалиха ... събота вечер ... титан ги няма ... 1ви кръг ... ХАИДЕ АРМЕИЦИИИ а ние сме ЦСКА ЦСКА ЦСКА !!! ля ляяяяяяяяя ля ляяяяяяяя