Карло Анчелоти - треньор на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Capitan Puyol

Re: Карло Анчелоти - фен тема

Мнениеот Capitan Puyol » 19 окт 2014 20:31

Анчелоти така или иначе вече е част от вашата история, защото донесе 10тата от първия път, нещо което предшественика му не успя да направи от 3 опита. Разбира се и италианеца си има своите недостатъци, най-вече в маратоните на шампионатно ниво (още в Милан се дънеше, където за 8 години има само 1 титла), но като цяло за вас няма по-добър вариант, най-вече заради балансирания му характер, успокояващ атмосферата в съблекалнята и регулиращ отношенията между звездите, така че да няма дрязги и да не избуяват междулиностни конфликти. По тези характеристики доста прилича на Дел Боске, който направи същото в периода 1999-2003г., последните големи успехи на Реал преди Анчелоти.Флорентино разбра че диктатори тип Моуриньо, Ван Гаал или Капело с хитлеристки маниер на ръководене на отборите задълбочават проблемите, вместо да ги решават. :roll:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 19 окт 2014 20:49

Според мен Татко Карло има всички качества да повтори, че и подобри вторият сезон на Моуриньо, при това не само като брой вкарани голове ;) Титлата и Купата в Испания са задължителни този сезон, а Шампионската лига е бонус - каквото стане там, стане.. все пак знаем, че никой досега не е защитавал трофея там. Кой друг клуб, ако не Реал, може да е първият направил го 8-)

Що се касае до митологемата, че Анчелоти не е умее да печели титлите от маратонски състезания като шампионата на една страна, то това просто не е вярно :idea: В Челси спечели титлата от раз, в ПСЖ - в първият си пълен сезон начело! Причините в Милан за 8 години да спечели само една шампионска титла са много и не са тема тук ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 окт 2014 21:02

То като цяло Милан не са този отбор от едно време и стремглаво вървят надолу от едно 10-на година, така че това с Милан не е някакъв критерии за работата му там. Като цяло за момента на Карло му трябват само три купи, за да е пълен комплекта в Реал от както е начело.

Титла в Испания, Световното клубно първенство през декември и една Суперкупа на Испания. Можеше още сега да я вземем тази купа, ама не се получиха нещата по-една или друга причина.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 окт 2014 14:51

CSKA69 и аз смятам, че Анчелоти не е треньор за дълги шампионатни маратони. Треньорската му кариера е от 20 години, водил е отбори като Ювентус, Милан, Челси и Реал Мадрид и има точно три титли от местни шампионати - Милан, ПСЖ и Челси. Да станеш шампион във френското първенство,където конкуренцията не е от най-високо ниво и зад гърба си имаш собственици арабски милиардери-без да омаловажавам успеха му, си мисля, че не е някакво голямо постижение.
Аз не мисля, че сегашния отбор на Реал Мадрид е много по-силен от този през 2012. Тогава станахме шампиони на Испания със спечелени 100 точки и вкарани 121 гола (абсолютен рекорд в Примера за всички времена) в конкуренцията на най-силния клубен отбор през последното десетилетие. В ШЛ нямахме късмет-отпаднахме на полуфинал от Байерн М, след като в първия мач получихме гол в последната минута. Гомес и до днес сигурно не разбра с коя част на тялото вкара гола тогава. На реванша бихме, но при рулетката на дузпите отпаднахме. Във всеки елиминационен турнир,където всичко се решава в един или два мача, от изключително важно значение е късметът. И Барса в сезона с шестте купи имаха късмет (полуфинала с Челси, когато вкараха в последната минута с първия и единствен удар във вратата), и Челси, когато изравниха в последната минута срещу Байерн и после ги биха на дузпите, и Байерн миналата година - мачкаха всичко наред и накрая на финала вкараха в последните минути иначе мача отиваше в продължения и неизвестността на дузпите. И този сезон, въпреки разгромните резултати, които постигна Реал Мадрид си имаше своя късмет - гредата на Михтарян на реванша в Дортмунд и на самия финал, когато изравниха в последния възможен момент. Както казах, в подобни турнири, където всичко се решава в рамките на 90 минути, редом до моментна форма, мотивация и желание за победа, от изключително важно значение са фактори като късмет и съдийство. Повечето хора, коментират основно второто, поне последните 10 години не знам за отбор спечелил ШЛ, към който да не е имало претенции за реферите. А късметът, спортното щастите остават някак си на заден план.
Анчелоти като треньор е доста по-различен от Моуриньо. По-спокоен, не толкова емоционален, не обича да коментира съперници, колеги, съдии в публичното пространство. Мисля, че това негово спокойствие беше изключително важно за Реал Мадрид, откакто е той в отбора нямам спомен за някой голям скандал в съблекалнята, докато при Моуриньо те си бяха ежедневни.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 окт 2014 23:07

Това си заслужава да е в темата на Карло :)

Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 окт 2014 14:50

Ancelotti will renew his contract with Real Madrid and the announcement will be made at the end of the season. [cadena ser]

Бог Карло Анчелоти остава за още няколко сезона.
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 окт 2014 18:52

Докато не стане официално не вярвам, но определено слуховете сега ще се засилят, защото има договор до лятото на 2016 и ще искаме да се подсигурим с още някоя година.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 28 окт 2014 21:25

https://vine.co/v/OM1rLpi62KA
Карло Анчелоти скандира "Иско,Иско,Иско"....както стадиона го прави,атмосферата в отбора явно е супер,просто е шокиращо какво направи Бог Карло със съблекалнята след това което се случи в последният сезон на Жозе Моуриньо
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 ное 2014 22:23

Анчелоти: Ако са доволни, искам да продължа

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира появилите се по-рано слухове, че от Кралския клуб имат намерение да му предложат нов договор. Специалистът обясни, че ако ръководството на „белите“ е доволно от него, той би искал да продължи работата си в испанския гранд.

„Нямам представа. Не знам дали президентът е говорил с играчите. Разбирам се с футболистите и се чувствам комфортно. Мисля, че има време за тези разговори. Имам още година и половина от контракта си. Вече казах, че ако са доволни от мен и работата ми, аз искам да продължа“, заяви Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 25 ное 2014 03:15

Анчелоти: Преговарям с Реал Мадрид за нов договор

Изображение

Старши треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти призна, че преговорите по новия му договор с Реал Мадрид текат с пълна сила.

Италианецът се превърна в легенда за „белия балет“, печелейки така бленувата десета титла от Шампионската лига, но амбициите му са да има още по-голяма роля в историята на Кралския клуб.

„Надявам се да бъда в историята на Мадрид не само с Десетата. Имам договор до 2016 и говорим за подновяването му“, призна Анчелоти.

„Реал е много добре структуриран. Членовете гласуват за президент на всеки 4 години и той се превръща в инструмент за контрол. Тук има страхотен екип на управление. Реал иска най-доброто и последователно, играта става по-добра.“

„Надявам се да бъда световен шампион с Реал. Световното клубно първенство в Мароко няма да бъде лесно заради евентуалния полуфинал с Крус Асул.“

Анчелоти призна и че обмисля един ден да поеме отново любимия си Милан. „Ако рано или късно се завърна в Италия, би било само заради Милан.“

„Антонио Конте е много добър треньор. Италия е на финал на Световно първенство на всеки 12 години и печели на всеки 24, така че кандидатствам за работата през 2030: ще бъда само на 71, мога да се справя“, допълни Анчелоти.

Върни се в “Архив”