Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот zlatan » 27 май 2013 18:48

PFC Litex написа:
zlatan написа:Въпрос към теб Санти-Защо в деня на истината Топчо бе с децата си на финала в Англия????????Много ми е интересно защо .

Тези деца имат мач по програма и то финал, Топчо, какво трябваше да направи? - не търси във всяко нещо световни заговори.

Литекс,аз само търся отговор-ти като помощник тренер ще оставиш ли отбора си в най-важния му мач и ще заведеш семейството си в Англия на Уембли.
Аз заговора съм го открил поставих въпрос-не е ли нормално-или е по-добре на сафари да бе отишъл и Тонев
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2013 19:08

Тези деца без треньор ли да отидат в Англия, помисли малко реално.
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 27 май 2013 19:11

PFC Litex написа:Тези деца без треньор ли да отидат в Англия, помисли малко реално.

Помня един спортен директор, който отиде на сафари по никое време.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 май 2013 19:14

Митов работи по селекцията на "Левски", иска футболния си син

Наставникът на "Левски" Николай Митов работи по лятната селекция, въпреки че оставането му начело на отбора още не е ясно. "Сините" подариха шампионската титла на Лудогорец след 1:1 у дома със Славия и на "Герена" се очакват поредните промени.

БЛИЦ обаче разбра, че Митов се считал за оставащ и дори вече имал планове кои футболисти да бъдат привлечени, за да се подсили тима.

Един от желаните е талантливият полузащитник Янко Ангелов, който е в отлични отношения със специалиста. Митов е бил треньор на халфа в продължение на 3 години в детско-юношеската школа на "сините". Ангелов дори е считан за футболния син на треньора.

20-годишният халф беше прогонен от "Герена", където не получи шанс да пробие в мъжкия отбор, а този сезон беше с основна заслуга Любимец да стигне до историческата промоция в "А" група.

Завръщането му в любимия "Левски" вече е задействано, като "сините" са отправили запитване до колегите си от амбициозния клуб от Южна България за цената, срещу която биха им го дали. Любимец няма да пусне Ангелов без трансферна сума, като надеждата на "бостанджиите" е да приберат поне 100 000 лева от раздялата си с един от основните си играчи.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 май 2013 19:15

daniel875 написа:
PFC Litex написа:Тези деца без треньор ли да отидат в Англия, помисли малко реално.

Помня един спортен директор, който отиде на сафари по никое време.

Разлика между спортен директор и треньор на един от наборите правите ли в момента? - бъдете по-сериозни де.
Изображение

Потребителски аватар
White Fang
Контакти:

Мнениеот White Fang » 27 май 2013 19:22

Сега ми кажете, че Йорданов е по-зле от Райков и ви признавам.
ВЪН МУТРИТЕ ОТ БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ! НА БЕСИЛОТО БАТКОФ,ТОНЬО,ПЕРУКОВ,СЪБЕФ И ДРАЖЕВ!

Потребителски аватар
Blue Mind
Контакти:

Мнениеот Blue Mind » 27 май 2013 19:38

Михелич,Везалов,Милиев,Прохазка,ако се вземат достойни замесници ,ще имаме супер отбор за А група :)
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 май 2013 20:24

zlatan написа:Имам един въпрос към теб Санти-Защо в деня на истината Топчо бе с децата си на финала в Англия????????Много ми е интересно защо .

zlatan, Топчо отиде като треньор на един от отборите (в случая- детски), на които Газпром е спонсор или бъдещ такъв. За този турнир и финала на ШЛ и Батков беше поканен лично от братушките. Но той остана да вдигне "гордо" титлата и да приветства тържествуващото множество от сини шалчета, очаквайки да скандират едва ли не името му ;) .
В случая не бива да се търси какъвто и да е заговор или завера. Просто съдбата ни като привърженици на този голям български клуб е такава- да изпиваме чашата с горчилката до дъно заради глупостта на ръководители, треньори и играчи в синьо. Така е било писано. След като премислих вчера, а и днес, стигам до заключението, че може пък да е било за добре, че се случи точно тази излагация. Защото наш`те отново се бяха приели насериозно и леко-полеко започнаха да летят в облаците. И не виждаха, че всъщност сме никои- продължаваме да сме един отчайващо слаб отбор, пълен с безкрайно некадърни играчи и разчитащ на способността на тренера да ги мотивира на макс. Е да, но само с мотивация не става, приятелю. Трябват и спортно-технически качества, а при нас това е "тера инкогнита". Та Илиян Йорданов не може топка от корнер да завърти като хората, а Силва я спира сякаш тя се удря в стената на блока ми...Ами защитата? Няма такива недоразумения като всички тези, които в последните 2 години бяха и все още са в Левски. Ние винаги сме имали пословично стабилна защита. От край време. А какво стана? Сега сме като на ботевградско шосе- всеки минава без да се притеснява и да гледа скоростта ;) Няма този път заговор, zlatan. Просто толкова си я могат всичките тези дришльовци в сини екипи. Дори един Гари Родригез, който едва ли не го провъзгласихме всички, че е някаква си звезда...Та на него нивото му в тактическо отношение е като за футбол на малки вратички. Тича като отвързан, има два-три финта и...дотук. Нали преди време се пъчеха, че който чужд футболист бъде привлечен при нас, той трябва да е с класа над българските. Поредната куха фраза от т.нар. футболни функционери... Нито Рамос, нито Пинто, нито Мулдер, Прохазка, Карвальо или Силва са класни играчи...Гола вода и кал по гърба са. Такива като тях никой не ги брои за живи в Европата и затова са тук. Защото лешояди като Жейнов, Заберски и пр. си пробутват ментетата за тлъстите комисионни и си питат чепа...А наш`те още след първия евро мач срещу някой световно анонимен отбор разбират, че отново са капо...Така не става. Трябва да се смени цялата политика на клуба. Да се залага на момчета, по възможност наши юноши (не говоря само от школата, а и такива, които сме разпръснали из цяла България и в долните дивизии на Европа) и най-много 2-3 чужденци. Но те да имат умения като практика и като тактика...Т.е.- научени футболисти.
Дълго време ще ни се иска това, което се случи в събота, да не е истина. Но ние сме мъже и приемаме провала като част от играта. Миналата година Цска загуби в последния мач от Разград, а също можеше да стане шампион. Тук проблема не е в това, че изпуснахме шибаната титла. Проблема, поне за мен, е в това, че ръководство и играчи нямат манталитет на левскари. Какво имам впредвид- кой нормален човек ще тръгне да прави почетни обиколки при положение, че има още един мач да се играе? Кой нормален човек ще бръщолеви глупостите, които Батков, Тонев и компания ръсиха наред цяла седмица? Ето- това е проблема. Ганьовщината в Левски превърна този клуб в пародия и посмешище. И сега ние, обикновените сини привърженици, ще трябва да ходим като ударени с мокър парцал по главите и да се чудим как да отвръщаме на подигравките на другите фенове. Заради глупаци като гореизречените от мен. Представяш ли си Наско дали щеше да се държи като тях? Нямаше дори да позволи да се радват играчите след мача с Лудогорец. Щото е роден победител. Навикван, хулен, недолюбван (кога оправдано, кога- не), но никой не може да му отрече силата на ръководител. Казват, че в предишния период бил правил далавери с пари от Батков и незнам си какво...Нямам представа. Но имаше резултати. Пък и в отговор на тази приказка за далаверите ще кажа една друга: Е.б.а.л. Иванчо баба си, е.б.а.л. я е щото му е дала! ;)
Само този човек може да изправи Левски на крака и да заприличаме отново на отбор, от който ще се гордеем, а да не се срамуваме. Защото сега е голям срам. Пак казвам- не заради изтърваната ламарина, а заради генетичния материал, който в момента е на Герена...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 27 май 2013 22:17

да приема ли това което и аз си мисля от два дни,а то е следното.Единствения антибиотик за Левски се нарича Наско Сираков.
Вече никой не може да ме разубеди само той е СПАСИТЕЛЯ НА ЛЕВСКИ-НАСКО СИРАКОВ.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 27 май 2013 22:59

zlatan написа:да приема ли това което и аз си мисля от два дни,а то е следното.Единствения антибиотик за Левски се нарича Наско Сираков.
Вече никой не може да ме разубеди само той е СПАСИТЕЛЯ НА ЛЕВСКИ-НАСКО СИРАКОВ.

и аз съм на това мнение.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Архив”