turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...
Така или иначе нямаше как да минем без наказание.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...
siniq_fen написа:turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...
turbogena написа:siniq_fen написа:turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...
Въпроса беше ,че се свика извънредно събрание заради тоя нещастник. Той не спря да реве тия два дена. Иначе най-вероятно щяхме да бъдем наказани за Монтана.
siniq_fen написа:Keine Lust написа:И каква беше "простотията" на нашите. Че са пропътували по над 300км за да отидат да подкрепят Левски? Че са ги вкарали в стадион каменоломна? Че са замеряни с камъни? Че се свали Левскарско знаме от нашата ограда от стюарди на отбора домакин? Не съм човек на крайностите, но в случая за мен няма по-нормална реакция. Ненормалното е, че се свика извънредно ДК и наказанието което последва. Съгласен съм, че няма как да се мине без наказание, но не такова. Не ФК Левски е дал лиценз на оная кочина в Пловдив и не ФК Левски е отговорен за организацията на мача!
Мятаха всичко, което можеха да мятат. Свалиха оградата. Аз също бях на мача, пък не направих нито едно от двете.
Keine Lust написа:siniq_fen написа:Keine Lust написа:И каква беше "простотията" на нашите. Че са пропътували по над 300км за да отидат да подкрепят Левски? Че са ги вкарали в стадион каменоломна? Че са замеряни с камъни? Че се свали Левскарско знаме от нашата ограда от стюарди на отбора домакин? Не съм човек на крайностите, но в случая за мен няма по-нормална реакция. Ненормалното е, че се свика извънредно ДК и наказанието което последва. Съгласен съм, че няма как да се мине без наказание, но не такова. Не ФК Левски е дал лиценз на оная кочина в Пловдив и не ФК Левски е отговорен за организацията на мача!
Мятаха всичко, което можеха да мятат. Свалиха оградата. Аз също бях на мача, пък не направих нито едно от двете.
Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно? И според теб това нормално наказание ли е след като ФК Левски не е отговорен за състоянието на стадиона и организацията на мача? Защо в Бургас например не се мятаха камъни?
Levski4Ever написа:Ще го напиша и тук. Дано лумпените, които вилняха в Пловдив се замислят как по-културните фенове сега няма да могат да си гледат мача нормално от трибуните, но жестоко се съмнявам!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта