Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Левски - Литекс 1/4 финал за Купата на България

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2013 23:16

turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...

Така или иначе нямаше как да минем без наказание.
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 мар 2013 23:18

siniq_fen написа:
turbogena написа:Кой каквото иска да ми говори ,но за мен г-н Хонорис кауза даде сериозен натиск на въпросната комисия...

Въпроса беше ,че се свика извънредно събрание заради тоя нещастник. Той не спря да реве тия два дена. Иначе най-вероятно щяхме да бъдем наказани за Монтана.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2013 23:20

turbogena написа:
siniq_fen написа:

Въпроса беше ,че се свика извънредно събрание заради тоя нещастник. Той не спря да реве тия два дена. Иначе най-вероятно щяхме да бъдем наказани за Монтана.

Споко, ще му накажем тимчето :mrgreen:
Само Левски!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 11 мар 2013 23:21

Ще го чакаме след мача пред Сектор В 8-)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 11 мар 2013 23:22

siniq_fen написа:
Keine Lust написа:И каква беше "простотията" на нашите. Че са пропътували по над 300км за да отидат да подкрепят Левски? Че са ги вкарали в стадион каменоломна? Че са замеряни с камъни? Че се свали Левскарско знаме от нашата ограда от стюарди на отбора домакин? Не съм човек на крайностите, но в случая за мен няма по-нормална реакция. Ненормалното е, че се свика извънредно ДК и наказанието което последва. Съгласен съм, че няма как да се мине без наказание, но не такова. Не ФК Левски е дал лиценз на оная кочина в Пловдив и не ФК Левски е отговорен за организацията на мача!

Мятаха всичко, което можеха да мятат. Свалиха оградата. Аз също бях на мача, пък не направих нито едно от двете.

Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно? И според теб това нормално наказание ли е след като ФК Левски не е отговорен за състоянието на стадиона и организацията на мача? Защо в Бургас например не се мятаха камъни?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 мар 2013 23:27

Keine Lust написа:
siniq_fen написа:
Keine Lust написа:И каква беше "простотията" на нашите. Че са пропътували по над 300км за да отидат да подкрепят Левски? Че са ги вкарали в стадион каменоломна? Че са замеряни с камъни? Че се свали Левскарско знаме от нашата ограда от стюарди на отбора домакин? Не съм човек на крайностите, но в случая за мен няма по-нормална реакция. Ненормалното е, че се свика извънредно ДК и наказанието което последва. Съгласен съм, че няма как да се мине без наказание, но не такова. Не ФК Левски е дал лиценз на оная кочина в Пловдив и не ФК Левски е отговорен за организацията на мача!

Мятаха всичко, което можеха да мятат. Свалиха оградата. Аз също бях на мача, пък не направих нито едно от двете.

Добре, де за теб нормално ли е да ти падат камъни по главата и да стоиш мирно? И според теб това нормално наказание ли е след като ФК Левски не е отговорен за състоянието на стадиона и организацията на мача? Защо в Бургас например не се мятаха камъни?

Ами не е, разбира се. Но аз не мога да кажа кой кого провокира, защото гледах мача, а не ексцесиите.
Само Левски!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 11 мар 2013 23:36

Много мъка ще има в тоя мач дано победим въпреки всичко.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 мар 2013 00:04

Той е в явна война с БФС, а и като гледам (тази вечер в "Пред банята") как са резнали отбора му срещу Локото в края на мача, с което са отнели победата им съм далече от мисълта, че някой се трогва от думите му.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 12 мар 2013 08:24

Levski4Ever написа:Ще го напиша и тук. Дано лумпените, които вилняха в Пловдив се замислят как по-културните фенове сега няма да могат да си гледат мача нормално от трибуните, но жестоко се съмнявам!

лошото е че тия които правят простотиите ги боли оная работа за останалите нали са си прибрали парите :evil:
И само Левски оле

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 12 мар 2013 10:09

Синята публика няма да остави отбора си в този мач.Макар,че 100-200 човека от ней не може да се нарече така.Те ходят само да трошат и да правят зулуми.Очаквам ВЕРНИТЕ фенове на отбора да подкрепят Левски през целия мач въпреки наказанието.Очаквам и добра игра от сините и добър турнирен резултат.

За смяната на Илиев: Ние не сме цска да сменяме треньорите през 2 месеца ! Оставете го намира ! ;)
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”