Протести срещу ЕРП-тата!Анкета: Да се национализират ли ЕРП?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Да
121
67%
Не
59
33%

Общо гласове: 180

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Анкета: Да се национализират ли ЕРП-тата?

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2013 15:44

трябва друг път. Ти питаш ли си работодателя дали на него са ми платили или си искаш парите на падежа ? :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 фев 2013 15:58

Thsmith написа:трябва друг път. Ти питаш ли си работодателя дали на него са ми платили или си искаш парите на падежа ? :lol:

:shock: В кой свят живееш?!! Та точно работодателите у нас "на падежа" си вземат дивидента, а заплатите на работниците кучета ги яли и ги влачат с месеци, ако има закъснения при събирането на вземанията!
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 14 фев 2013 16:19

doktora25 написа:
Thsmith написа:трябва друг път. Ти питаш ли си работодателя дали на него са ми платили или си искаш парите на падежа ? :lol:

:shock: В кой свят живееш?!! Та точно работодателите у нас "на падежа" си вземат дивидента, а заплатите на работниците кучета ги яли и ги влачат с месеци, ако има закъснения при събирането на вземанията!

+1 лично аз съм потърпевш от това - 1/2 заплата от ОКТОМВРИ и 1/4 от ДЕКЕМВРИ , все още не съм си я взел и ходя всеки ден там да ми дават по 20-30 лв , докато ги изплатят ;)
Последна промяна от South_Park на 14 фев 2013 16:23, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 14 фев 2013 16:20

vaskonti написа:
South_Park написа:
Red_Neck написа:
tinko написа:ВНИМАНИЕ! EVN безкомпромисни! Изключват тока, ако не платите в срок!

Фактически EVN ще си съберат парите с цял месец по- рано, което на стотици хиляди абонати прави милиони левове с месец по- рано в касата на EVN.

Не си коректен, самите сметки се плащат реално 40-50 дни след РЕАЛНАТА консумация на ел енергия.
ЕРП-то не го интересува какви са взаимоотношенията ти с работодателя. Когато си купуваш храна или гориво, някой да те пита дали не са ти плащали или да ти дава 40-50 дни реална отсрочка?

А трябва ;)

Надявам се някой ден като започнеш бизнес и клиентите ти не си плащат сметките към теб, да не се впрягаш много, да им влезеш в положението и да ги оставиш да ти платят когато могат. И а дано някой ден могат да платят.
В същото време те призовавам самият ти да си плащаш сметките към твоите доставчици, без значение дали имаш затруднение или не.

Ами в този случай , нямаш голям избор - или плащаш когато ти НАРЕДЯТ или оставаш без ток , все пак положението е монополно - и пак казвам не ми сравнявай бизнеса предоставящ услуги от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ като Електричеството , с всички останали бизнеси :!:
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2013 17:08

South_Park написа:
doktora25 написа:

+1 лично аз съм потърпевш от това - 1/2 заплата от ОКТОМВРИ и 1/4 от ДЕКЕМВРИ , все още не съм си я взел и ходя всеки ден там да ми дават по 20-30 лв , докато ги изплатят ;)

За което си си виновен само ти.
Иначе би трябвало да нямаш нищо против след като разсъждаваш как ЕРП тата трябва да чакат хората да им платят когато имат пари...

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 14 фев 2013 17:09

До къде сте го докарали да не можете да живеете без електричество. Вземете си печка на дърва, два слънчеви панела, вятърни турбинa и сте готови за Бойлера, лампата, телевизора и хладилника и няма да имате проблем с ЕРП-тата.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 14 фев 2013 17:10

Thsmith написа:
South_Park написа:
doktora25 написа:

За което си си виновен само ти.
Иначе би трябвало да нямаш нищо против след като разсъждаваш как ЕРП тата трябва да чакат хората да им платят когато имат пари...

Не съм робот да разсъждавам на всички сходни ситуации само по 1 възможен вариант , сорииииииииии ;)
Иначе в случая аз съм си виновен , след като не ги осъдих , но не ми се занимаваше и разкарваше по съдилища , разбира се при 2-ри подобен случай бих ги осъдил вече - нека да се приеме като ЖЪЛТ картон , следващия ще е ЧЕРВЕН ;) - и докато този случай касае само мен , то този с ЕРП-тата касае поне 5 милиона българи и естествено съм съпричастен с тях , а не с тези мутри , които сметки от 500-600-1000 лв не ги бъркат и са против протеста - както се вижда - май спадаш към тях ;)
Но какво може да очакваме от човек на Костов -както те определят :mrgreen:
[/quote]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 14 фев 2013 17:23

South_Park написа:
vaskonti написа:
South_Park написа:
Red_Neck написа:
Не си коректен, самите сметки се плащат реално 40-50 дни след РЕАЛНАТА консумация на ел енергия.
ЕРП-то не го интересува какви са взаимоотношенията ти с работодателя. Когато си купуваш храна или гориво, някой да те пита дали не са ти плащали или да ти дава 40-50 дни реална отсрочка?

А трябва ;)

Надявам се някой ден като започнеш бизнес и клиентите ти не си плащат сметките към теб, да не се впрягаш много, да им влезеш в положението и да ги оставиш да ти платят когато могат. И а дано някой ден могат да платят.
В същото време те призовавам самият ти да си плащаш сметките към твоите доставчици, без значение дали имаш затруднение или не.

Ами в този случай , нямаш голям избор - или плащаш когато ти НАРЕДЯТ или оставаш без ток , все пак положението е монополно - и пак казвам не ми сравнявай бизнеса предоставящ услуги от ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ като Електричеството , с всички останали бизнеси :!:

Когато ти наредят, когато ти е датата на падежа... не са ли едни и същи неща? Никой не е длъжен да чака, нито пък да се съобразява. Моли се да не изпадаш в положение твоите клиенти да изискват от теб да не си искаш парите с мотива, че ти не си им приоритет в плащанията и да чакаш неопределено време.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 14 фев 2013 18:04

South_Park написа:Не съм робот да разсъждавам на всички сходни ситуации само по 1 възможен вариант , сорииииииииии ;)
Иначе в случая аз съм си виновен , след като не ги осъдих , но не ми се занимаваше и разкарваше по съдилища , разбира се при 2-ри подобен случай бих ги осъдил вече - нека да се приеме като ЖЪЛТ картон , следващия ще е ЧЕРВЕН ;) - и докато този случай касае само мен , то този с ЕРП-тата касае поне 5 милиона българи и естествено съм съпричастен с тях , а не с тези мутри , които сметки от 500-600-1000 лв не ги бъркат и са против протеста - както се вижда - май спадаш към тях ;)

Какво да очакваш? Ами определено не можеш да очакваш селски идиот с 4 то отделение и IQ под 80. В ДСБ такива няма ... извинявай. Виж хора със способност само да копаят картофи и с големи претенции можеш да намериш колкото искаш, но сред симпатизантите и избирателите на другите партии.
И да никога не съм имал проблем и оплакване от електроснабдяване... живея сам в апартамент 120 кв. 2 климатика работят непрекъснато и поддържат температурата такава, че да се разхождам спокойно бос по хавайки. Сметката ми за ток е рядко над 300 лв което бих казал, че си е напълно прилична цена за услугата която използвам. Нещо което не може да се каже примерно за топлофикация и тн. Както и да е това е друга тема.
Единствения проблем с ЕРП тата е липсата на конкуренция. Ако имаше конкуренция и подобни "грешки" със сметките щяха да са изключителна рядкост.
Кражбата на частно имущество под формата на национализация е неприемлива и невъзможна. Стига с това изкривена комунистическо мислене, че чуждото е общо, а вашето си е ваше.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 14 фев 2013 19:50

Thsmith написа:
South_Park написа:Не съм робот да разсъждавам на всички сходни ситуации само по 1 възможен вариант , сорииииииииии ;)

Какво да очакваш? Ами определено не можеш да очакваш селски идиот с 4 то отделение и IQ под 80. В ДСБ такива няма ... извинявай. Виж хора със способност само да копаят картофи и с големи претенции можеш да намериш колкото искаш, но сред симпатизантите и избирателите на другите партии.
И да никога не съм имал проблем и оплакване от електроснабдяване... живея сам в апартамент 120 кв. 2 климатика работят непрекъснато и поддържат температурата такава, че да се разхождам спокойно бос по хавайки. Сметката ми за ток е рядко над 300 лв което бих казал, че си е напълно прилична цена за услугата която използвам. Нещо което не може да се каже примерно за топлофикация и тн. Както и да е това е друга тема.
Единствения проблем с ЕРП тата е липсата на конкуренция. Ако имаше конкуренция и подобни "грешки" със сметките щяха да са изключителна рядкост.
Кражбата на частно имущество под формата на национализация е неприемлива и невъзможна. Стига с това изкривена комунистическо мислене, че чуждото е общо, а вашето си е ваше.

Е ти прекали. :lol:
Първо да те питам, откога познаваш Иван Костов?Защото аз го познавам от 1984-та
Второ да те питам, след като IQ-то ви е над 200 защо сте партия със затихващи функции?(моето е значително по-малко-135)
И трето-ти картофи не ядеш ли?(аз ям -с бира)

И накрая-напоследъкв близките 20-тина години де), "чуждото е общо, а нашето си е наше" ,е мислене на бивши партийни членове и настоящи демократи.С теменужки. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”